שרשור הסליחות 2011
!~

NyaPrawr

New member
שרשור הסליחות 2011 ../images/Emo41.gif!~

בדרך כלל, רוב השנה, הארון שלנו צריך להתנצל בפנינו. הוא קטן, לא מסודר, ובעיקר אף פעם לא מספק תשובה לתהיה הנצחית של ״אין לי מה ללבוששששש :<״ אבל ביום כיפור, הגיע הזמן שאנחנו נתנצל בפניו.
מה היו הטעויות האופנתיות שלכם ל2011?
פריטים שקניתם ולא לבשתם
פריטים שחרשתם ואז הזנחתם
החלטות ותיקונים לשנה החדשה
חרטות, תהיות והתנצלויות כלליות וכו׳ בברכת ארון מסודר, ושנה טובה

../images/Emo113.gif

מה היו הטעויות האופנתיות שלכם ל2011? טוב אז בטיו"ש שהיה לי לפני כמה ימים הבאתי חולצה לבנה גדולה של "לתת" בשביל השינה. לא חשבתי שהיא כזו גדולה, אבל היא הגיע לי עד הברכיים כמעט ונראתה כמו כותונת. קשרתי לה סוג של "גולגול" כדי לקצר ואז נראיתי כמו פרחה כי זה היה בשילוב עם טיץ שחור ארוך ומטאלי. הבטן גם בצבצה כמה פעמים אז בכלל... פריטים שקניתם ולא לבשתם: את נעלי הבאפלו שלי, כי הן קטנות עליי ואין לי מושג למה קניתי אותן. חשבתי שאצליח לגרום להן להיות במידה שלי כנראה. אוף, בא לי שהן יהיו טובות עליי=\ פריטים שחרשתם ואז הזנחתם: לא עולה לי משהו.. החלטות ותיקונים לשנה החדשה: לקנות\להשיג סריגים לחורף כי כל מה שיש לי זה קפוצ'ונים ענקיים ולא מחמיאים לגוף. שזה טוב, אני אוהבת, אבל צריך גם משהו יפה. חרטות, תהיות והתנצלויות כלליות וכו׳: הבאפלו זה חרטה ענקית כי יכולתי לשמור את הכסף למשהו טוב יותר.

מרמותק

New member
פשוט מעילים. הכל מעילים

ארון, אני מצטער שאני לוקח חצי מהמקום בתלייה על מעילים כשבפועל אני משתמש ב-2 מהם, וקניתי את האחרים פשוט כי הם היו כל כך יפים. ארון, אני גם מתנצל שאני כנראה עומד לקנות עוד מעיל בקרוב, שוב. ארון, אני מתנצל שאני רוב השנה מתעצל באמת להתלבש יפה כי תמיד חם כל כך ואף אחד כמעט לא משקיע מסביבי אז אין למה. באהבה, מתן.

innocence

New member
אני ממש מסכימה עם האחרון שלך,

לא בהכרח כי חם, אלא כי אני אוהבת נוחות, ולרוב לא טורחת להתלבש יפה כי "חם" או כי "קר" או כי "לא נוח" וכו, גם כשאני יודעת שאול תכלס סתם תירוצים.

מרמותק

New member
כן, כן, גם אצלי ככה

אני מתאר לעצמי שאני כבחור מתחמם יותר ממך, ככה שהחום זה לפעמים באמת בעיה, אבל בכללי אני פשוט אוהב דברים נוחים. בפועל אני מתפשר למשהו שפשוט נראה טוב ומחמיא, גם אם לא בהכרח הכי נוח. מה שכן, אני חייב להודות שלא תמיד יש לי כוח לתשומת לב שהבגדים שלי יכולים לגרור, מה שאני גם מייחס לנוחות.

מרמותק

New member
יואו משי, את יודעת שלפני כמה ימים

צילמתי בשבילך תמונה שלי לובש את כל המעילים שלי אחד על השני [בהתאם למידת האוברסייזד שהם] [כשמתחת יש בוקסר, כי מה, רותח] והיום היא נמחקה לי בטעות.

MeshiNS

New member
מהההה? :'(

אני לא מוכנה לזה! אוף >< אני עדיין רוצה לראות את המעיל מזארה@!#@!#@! :<

l i o r a n g e

New member
ארון יקר שלי,

אין לי על מה להתנצל בפניך, שנינו יודעים שאנחנו מדהימים

MeshiNS

New member
אוקי ...היי ארון יקר שלי :>

דבר ראשון, תן לי להתנצל שאין לי כוח לסדר אותך ואני מעבירה אותך סבל יום יומי של להוציא טישרטים ולהזיר אותם כל פעם מחדש...אני גם מצטערת שאבא שלי לא מבדיל בין חולצות רגילות לבין חולצות שאני יושנת איתן... אני גם מתנצלת שאם יש לי משו שאין לי מושג איפה לשים אותו אני פשו זורקת אותו היי שם מאחורי המדפים... אוקי אז..
פריט שקניתי ולא לבשתי: אוי יש דיי הרבה...לרוב כי אבא שלי לחץ עליי לקנות אותם או סתם כי חשבתי שזה יפה בחנות ואז התפדחתי לצאת עם זה מחוץ לבית
פריטים שחרשתי והזנחתי: כמה חולצות דיי יפות של פוקס..פשוט...כבר כולם הלכו איתן וחרשו עליהן...חושבת לעשות להן שפצור או משו
|
חרטות והתנצלויות כלליות...: אז מה אתה חושב ארון...יום אחד...אתה...אני... נסדר את המצב?:) כן גמאני חושבת שאני עצלנית מידי בשביל זה... לא נורא שנה הבאה

TeddyPicker

New member
שלום מעיל פרווה ארוך ומנומר מH&M שהיה במבצע,

אני אוהבת אותך, אבל אני מנסה להסתיר מהכלל את העובדה שהייתי פימפ.

למעלה