האמת שבכלל באתי להתנצל על משהו אחר ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif
על החוסר מוטיבציה לאחרונה בפתיחת שרשורים ו.. בכלל, בתגובות בפורום. יש בי עייפות כזאת. אני קוראת הכל, אבל אין לי כוח להגיב להכל (ולא בגלל שאני חפרנית חלילה). מקווה שתהיה לי מוטיבציה בקרוב. בכולופן -
אני לא חושבת שהיו לי טעויות אופנתיות מאוד טראגיות. בדיוק אתמול בלילה עברתי על כל האלבומים מהשנה האחרונה וליקטתי תמונות לבוש שצילמתי במהלך השנה. חשבתי לעשות קולאז' האמת, אבל אין לי מושג איך עושים, וזה נורא מתסכל להעתיק ולהדביק הכל ל-"לצייר" (כמו שאני עושה תמיד). מרווה, אני מנצלת אותך ולא שואלת אותך אפילו. אני פשוט חושבת שמפעם לפעם אני יותר משתדרגת. יש דברים שאני ממצה דיי מהר, ויש דברים שלפעמים אני חושבת שאני אוהבת ושהם מתאימים לי - אבל גם הם נמאסים עליי דיי מהר. ותכלס, אין לי בכלל הרבה בגדים (ניצן ומרווה חקרו את הארון שלי כבר. הוא דיי ריק, תאמינו לי). אני פשוט ממחזרת בדרכים שונות.
למי שזוכרת את התמונת לבוש שצילמתי שאני עם הסרפן (או איך שלא קוראים לזה) שהקדשתי לניצן
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/P....co.il/forums/1_154491326.jpg&msgid=154491326 לקח לי המוווון זמן עד שבאמת לבשתי את זה. אני חושבת שלקח לי שנה. קניתי את זה עם אמא ב-TNT, כי היא טענה שאני צריכה להתלבש יותר צמוד והכריחה אותי לקנות, וממש לא אהבתי את זה ואני עדיין לא אוהבת. אם מישהי חפצה בבגד הזה, באמת שאין לי בעיה למסור. פעם אחת הספיקה לי (סורי ניצן).
החצאית קצפת הורודה שלי מפוקס קידס! הייתי לובשת אותה לכל הזדמנות, ועכשיו ממש בקושי.
לסדר פעם אחת ולמיד את החדר, ולא לסדר ולבלגן שוב. באמת, לא משנה כמה פעמים אני מסדרת אף פעם לא רואים סדר. זה ממש מאכזב לפעמים
התנצלות בפני אמא שלי ואחותי, שלפעמים ממש לא נעים לי ללכת איתן לקניות, ולפעמים מה שמוצא חן בעיניי - הן ממש מגלגלות מבטים וממש לא מסכימות לי, שזה עוד יותר מעצבן ככה. כי אני קונה בשבילן, לא בשבילי, ואז אני נכנסת ללחץ וסתם קונה