שרשור הפאנארטים המחודש!

Billy Shirs

New member
דמויות נוספות מ-MJ

...הייתי בטוחה שיש לי פה את בוגס איפשהו, אבל הו וול, הנה פיניק!

Billy Shirs

New member
MJ

pennylane11

New member
תרומתי הצנועה למאורע~

היה לי משעמם יום אחד בבייביסיטר.
אז ציירתי לי קטניס

pennylane11

New member
ואז עשיתי להם פרצופים

זה החלק שאני עושה אחרון, אני ממש גרועה בו.

Digi Lista

New member
גם בציור את מוכשרת?!...

את מאלה שבערך כל מה שמבקשים מהם מתגלה שבמקרה הם יודעים גם את זה מצויין... אבל אני בעדך, שלא יהיו אי הבנות בעניין

אני היחידה כנראה שמשתעממת בבייביסיטרים כשהילדים ישנים, אני הכי אוהבת אותם עירניים (איכשהו כשאני באה אפילו אם היו גמורים מעייפות הם מתעוררים לחיים, מעניין
), בייביסיטרים בלילה זה בדרך כלל פחות כיף מכאלה בשעות אחרות של היום- לשחק איתם, לראות טלוויזיה (הם צריכים לנוח ממני ואז כל הצפייה אני מקשקשת להם על הסדרה ועל העולם), לשיר איתם, להקריא סיפורים (או להמציא אותם), לצאת לפארקים קרובים (ואז לגלות שפתחתי קייטנה- כל ההורים יושבים מסתכלים ואיכשהו כמו מגנט אני מושכת את כל הילדים)
, אבל לאחרונה אני קצת מבואסת כי יש כמה ילדים בני 7-8 שקורעים אותי ב'ווי' (הנבלות. הם מתאמנים כל הזמן ואני רק כשאני באה לאנשים) וכבר שבועיים שאני מפתחת אסטרטגיות איך אתאמן ובסוף הניצחון יהיה שלי
), לא נראה לי בסדר הדבר הזה, אני אומנם משתפרת וברור ש"צוחק מי שצוחק אחרון" אבל אני חושבת שזה ביזיון שאני באה לשחק, משלמים לי כסף ובסוף גם מנצחים אותי דרדסים קטנים

pennylane11

New member
את האמת ממש לא...

רוב מה שאני עושה זה להעתיק עבודות אחרות כדי להתאמן קצת ולהפיג שיעמום כשאני מכריחה את עצמי להישאר ערה אבל האור של הטלוויזיה ולהתרכז בספר עושה לי כאב ראש. אני ממש, ממש לא טובה בזה.
וכרגע אני לא אני, אבל כרגע אני דיי בטוחה שילדים הם זרע השטן, בד"כ אני אחרת. אני גם בנאדם כזה שאוהב ילדים, כי ילדים אוהבים אותי, כי אני מבינה מה הם צריכים נורא בקלות, אני מכירה את הצורך הזה שיסבירו לך כדי שתבין, ובתור מישהי שלימדה את עצמה כל דבר בעולם בערך לבד, אני יודעת איך להסביר. עבודה עם ילדים (לפחות, הלא מופרעים יחסית ואלו שמבינים עניין) היא אחד הדברים שאני יותר אוהבת לעשות. דברי איתי בסוף יולי, חושבת שאני אגיד אחרת, אבל שיהיה.

למעלה