הראשונה שהכנתי לבד בסוף הסדנא ( של אביגיל המקסימה !! ) והאמת, לפני סוכות שנה שעברה לא שמעתי בכלל על בצק סוכר. אחרי סוכות עשיתי אצלה את הסדנא-אז זה שנה וחצי בערך שאני עושה עוגות. ( ולא חסר פאשלות..... היום התבאסתי למשל עם פיסול דמות ...היה קשה ומעצבן ומרגיז. כל פעם נשר לו חלק אחר של הגוף, או נזל....יאוש ! )
זו עוגת החתונה שלי, שעשיתי לאחר שרכשתי באנגליה ספר בסיסי על בצק סוכר ומצאתי RFM אצל גרובשטיין (היה היחיד בארץ כנראה). פיסלתי ורדים כמו בפימו (פיסלתי שנים בפימו) והדבקתי אותם לעוגה בעזרת מרציפן
אבל הייתי נורא גאה בעצמי, האורחים התלהבו מאוד (מעטים ידעו אז מה זה בצק סוכר) ואני נדבקתי בחיידק, שנשאר רדום משך כמה שנים...