שרשור הפדיחות - עכשיו בנפרד

tlingit

New member
שרשור הפדיחות - עכשיו בנפרד ../images/Emo13.gif

שכולל גם את ההתמודדות עם אירועים מהסוג המעצבן...

dvd2000

New member
הפאדיחה שלי היתה בבר מצווה שלי ../images/Emo13.gif

אומנם לא קשור להופעות אבל כן קשור לפאדיחות שבאירועים . בקיצור אני למדתי בעל פה את הדרשה שהייתי צריך להגיד , כל היום אני שרתי את הדרשה בעל פה כמו איזה שיר של אום כלתום . בקיצור מגיע הרגע שבו אני צריך להגיד את הדרשה אני מתחיל להגיד את הדרשה והופ נתקעתי . אורחים נכבדים והורים יקרים ................................. תווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו בקיצור אני מנסה על הבמה לזכור את הדרשה ולא מצליח , כל האורחים מסתכלים אליי ואני התחלתי לצחוק את הצחוק של החיים . אמא שלי ישר ניגשה לארנק שלה והוציא את הדף ובמקום שהיא תיתן לי את הדף היא מקריאה לי כשהיא עומדת מאחוריי וזה ניראה מצחיק בטירוף והגיע הרגע שבו חזרתי לעצמי והמשכתי בדרשה לבד ומהר והופ עוד פעם ניתקעתי . בשיא הטיבעיות אני מסתובב אלי ואומר לה טוב נו מה עכשיו ..... זה היה מצחיק ואפילו בוידיאו שומעים אותה מקריאה לי את הדרשה . בקיצור כל זה נימשך איזה 15 דקות וזאת הפאשלה שלי , בר מצווה זה אירוע מאוד מלחיץ אבל עם קצת הומור עברתי אותו .

keren alfasi

New member
חוויה מתקנת - אני שמחה לשתף!!

היום הופעתי בחתונה נוספת, מאוד דומה בסגנון לחתונה משבוע שעבר, ונתתי לעצמי אחלה חוויה מתקנת!! הפעם הדודה הזמינה. הקמתי חפ"ק להפקה ותיאום מראש של ההופעה שלי. תיאמתי עם מנהל האירועים, הדיג'י והדודה. ולמרות הכל החתונה החלה באיחור ושוב נאלצתי לחכות שעה מעבר לשעה שתואמה. אז נערכתי לשיעמום, והכינותי מראש ערכת טיפוח לציפורניים - מרחתי לי לק ואפילו הצלחתי שלא להרוס אותו. אחרי זה עברתי לתרגילי חימום ומתיחות לגוף. החלטתי לקחת עד הסוף את המלצתה של תמרה - להתייחס לווידאו - ולכן הכינותי מראש את כנפי האואזיס שלי. אם כבר ווידאו את שיהיה הכי מרשים ומוזהב בווידאו. ואיזה ווידאו היה שם - זרוע ענקית כמו מנוף, שבקצה שלה מצלמה שכל הערב ליוותה אותי במרחק של מטר מהאגן שלי. בנוסף קלטתי שכל המקום ממולכד במסכי ענק שמקרינים לייב את כל מה שהמצלמה מצלמת. אז האנשים רואים אותי מרחוק מהשולחנות. איפה המעגל אנשים מסביב לרחבה?.... החלטתי גם לא להיות רגשנית מידי. לא כל אירוע הוא בסגנון הפרטי שלי, לא כל המזמינים הם אנשים שיש לי קליק מדהים איתם, כמו שנאווה אמרה - בלי להתעכב. אז החתן והכל היו מאוד מופתעים. ובתגובה הראשונה לא קיבלו בהתלהבות את ההפתעה... אבל אני הייתי מקצועית. עוד לפני סיום השיר הראשון הכלה כבר כולה התרככה וחייכה וצחקה מכל הטיקים והשטיקים שעשיתי לה. אה.. וגם לעצתה של נאווה - הפעם שילמו לי מראש (לפני שהופעתי). דאגתי שהסולו שלי יהיה סולו במלוא מובן המילה, ברור וחד משמעי וברור לווידאו ולקהל ואחריו הזמנתי את הקהל. ברור? הדודה היתה מאוד מאוד מרוצה. הרגשתי מאוד מקצועית ולעיניין. הערב נגמר בזה שבבית, בשתיים לפנות בקר, אני מקבלת מהתקליטן SMS! "הייתי חייב להגיד...רקדת סוף הדרך"...

tlingit

New member
מעולה ../images/Emo45.gif

ממש נפלא לראות את הלמידה הגדולה שלך ועד כמה זה הועיל לך ואיפשר לך להנות מהאירוע כי למעשה את יצרת לעצמך את האפשרות והתנאים להנות
פשוט נהדר

keren alfasi

New member
עוד סיפור התמודדת או איך הלכתי מכות בהופעה

טוב, זה סיפור בכלל לא מצחיק... באוהל שבו הופעתי באופן קבוע הזמינו אותי פעם לאירוע חברה פרטי. כבר הכרתי מספיק טוב את בעל הבית והעובדים במקום אז הלכתי להופעה לבד. כשהגעתי התברר לי שזה אירוע לעובדי אגד ובנות זוגן. מכוון שהשתייה היתה חופשית וגם השתייה החריפה הח'ברה התחילו להראות סימני שיכרות... צפיתי בהם לפני שעליתי וסימנתי לי בראש ממי וממה להיזהר. אני רק מתחילה להופיע והח'ברה יותר מידי קרובים אליי ורק הגברים קמים. כל הנשים יושבות ומסתכלות. לפתע מאחורי נעמד רוסי ענק (באמת ענק, אני חושבת שני מטר לפחות) ולפני שאני מבינה מה קורה לי הוא מרים אותי באוויר. מחבק אותי באיזור הייריכיים, כאילו אני איזה בובה ורוקד. אני צועקת לו תעזוב, תוריד, מחפשת את בעל הבית, רואה שהוא לא בעיניין של לרוץ לעזרתי, בלי לחשוב פעמיים, הורדתי לו מרפק ישר לגולגולת, ולזה הוספתי עוד כמה מרפקים וסטירות, כל הדרך למטה. צעדתי לעמדת הדיג'י, כיביתי את המוסיקה (בשלב הזה בעל הבית התעורר...) אמרתי להם חברה, אם אתם רוצים להנות ולרקוד ולעשות שמח, אין בעיה אבל בלי ידיים. יודעים מה זה נרות חנוכה? אלא לראותם בלבד, הבנתם? לקחתי את המקל שלי, כמקדם מרחק ביטחון וכל מי שהעז להיכנס לי למרחב, חטף מקל - בתנועות ריקוד עגולות כשכל מכה נופלת על הביט במוסיקה, מה שניקרא בהרמוניה עם המוסיקה והריקוד. כמה שניסיתי להקים את הנשים לא עזר לי, הן פשוט נהנו לשבת ולהסתכל ולא היו מוכנות להתמודד עם השיכורים שלהן. הגברים לקחו עד הסוף את מה שאמרתי... היה אחד שרקד ומידי פעם עשה תנועה כאילו הוא מושיט אלי יד, אבל עצר איזה עשרים סנטימטרים מהגוף שלי ואמר לי - את רואה, אני לא נוגע. חבורת גברים אחרת השתטחה על הריצפה מסביבי, אחרים רקדו על הברכיים, ואחרים פשוט הלכו אחרי כמו מסוממים. ההופעה היתה מאוד קצרה. בעל הבית גם קיבל על הראש רק בלי מקל. ואני שמחתי שהצלחתי לתת הופעה למרות הכל ולצאת בראש מורם וכשידי על העליונה. מאותו ערב, הבנתי: - שכרקדנית בטן, אם אין אני לי מי לי - לא לרקוד לכבוד נהגי אגד - ושגברים סוגדים לנשיות. כי ככה היו נראים לי באותו ערב הגברים, לא עומדים מול הנשיות הזו... לילה טוב קרן אלפסי

inbal701

New member
תגידי זה לא היה במקרה במצפה הראל???????

ענבאלדי - ענבל זוהר

inbal701

New member
סתם...היה נשמע לי מאד מוכר....

בחיים לא חוזרת למקום ההוא..... ענבאלדי- ענבל זוהר

galibelly

New member
פדיחה מעצבנת שהיתה לי

1.הוזמנתי להופיע בחתונה ברויאל גרדן וסיכמתי עם הבחור שהזמין אותי שאופיע במנה העיקרית , אני מגיעה קצת לפני המנה העיקרית והתקליטן עושה כרצונו דווקא.. ייבש אותי שעה וחצי מחכה ונרגזת התחלתי להופיע רק ב 12 וחצי במקום ב 11.. (הוא עשה דווקא לבחור שהזמין אותי וביקש ממנו להזדרז ) עד שהגיע הרגע שלי - ואז אני נכנסת לסולו ולא עברה דקה אחת מלא צעירים ערסים ומגעילים ושיכורים מתנפלים עליי בהתחלה התאפקתי לחייך ולא להתרגז אבל הם באים אליי עם שתייה ובצורה לא מכובדת אז שיניתי את התנהגותי והפכתי לתוקפנית מול המצלמה - גם החתן ניסה להימרח אז חיפשתי את הכלה .. בקיצור מה שעשיתי הסתובבתי לדיג'י ואמרתי לו שיאמר ברמקול שיתרחקו ממני אם לא אני מפסיקה לרקוד.. היתה הופעה על הפנים רקדתי רק 15 דק' והתחפפתי במהירות האור . בנוסף באותו אירוע נגנב לי המקל ריקוד . אירוע כזה זוועה לא היה לי . עדיף לוותר עליו . 2.אירוע נוסף מסיבת רווקות בצימר - שעה לקח למערכת לעבוד עד שהבנות סידרו את המערכת - והכלה אשכנזייה בהתגלמותה (גם באופי) במקום לרקוד איתי ועם חברותייה ולשתף פעולה צחקה כמו משוגעת והשתכרה ונמרחה על הרצפה (עם החליפת ריקוד שהלבשתי עליה..) גם חברותיה היו מסטוליות ואני חסרת אונים אני מנסה הכל שישתפו איתי פעולה אך לשווא -הן שמו מזרחית של אייל גולן ואז החליפו לראפ .. הכלה היתה מסריחה מאלכוהול כל הערב היא רק השתגעה על הריצפה והתנהגה בצורה מבישה .

ganitn

New member
ואי אלו ממש לא פאדיחות שלכם...

אלא של בעלי האירוע. אולי בגלל שאתם הייתם נוכחות אתם לוקחים את האחריות, אבל לא ככה זה צריך להיות. עכשיו לפאדיחות שלי!!! 1. לפני 6 שנים בערך כשהייתי בכיתה ט' השיכבה שלי הרימה מופע כישרונות והתנדבתי להופיע. ההופעה היתה מעולה סגרתי את המופע , כולם שמחו, עמדו על הרגליים ויש אפילו כאלה שנעו לפי קצב המוזיקה. היו המון חיוכים מסביב וגם על הבמה (הנגנים שישבו מאחורי)... הכל טוב ויפה אהההה?! לקראת סוף הריקוד כשכולם נהנים וגם אני כמובן. אני דורכת על החצאית שהשתדלתי שלא תפריע לי כל הריקוד, הצעיף אגן דרש לעלות מעלה ובגד גוף הרשת שעלי החליט היכנס לי בתוך הישבן.... איזה מופע מרהיב קיבלו הנגנים מאחריי!!! מופע ישבנים . כמובן שהצלחתי לסדר את זה באלגנטיות אבל מבטיהם המחוייכים של הנגנים אכלו לי את כל הביטחון. (למזלי הנגנים לא התנהגו בילדותיות אופיינית ולא סיפרו את שהתרחש על הבמה). 2.אם במופעי ביה''ס עסקתי,אז במופע סיום לשיכבה יב' לפני כ-3 שנים השתתפתי. במופע זה היה לי ריקוד שהייתי אמורה להתחיל במרכז הבמה אבל האחראי על המוזיקה החליט שלא כך יהיה וניגן את השיר לפני כניסתי לבמה כולי רועמת וכועסת מאחורי הקלעים ודורשת מצוות הבמה להתחיל לי מחדש את השיר . בלי להשים לב חלק קטן מהקהל צפה בזה מהצד. ובדיוק כשהבנתי שהשיר לא הנתגן שוב מהתחלה כבקשתי פרצתי בריקוד אל הבמה. (למזלי שאר הקהל שלא שם לב למתרחש מאחורי הקלעים לא חש בטעות). 3. שלב שני בחיי- הצבא! כשעוד שירתתי בצבא ,בבסיס סגור פנו אליי חברות בוועדת תרבות של הבסיס ונידבו אותי להופיע בערב עיראקי שיועד לכל הבסיס. אני כולי נרתמתי להופיע בעוד שמפקד הבסיס סירב לכך שאופיע ומנע ממני את ההופעה. בערב העיראקי עצמו כשכולי נעלבת מכך שמנעו ממני לרקוד עולות לבמה נערות של אתי פולישוק מפ''ת בליבוש מינימאלי, מרעידות את בית החזה והישבנים שלהן לעיני קהל החיילים(בעוד שאני תיכננתי ללבוש צנוע) . באותו הרגע כל העילבון שלי ממפקד הבסיס הפך להערצה, עכשיו גם תבינו למה! כשראיתי את תגובות החיילים לריקוד. איך אחד אומר לשני : "את זו עם החליפה האדומה אני לוקח איתי אח''כ לחדר" או "חכה חכה תראה מה אני יעשה לה". ועוד תגובות לא כ''כ מצונזרות. שמחתי לבסוף שלא הופעתי ולא קיבלתי את המעמד הזה שבו היו הנערות. (את הסוגיה הזו אתם בטח זוכרים שהעלתי פה בפורום לפני שנה וחצי בערך) 4. הוזמנתי למסיבת יומולדת לילד בן שנה (שבא לאחר שנים של ניסיונות). ההורים ראו אותי מופיעה במופע במה והתלהבו . להופעה הגעתי עם בן זוגי כדי שיעזור לי עם המוזיקה, הביטחון (עצמי) ועידוד. כשהוא מתעסק עם המוזיקה במערכת ביתית מרשימה... המוזיקה מתנגנת, אני פורצת אל הרחבה בריקוד שתי תנועות אגן ו.... ב-ו-ם המוזיקה מפסיקה. בעל השמחה נחלץ לעזרה מצליחים להחזיר את המערכת לחיים... שוב השיר מתנגן לו ואני רוקדת הפעם חצי שיר ושוב ב-ו-ם והמוזיקה מפסיקה. שוב חוזר חלילה, מחליפים דיסק, מחליפים מוזיקה ולא מצליח להתנגן לו שיר במלואו... הקהל מאבד עיניין ואני כולי מתבאסת, בעלת השימחה פונה אליי ומצטערת ויאמר לזכותה שהיא הפגינה אהדה וחיבה ופה נגמרה ההופעה. למזלי מכל הופעה והופעה למדתי המון.... כמובן שהכל לחיוב ותמיד לחייך. אז שתמיד נלמד נרקוד ונשמח גנית

keren alfasi

New member
בטח את זה כולכן מכירות

האירוע - יום הולדת חמישים, באיזה קיבוץ, מלא אשכנזים... הקהל עובר מקרירות וריחוק להתעניינות ושמחה מאופקת אשכנזית (זה אומר לא קמים לרקוד). אז אני מבינה שזו הזדמנות למופע יותר אומנותי, כל הדברים שאני אוהבת לרקוד ופחות מתאימים לקהל משתולל בדרך כלל. אבל... בתוך הקהל האשכנזי הזה יש אדם אחד מבין עיניין. מההתחלה הוא שמח ורוקד, מכיר את המוסיקה, קם לרקוד איתי, אומר לי "האשכנזים האלה, איזה יבשים". ישר אני מדביקה לו תווית של חובב ריקודי בטן. אבל אז... באמצע קטע שאני רוקדת על הבמה, מאוד שקט ומותח, מרגישה את הקהל מרותק, עומדת במקום מכונסת פנימה בתוך ריקוד מאוד פנימי, הוא קופץ על הבמה, חובק את ידו על כתפי, ואומר "תחייכי למצלמה, אני רוצה תמונה איתך".... כאילו בן אדם, אתה לא רואה שאני באמצע משהוא? בסוף הערב, הוא יושב מול הבמה ואומר לי: "איזה יופי, אני מבין למה אנשים לא קמים לרקוד, את משהוא" איזה כייף אני אומרת וכבר סולחת לו על הקטע הקודם, איזה כייף נוא נהנה מהריקוד שלי ואז הוא מוסיף "את כל כך יפה, פשוט לשבת כאן ולהסתכל על היופי שלך, זה מספיק"....בתוכי אני צועקת, ומה עם הריקוד, שמת לב בכלל שאני רקדתי פה? מאותו סוג, באוהל היה לקוח קבוע שלא פיספס אף הופעה שלי. כל הופעה היה יושב הכי קרוב ולא מוריד את העיניים, והעיניים שלו מלאות התפעלות והנאה. באחת ההופעות ניגש אלי אחרי ההופעה ואמר "קרן, את משהוא, והיום את במיוחד משהוא, אין אין לי מילים לתאר את זה, ריגשת אותי, כבשת אותי שיגעת אותי היום. הגוונים שעשית חדשים וכל כך מתאימים לך, החליפה הזו, האיפור היום עוד יותר יפה לך, את פשוט מיליון דולר, אפילו העגילים חדשים נכון? איזו אומנות, כזה יופי, זו אומנות". אמרתי לו תודה על כל המחמאות, ושאלתי בתמימות אם הוא מתכוון שריקודי בטן זה אומנות. הוא עונה כן, בטח, זה אומנות פיתוי לגברים ברור...אבל את פשוט מדהימה, כי היופי שלך זה אומנות... יש גברים שרק רואים גוף של אישה לפניהם, לא ריקוד לא אומנות ולא בטיח... קרן אלפסי

dvd2000

New member
הופעה במועדון של חברת החשמל

לדודתי היה יום הולדת ( זאת שתפרה לי את החליפה ) ואני החלטתי לעשות לה הופעה במתנה . טוב אני מביא לתקליטן את הדיסק ועוד מישהי קבעה איתי שהיא רוצה לראות אותי כי היא מפיקה של אירועים פרטיים . המוזיקה התנגנה ואני ניכנס וכולם בהלם תרבותי , אני תמיד קושר לראשי סרט ארוך כזה התחלתי לרקוד ובריקוד השני איזה מישהו משך לי בסרט וכמובן שאני לא שמתי לב לזה . אז אמא שלי שהיא אחלה שומרת ראש ושמה לב לכל דבר ניגשה אל הבחור ואמרה לו שיפסיק ואכן הוא הפסיק , לאחר מכן קמו לרקוד שתי בחורים והם התחילו לשים עליי ידיים ואני כמובן העפתי אותם והתרחקתי מהם (כך שהתופעה לא מופנת לנשים בלבד כשהם שיכורים הם מחבקים כל אחד ) . טוב אחרי זה התקליטן על דעת עצמו החליט שלא בא לו שאני ימשיך והוריד לי את המוזיקה באמצע ההופעה , כמובן שאני מאוד התעצבנתי כי המוזיקה עבדה רק 5 דקות ואני לפני כן טרחתי ליידע את המקום והם אמרו שאין בעיה וזה היה מאוד מעצבן כי האנשים מאוד התחילו להתלהב וגם להשתתף .

Martin36

New member
שרשור מרתק!!

אין מילים. בחרתם עבודה קשה. המחול המזרחי בגלל שמעצם הוויתו הוא יותר עממי, נגיש, "יורד אל העם", פחות שומר על הפרדה בדמות בימה, הרי הוא גם חשוף יותר לקהל. ולמרות שהמחול המזרחי עבר דרך ארוכה מאוד מסוג הבידור הזול שהוא היה פעם לזרם מחול מוכר לגיטימי - האספסוף, הוא לא עבר שום דרך באותו הזמן. אתם מדמיינים קהל מטריד מינית רקדן/נית בלט או מחול מודרני? הרי גם הם עולים על הבמה בלבוש מינימלי. קבלו

tlingit

New member
../images/Emo51.gif(בשם המשתפות) כיף לקבל כזו הבנה וחיבוק

ובאמת ההשוואה לבלט ומחול מודרני אומרת הכל לצערנו..

עכשיו תורי.

לפני חצי שנה הוזמנתי להופיע בדאנס בר סטרייט פרנדלי בתל אביב. בשלב מתקדם של ההופעה, בעודי מפזז לצלילי דרבוקה האוסית מאאאממממממת, מתחיל אחד ה.. איך לגיד בעדינות רועמת פוליטית... ה... "מאותגרים אגזוזנית וקטטריזצטיבית" - לרקד לפניי בתנועות זולות. ניסיתי להתעלם אבל הש#$% מדדה בעקבותיי. היה לי ברור שהוא... "מאותגר רוויתית" באותם רגעים, וכל עוד לא תינקט פה פעולה דרמטית - הוא ימשיך להוכיח שהוא מאותגר גם... מנטלית כנראה. הקהל הבין, לא זז ממקומו. הפעולה שננקטה: התקרבתי אליו בריקוד. ניצלתי שני דומים מהדיסק המתנגן כדי לבצע את מה שברברה האלמותית מכנה במבטאה שובה הלב: "צִידַ-צִידַ-בּוּמ-בּוּם!". גילוי נאות: זה, זתומרת ה-"צִידַ-צִידַ-בּוּמ-בּוּם", היה מאוד, אבל מאוד, מפיל ה-"צִידַ-צִידַ". ה#$% הובס, הקהל נקרע מצחוק, ומאותגרנו האגזוזנו-מנטלו-שתייתית לא הבין מאיפה זה בא לו. עוד גילוי נאות: אם הוא היה מנסה שוב הוא היה חוטף מרפק בצלעות. (הגנה עצמית, אתם יודעים....) אה, ועוד משהו - קולגה מוערכת מהסצינה ביום אחד אמרה שעת שיחה הרת גורל על חיינו ובלה בלה בלה, שבמלה אחת, מסכמת מאוד עולם, מלואו ואישתו/בעלתו גם כן... ניתן לסכם את אימת הרקדנים והרקדניות במלה אחת: $#@! אחרי גמר הסרטון ניתן לשחזר ולהקליק על כל זמר. בהצלחה.

ganitn

New member
סליחה על הבורות....

זה היה בעברית?! לא הבנתי כ-ל-ו-ם! חחחח אוהבת אותך

הכוונה היתה...

שבחרו שתוי וחרמן בגיי באר של הומואים בתל אביב התחיל לרקוד מולי באופן לא מחמיא. הוא קיבל שימי שהעיף אותו הצידה.

למעלה