שרשור הסליחות 2011
!~

אורי נה

New member
ארון יקר,

סליחה שאתה לוח המודעות שלי סליחה שאני לא שומרת עליך מכתמי דבק, למרות שאתה סה"כ בן שנה סליחה שאין לי כוח לקפל את כל החולצות סליחה שאת המגירה השמאלית העליונה צריך להנדס שעות כדי לסגור מה היו הטעויות האופנתיות שלכם ל2011? פריטים שקניתם ולא לבשתם-מחוך מהשוק. מכוער מדי פריטים שחרשתם ואז הזנחתם?חולצה עם הדפס של מכונית פרארי החלטות ותיקונים לשנה החדשה?להפסיק להקשיב לכללי התלבושת של בצפר חרטות, תהיות והתנצלויות כלליות וכו׳-שלא קניתי את הגרביון ההוא בשוק>: 'ני קווה שיביאו אותו שוב

Xylophone

New member
עונה

מה היו הטעויות האופנתיות שלכם ל2011? אני בכנות לא חושבת שהיו
לבוש בית לא נחשב! פריטים שקניתם ולא לבשתם? אין כאלו
אם היו אז עשיתי מהם משהו אחר או שיפצרתי. השנה ממש השתדלתי ללבוש הכול. פריטים שחרשתם ואז הזנחתם? מספר חולצות בייסיק ממש זולות שקניתי בבני ברק, כי המראה שלהן ניזוק משמעותית אחרי כביסה אחת (נו בני ברק
), חולצת יד שניה שהבנתי שהיא גדולה עליי, וג'ינס אחד, וזהו...... החלטות ותיקונים לשנה החדשה? צריכה להשיג סוף סוף סנדלים נורמליות ומעיל נורמלי. חרטות, תהיות והתנצלויות כלליות וכו׳? סליחה על המעיל דמוי עור שקניתי ולבשתי פעם אחת?

NyaPrawr

New member
היוש מלתחה,

אני ממש ממש מצטערת שהורדתחי את השווי הממוצע שלך ל20 ש"ח. ושמתי שאני כבר קונה דברים שעולים יותר מ25 שקלים, הם עולים 450 שקלים. לפחות. היי נעליים מתחנה מרכזית, אני מצטערת שזנחתי אתכן, אבל אתן עושות לי צורה לא מחמיאה לרגל והדוקס שלי פשוט מושלמות ואתן לא. חוץ מזה, צריך לעשות לכן תיקוני צבע.. ונגמר לי הלק השחור. היי המוני גופיות ב5 שקלים, אני מצטערת על כל אחיותיכן שנלבשו 5 פעמים והתפוררו בכביסה. בעצם, זה אשמתכן! תתנצלו אתן בפני. היי המון בגדים שעשויים מבדים שלא בא לי ללבוש יותר כי הם סינטטים מדי\עבים מדי\דקים מדי\אלסטים מדי\לא איכותיים. זה לא אתם, זו אני עם השריטה של לא ללבוש דבים שדוהים בכביסה. המון סליחה לערימות הבגדים שיושבות על הכורסא בחדר חצי שנה ומחכות שאני אעשה כבר כביסה ביד, ואני אף פעם לא מגיעה לממש לעשות את זה. וסליחה לארון עצמו, שגם כשאני מסדרת אותו ממשיך להיראות כמו קטסטרופה. נו שיהיה גם ככה אני אהיה במדים כל השנה אז מי צריך לדאוג לארון מסודר

Blue Emptiness

New member
אין לי ארון, אז הוא צריך להתנצל בפניי.

סליחהל מזוודה השחורה המנוקדת שהפכה לארון שלי. סליחה לכל הבגדים שיש לי שמפוזרים בכל החדר, בארגזים שונים ובמקומות שונים וכיסאות שונים, ולבגדי חורף שעוד סגורים בשתי מזוודות מחוץ לחדר. סליחה לכל הבגדים שלא לבשתי אפילו פעם אחת, או לפחות רק פעם אחת. סליחה לחולצה שאמא קנתה לי במיטב כספה בטושופ ולבשתי מקסימום פעמיים כולל מדידה. (אבל זה לא היה השנה אפילו) סליחה לכל הבגדים היפים שאהבתי ולא קניתי כי הם לא עלו עליי.
מבטיחה להשתפר. וסליחה לשמלה האדומה עם הפפיון, שהסתובבתי איתך כשנעלתי מרטינס בורוד מרקר, אני יודעת שהיה לך קשה, אבל לא היו לי נעליים אחרות, או בגדים אחרים.

האמת שבכלל באתי להתנצל על משהו אחר ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

על החוסר מוטיבציה לאחרונה בפתיחת שרשורים ו.. בכלל, בתגובות בפורום. יש בי עייפות כזאת. אני קוראת הכל, אבל אין לי כוח להגיב להכל (ולא בגלל שאני חפרנית חלילה). מקווה שתהיה לי מוטיבציה בקרוב. בכולופן -
אני לא חושבת שהיו לי טעויות אופנתיות מאוד טראגיות. בדיוק אתמול בלילה עברתי על כל האלבומים מהשנה האחרונה וליקטתי תמונות לבוש שצילמתי במהלך השנה. חשבתי לעשות קולאז' האמת, אבל אין לי מושג איך עושים, וזה נורא מתסכל להעתיק ולהדביק הכל ל-"לצייר" (כמו שאני עושה תמיד). מרווה, אני מנצלת אותך ולא שואלת אותך אפילו. אני פשוט חושבת שמפעם לפעם אני יותר משתדרגת. יש דברים שאני ממצה דיי מהר, ויש דברים שלפעמים אני חושבת שאני אוהבת ושהם מתאימים לי - אבל גם הם נמאסים עליי דיי מהר. ותכלס, אין לי בכלל הרבה בגדים (ניצן ומרווה חקרו את הארון שלי כבר. הוא דיי ריק, תאמינו לי). אני פשוט ממחזרת בדרכים שונות.
למי שזוכרת את התמונת לבוש שצילמתי שאני עם הסרפן (או איך שלא קוראים לזה) שהקדשתי לניצן
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/P....co.il/forums/1_154491326.jpg&msgid=154491326 לקח לי המוווון זמן עד שבאמת לבשתי את זה. אני חושבת שלקח לי שנה. קניתי את זה עם אמא ב-TNT, כי היא טענה שאני צריכה להתלבש יותר צמוד והכריחה אותי לקנות, וממש לא אהבתי את זה ואני עדיין לא אוהבת. אם מישהי חפצה בבגד הזה, באמת שאין לי בעיה למסור. פעם אחת הספיקה לי (סורי ניצן).
החצאית קצפת הורודה שלי מפוקס קידס! הייתי לובשת אותה לכל הזדמנות, ועכשיו ממש בקושי.
לסדר פעם אחת ולמיד את החדר, ולא לסדר ולבלגן שוב. באמת, לא משנה כמה פעמים אני מסדרת אף פעם לא רואים סדר. זה ממש מאכזב לפעמים
התנצלות בפני אמא שלי ואחותי, שלפעמים ממש לא נעים לי ללכת איתן לקניות, ולפעמים מה שמוצא חן בעיניי - הן ממש מגלגלות מבטים וממש לא מסכימות לי, שזה עוד יותר מעצבן ככה. כי אני קונה בשבילן, לא בשבילי, ואז אני נכנסת ללחץ וסתם קונה

למעלה