שרשור העוגה הראשונה שלי...

שרשור העוגה הראשונה שלי...

אתן מוזמנות לשרשר לכאן את היצירה הראשונה שלכן. אני באופן אישי צריכה לחפש תמונה מקורס הקונדיטוריה, שם זה קרה בפעם
כל סוג של עוגה מקושטת יתקבל בברכה, לא רק עבודה עם בצק סוכר

Y איזה פדיכה.... אין לי אומץ

זאת מהסדנא - ניחא, היתה לי עזרה. אבל הנוראית מכולן היתה הראשונה בבית, לבד, כשרידדתי שלוש פעמים את הבצק שנדבק לי שוב ושוב לשולחן... ובסוף היו כל כך הרבה דפקטים בעוגה והתחלתי לזלף עליהם, ולקראת הסוף כנראה התחלתי להתלהב יותר מידי מהצבעים ו..... אין, אין לי אומץ להראות את הכיעור של העוגה הזאת.... (אבל כרגיל: כולם מתלהבים.... מתרגשים... מפרגנים..... פחחח)

לילית462

New member
העוגה שהדביקה אותי בחיידק !

או קי, העוגה הנל (יותר נכון המאפינס) הוכנה על ידי לילדה מאוד מאוד מתוקה שאני מאוד אוהבת, ליום ההולדת, מי שמזהה, העוגה היא מהספר עוגות יומהולדת. להזכירכם אנחנו באפריקה.... המרשמלו לא בדיוק כמו בארץ, וזה היה סיוט לחתוך אותו - כל כך דביק.... ודברים נפלו כל הזמן אבל בסוף זה יצא יפה למדי. דרך אגב מה שמפתיע הוא שבתמונה העוגה נראית יותר טוב מאשר היא נראתה במציאות..... בעוגה הנ"ל הגבעולים עשויים מבצק סוכר, על מנת להכין אותם - לא ידעתי מה זה בכלל, נכנסתי לאינטרנט, התאהבתי וההמשך ידוע.....

לילית462

New member
זה לא פייר, אני הראתי לך את שלי

עכשיו תורך להראות לי את שלך.....

חח אוף איך יוצאים מזה...

טוב נו...... כבר אמרתי שהיא יצאה זוועה ולא הפסקתי לבכות לבעלי במשך כל זמן ההכנה שלה.....

לילית462

New member
אם את מתעקשת אני אצחק אבל לא בגלל

העוגות. הבאגס באני, חמוד וצבעוני (בכל זאת זיהיתי שזה באגס באני
)נכון קצת בלאגן, אבל זאת עוגה ראשונה. והפילון....על מה את מדברת, פשוט מתוק ומדהים!!!

חייבת לציין ש....

אם אתם לא צוחקים... אתם פשוט מאוד מנומסים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כי אני מתה מזה.....

מה שבאמת מדהים אותי כל פעם מחדש

זה שאף אחד לא שם לב לפאדיחות, רק אנחנו. זה אולי המזל הגדול שלנו
ועוגת הפיל מתוקה מתוקה

למעלה