שרשור הפדיחות - עכשיו בנפרד

איזה חוצפה. מה איכפת לך עוד איזה ריקוד?

לאנשים ממש אין גבול! אפילו זונה (לא שחס וחלילה אני משווה) שעושה עוד "עוד סיבוב" עם החבר משלמים!! בנות מה יהיה???? מתייחסים אלינו כאילו אנחנו לא אנושיות, בלי רגשות וקלות דעת, שנעל של בובה יותר חכמה מאיתנו מה זה??????????????? כאילו אנחנו הבידור הכי זול שיש!!! איזה חוצפה!

אשתהר

New member
אל תיקחו קשה...

לא רק אנחנו סופגות יחס כזה. כל אדם שמשרת קהל במדינה הזו סופג יחס מעליב. ואז הוא הולך ודופק מישהו אחר בשביל לא להרגיש רע עם עצמו וכן הלאה. בקשר לריקוד- כל אחת (או אחד) צריך לשדר כמה שיותר דיסטנס, להבהיר כבר בהזמנה בטלפון שהאחריות היא של בעל האירוע והוא כן צריך לשים עין. קחו איתכם מישהו להפגנת נוכחות, לפעמים זה מספיק. אם יש מאבטחים במקום אני מבקשת שיעמוד קרוב אלי וישים עין.זה גם מרתיע. ואם קורה משהו, יאלה, צאו החוצה בריקוד כאילו לא קרה כלום. ואז תדרשו את התשלום ותגידו שאתם לא מוכנים להתנהגות הברברית של האנשים ואם בעל האירוע היקר לא יכול לשלוט באורחים שלו זו בעיה שלו. אני מחתימה אותם על חוזה לפני ההופעה (לא באותו יום, בהזמנה) שבו רשום הכל. זה מאוד חשוב האסמכתות האלה. לכו תדעו... וחוץ מזה אנחנו יודעות מה אנחנו שוות, אין מה לעשות חוץ מלנסות להמשיך להפיץ את הבשורה...

keren alfasi

New member
באמת שאני לא מבינה את הנשים שדוחפות

מה הקטע שלהן, באמת! אני לא מבינה, אשה לאשה, קצת כבוד. וכמה שאני שונאת את אלה ששמים דולר וחושבים וואו!! נתתי לך ירוקים!!! פעם בהופעת חברה, היה איזה תמהוני אחד, מבוגר מאוד, שבלי שהבנתי מאיפה זה בא לי, הצליח לדחוף לי משהוא לחזיה. בהתחלה חשבתי שזה שטר מקומט, אבל אחכ בחדר הלבשה נדהמתי לגלות שזו סוכרייה!!!! העצבים הם שבאותה אופעה אחרי שקלטתי אותו ראיתי אותו מגיעה שוב, ותפסתי לו את היד. אני אומרת לו בעדינות ונעימות "לא" - מאוד אסרטיבי אבל לא מעליב, והוא נאבק איתי מנסה לדחוף את היד. אז נעמדתי וצעקתי בקול רם "לא, אמרתי לא, מה לא ברור, כאן" ואז הקהל בא לעזרתי והרחיק אותו, והא עוד נאבק בהם והתלונן כאילו זו זכות שניגזלה ממנו.

keren alfasi

New member
נראה לי שהשרשור הזה הולך עם הסליחות של כיפור

אני מאוד אוהבת להקיא אל הכתב (זה אומר לכתוב הכל). סליחה על הביטוי אבל זה כמו לחרבן...אחרי יש הקלה. אומנם, אני מאוד מאוד אוהבת את המקצוע שלי ורוב הזמן מודה לאלוהים על כל רגע. אבל יש גם את הקטעים האלה... ואם כבר יום כיפור לפנינו אז לפני שסולחים וממשיכים הלאה, מקיאים הכל החוצה ואז אפשר גם למחול ולסלוח ולהכיל. למחול=ולצאת במחול.

dvd2000

New member
חוצפה של אנשים ../images/Emo6.gif

הוזמנתי למסיבת רווקות של מרוקאים , אני רקדתי והחלטתי לעשות מחווה לאמא של הכלה ולהעניק לה ריקוד אחד שהיא תירקדו לבד לכלה , ואותה אמא ניגשה עליי ואמרה לי אני משלמת לך כסף שאתה תירקוד ולא אני . אז בשיא הטיבעיות חייכתי והמשכתי לרקוד וכמובן שקצת התעצבנתי אבל אמרתי לעצמי אם היא אהבלה לא הבינה את הכבוד שנתתי לה אז יש לה בעיה . ובאותו אירוע היתה שם איזו מישהי מבוגרת שחושבת שהיא בת 16 עם חולצת בטן ועגיל בפופיק בהתחלה היא נתנה לי טיפ 3 דולר מלופלפים ושמה לי את זה בתוך החולצה בצווארון ושרקדתי לידה ועשיתי לה כבוד , אז היא זורקת לחברות שלה את המשפט הזה "הוא מריח את הכסף ובגלל זה הוא בא אליי " ואני באותו רגע הסתכלתי עליה ורציתי באותו רגע לחנוק אותה . כי אני לא ביקשתי ממנה שתיתן לי את השטרות האלה , היא שמה את זה מרצונה ועוד היא באה בטענות מי שישמע מליונים כולה 12 שקל . אתן הייתן צריכות לראות איך היא רקדה , היא רקדה טראנס ולא ריקודי בטן. בעוד אירוע אחד איזו מישהיא מהקהל מאוד רצתה לרקוד ואני הראתי לה את הצעדים והתנועות והיא פתאום התחילה לתפוס את החזה שלה ולהעלות אותו ללמעלה בכדי שאני יסתכל עליה , היא חשבה שזה אולי יעזור לה ופתאום העיפה את החזייה של אל על ואני הייתי ממש בהלם ממנה . אני מאוד מקפיד שאני מראה להן תנועה , אני מבקש מהן רשות אם אפשר לגעת בהן ולהראות להן את התנועה אני לא צריך שעוד ידפקו לי תלונה על הטרדה מינית ( למרות שהיום זה נהיה טרנד ) . אבל גם היו לי אירועים טובים עם קהל מאוד טוב ומכובד , הייתי במסיבת רווקות והאמא של הכלה כל כך התלהבה ממני שבשיא העדינות היא ביקשה ממני לתת עוד הדרן אחרון והביאה לי טיפ של 100 שקל ושמה לי את זה בסרט של הריקוד והיתה אישה ממש נחמדה . אני מזהה אותם בטלפון לפי השיחה , אם אני שומע שזאת איזו מישהי נודניקית אני מנפנף אותה . וחוץ מזה יש לי את האמרגנית שלי שהיא דואגת לי בהופעות .

למה אתה צריך לגעת בהם כדי להראות את התנועה?

עד היום אף מורה או מורה שלימדו אותי לא נגעו בי , וגם אני לא נוגעת בתלמידים שלי. זו שאלה רצינית , אני לא מיסלתבטת חס וחלילה. אני ברצינות רוצה לדעת. אולי זה תורם למשהו, ויעזור לי ללמד יותר טוב.

dvd2000

New member
בכדי להראות להם איך התנועה צריכה להיות../images/Emo13.gif

כי אין מראות שיכולות להוות לעזר אז מראים על ידי נגיעה איך התנועה צריכה להיות . כשאני מראה להן באיטיות את התנועה והן לא קולטות איך התנועה צריכה להיות עפ"י חוש הראיה אז נעזרים בידיים משמע בחוש אחר בכדי להראות להם שהן יבינו בידיוק איזו תנועה צריך לעשות הגוף כמו שבפיזיותרפיה יש מדריך שמדגים ואם מישהו או מישהי לא עושים את התנועה נכון אז הוא מראה על האדם עצמו בכדי שידע איזו תנועה הוא צריך לעשות במידה והוא לא יודע . זה לא שעכשיו אני מתחיל למשש אותם כאילו הן איזה פרי בשוק , מראה להן איזו תנועה צריך לעשות האגן . לא משתמש בטכניקה הזו הרבה אלא רק אם יש קשות תפיסה חחחחחחחחחחחחחחחח לדעתי זה אכן תורם שמראים לך בדיוק את הדרך שצריך לעשות האגן ככה את בדיוק יודעת איך זה צריך להיות ולא משערת לעצמך שאולי ככה זה צריך להיות . ולא יעורר בך חששות שאולי את טועה : )

keren alfasi

New member
טוב, לעיניין הטיפים...

אז באוהל שהופעתי בו בעל הבית הרגיש לא נוח עם המחיר ששילם לי (פחות מהרגיל תמורת קביעות). מצד אחד לא היה מוכן להעלות את המחיר מצד שני נורא האמין שמגיע לי יותר. ובאמת, עד היום הוא מאוד אוהב אותי ותמיד התייחס אלי מאוד יפה. אבל מרוב שרצה בטובתי, רצה שאקבל גם טיפים טובים. היו רקדניות במקום שאמר שקיבלו 1,000 ש"ח טיפ, ושמעתי עליהן סיפורים לא טובים מהמלצרים ובני הבית במקום (ישבו על לקוחות, נתנו לגעת... לא יודעת עד כמה זה אמיתי...). לא יודעת עוד לא קרה לי שקיבלתי כזה טיפ ותמיד אומרים לי שאני לא רקדנית של טיפים. אז, חזרה לבעל הבית, הוא היה מסתובב לי בהופעה ומסמן אורחים שחוגגים אירועים מיוחדים כדי שאפנק אותם בתשומת לב, וארקוד לידם. באחת ההופעות הגיעו כמה לקוחות שמשלמים כנראה טיפים טובים, והוא היה ממש בלחץ, אפילו לא חיכה שאסיים את הסולו שלי כמו תמיד, ישר סימן לי ליד מי לרקוד. ופשוט תיזז אותי, קילומטרים משולחן לשולחן. כל פעם שראה שלא מוציאים טיפ ביקש שאעבור לשולחן אחר. לפעמים היה גם ניגש ללקוחות ומקלל אותם שלא נתנו טיפ. היו לקוחות שהיו אומרים לו תישלח את הרקדנית אנחנו נותנים לה כך וכך או נותנים לה דולרים. כשהיה מגלה שנתנו בשטרות של דולר אחד היה עוד יותר מתעצבן עליהם. היו אנשים נחמדים במקום שידע שלא יוציאו טיפ, אבל רצו לרקוד איתי והוא, השתגע "מה את מתעכבת, מה נעצרת פה, קדימה גשי לאלה...". פתאום אני קולטת, שאני שבויה ברצון שלו. כבר לא שמה לב מה אני רוקדת, מה מתנגן, למי אני רוקדת, הרגשתי מקבצת נדבות או סוג של זונה... אז עצרתי, ואמרתי לו "תודה על הדאגה, אבל אני לא רוקדת בשביל הטיפים, זה עושה לי הרגשה איומה, ולא כייף לי ככה. אל תבקש ממני לרקוד ליד מי שנותן טיפים, די זה לא מתאים לי". הוא נשאר בפה פעור, לא מבין. אבל מי לא רוצה כסף? וככה למדתי לרקוד מול וליד מי שמשמח אותי, מי שנעים לי ותמיד תמיד לרקוד למעני, להנאתי כמה שאפשר בלי אינטרסים. מהערב הזה יצא לי לכתוב את הדבר הבא - מי זאת העומדת בשערייך

inbal701

New member
נו כמו שאמרתי קודם.......

בחיים לא חוזרת לשם......ממש הרגשתי כמו זונה מקבצת נדבות....... ענבאלדי - ענבל זוהר

בעניין הטיפים אני רוצה להגיד ש..

ולפני שאני אומרת אני יודעת שכמה מכם אולי יכעסו , אבל אני חייבת להגיב "בעצם הסכמתכן/ם לקבל טיפ גורם לקהל / בעל הבית להתייחס אליכן/ם כאל סחורה ששילמו עבורה וניתן לתת לה הוראות איך למה ולמי לרקוד " אם מראש הרקדניות היו מסרבות לקבל את הטיפ ההופעות שלכו היו נראות אחרת , לי אישית היה ניסיון בהופעה שגבר חצוף הוציא שטר של 20 ש"ח ונופף בהם כל הדרך אליי עם משחק ביניים כאלו השטר הזה שהוא מתכוון להלביש עליי יגרום לי להתעשר באותו ערב ואז לא אצטרך לעבוד כל ימי חיי , מיותר לציין שגרמתי לו לקפל את הזנב ואת השטר שלו ולהתחפף . מהמקרה היחיד הזה שחויתי , הבנתי שלפני שאני סוגרת עם בעלי השמחה , אני מציינת שאני לא מעוניינת בטיפים בחזייה או בכל חלק אחר בגופי וזה על אחריותם , כי ברגע שזה קורה אני עוצרת את ההופעה , ואם מתעקשים, שהטיפ יינתן בסוף ההופעה וביד. נכון שזה מאבד את המומנטום ויכול להיות שאני לא אקבל טיפ , אבל מראש אני גובה את הסכום שאני רוצה להרוויח , מצד אחד ומצד שני אני לא מבזה את עצמי בעבור חופן דולרים(שבדר"כ לא מספיק למנת פלאפל). לדעתי בצורה זו עוד לפני שהתחלתן לרקוד אתן משדרות יוקרה , ושלא ניתן לקנות אותנו בכסף . אם אנו רוצות לקבל מעמד אומנותי כמו של רקדניות בלט עלינו לשדר זאת בעצמינו , ולא לעשות סיבוב בשולחנות על מנת להוציא טיפים מהאורחים

bellikbom

New member
יפה דרשת../images/Emo88.gif

בעבור חופן שטרות לא צריך להתבזות. אין צורך בטיפים, זה טוב אולי לפעמים לכיס, אבל לא לתדמית של הרקדנית. וכבר יצא לי לראות את אחת מהרקדניות היותר מוכרות שמקשקשת על אומנות, ריקוד נשמה, וכולי, אבל בהופעה בארוע התנהגה כאחת התגרניות בשוק. וחבל, כי התנהגות מהסוג הזה מוציאה שם רע לכלל הרקדניות , גם לאלו שהן הכי הכי בסדר.

keren alfasi

New member
למה?

למה להשתמש ב- "מקשקשת" ולמה הציניות "רקוד נשמה", מה ההבדל בין זה לבין השימוש ב"אשכנזיה"? (מההודעה למעלה)? האם את מופיעה? ואולי כדאי לך לברר באופן אישי עם הרקדנית מה קרה שם? בתוכנית המדוברת למעלה, בפרק סיום העונה, קרה משהוא לא צפוי ומאוד מפתיע ולא נעים. באותו רגע שזה קרה בצילומים, בעלי אמר משהוא על הבחירות של בחיים ובריקוד שגרם לי לרצות לרקוד למרות מה שקרה. נכנסה בי שמחה ואהבה לחיים ולבני אדם באותו הרגע. מול המצלמות נכנסתי להופיע במועדון בחיפה (דומה באופי לאוהל) - מועדון ים תיכוני. הרבה אנשים לא היו מעזים להיכנס לשם כאורחים בטח שלא להופיע. אבל אני הרגשתי שזה המקום הכי פשוט לשמחה. כולם שמחים ולא חשוב מי אתה (אשכנזי/ספרדי) או מה אתה. בקיצור עליתי להופיע ואיך שמתחיל החלק השמח של השיר, כל הקהל פשוט קופץ על הרגליים (כמו במשחק כדורגל), תוך כמה שניות הקיף אותי קהל של המון אנשים, וכולם מנפנפים בשטרות מולי. בתוך כל זה הופיע חזיון מול עיניי (די, אל תצחקו זה קורה לי מידי פעם בחיים), ובחזיון אנשים באים מכל מיני מקומות (תלבושות, מראות, שפות) וכולם אומרים לי קחי ומושיטים לי כסף (זה חזיון כי אנרגתית כשזה קורה, אני מרגישה, כמו לפני עילפון). לרגע עמדתי לעצור את הקהל הזה ולהסביר לאחד אחד, אבל אז הרגשתי שהאנשים האלה נורא שמחים ושבאמת עשיתי להם משהוא מאוד מרגש, הרגשתי מהם שמחה ואהבה ולא זילזול או ביזוי. גם העורכים והבמאים והצלמים מאוד מאוד התרגשו מההופעה. יכולתי לראות את אחד העורכים המאוד מופנמים קופץ מהכסא כאילו הובקע גול, והצלם התרגש ובכה והמפיקה השתוללה. כי קרה שם משהוא לפני ההופעה וההופעה היתה כמו - ובחרת בחיים. ומזה פרץ של שמחה והתרגשות. רוב הכסף פשוט התגלגל לו על הריצפה בכל הרחבה, מה שנישאר בכתפיה או בחגורה - כיסה לי את הדלק והבייביסיטר (כי אף אחד לא שילם לי על ההופעה הזו). אבל כל זה קרה מול מצלמות טלוויזיה (העד הכי אבסולוטי). אז התקשרתי לעורך וביקשתי שלא יכניס בכלל את הריקוד שלי לתוכנית. חשבתי שזה לא יראה טוב, וגם אולי יתן ליגיטימציה לאנשים. העורך אמר שחשב שאני אבקש את זה, ושבהופעה ראה שאני לא מתנגדת, אז חשב שזה בסדר מצידי. הסברתי שהייתי בשמחה והתרגשות גדולה ולא רציתי לעצור את מה שהרגשתי כשמחה פשוטה של האנשים במקום. הוא הבין ואמר שבכל מקרה כבר ערך את הפרק והכניס רק קטע קצרצר של ההופעה. יאללה, לילה טוב, חלומות פז

bellikbom

New member
הסבר קצרצר

כשמשתמשים בכל מיני בטויים כמו ריקוד נשמה,(שזה נפלא בעיני)ריקוד מהבטן, ועוד ועוד... את מצפה מהמשתמש לשמש דוגמא. ואם הוא מתנהג בדיוק ההפך ממה שהוא מטיף אליו אז כל דבריו אינם אלא בבחינת קשקושים ופתפותי ביצים.

keren alfasi

New member
דיווחים מהשטח - דורית מילותיך ליוו אותי היום

אז היום רקדתי בבת מצווה, והדברים שלך דורית ממש היו חיים. הנה מה שקרה... בעל האירוע התקשר בבקר ואמר שהוא מוטרד, והוא לא יודע איך להגיד לי את זה (חשבתי, הנה הוא מבטל...), אבל הוא הסביר שהוא מזמין רקדנית בשל דרישה מהקהל, אבל, איך להגיד את זה... זו הבת מצווה של ביתו ויהיו שם הרבה חברים וחברות ילדים, ומשפחות, והוא מבקש שזה לא יהיה חושני או מיני מידי. אז הרגעתי אותו ואמרתי לו שהריקוד שלי לא מביך ולא פרובוקטיבי, ומאוד נעים לעין וחוץ מזה אני מבינה שאני בבת מצווה והכל בטוב טעם, אז שלא ידאג. היתה בת מצווה באולם אבל אינטימית וביתית ואפילו התרגשתי מהשיר של ילדת הבת מצווה. רקדתי שני קטעי סולו, והזמנתי את ילדת הבת מצווה ואמא שלה להצטרף בקטע השלישי. עד כאן הכל טוב... איך שהילדה נכנסת לרחבה, אחד הגברים נכנס בטיל ואת היד שהושטתי לילדה הוא תופס וממש נדחף למקום שנתתי לה. בעדינות אני חוזרת לילדה והרחבה מתמלאת ובאים אנשים לרקוד איתנו, נוצר מעגל נחמד ופתאום לתוכו שוב נכנס הגבר, עם חבילה של שטרות של 200 ש"ח. מול עיניי ובפרהסיה הוא מתחיל "לספור" את הערמה (היו שם כמה אלפים). אי מתעלמת וממשיכה לרקוד עם האורחים, הוא נעמד מולי, מקפל את השטר הראשון ומתחיל איך קראת לזה"משחק בייניים" - מסתלסל לו עם השטר - כאילו אני איזה כלב שהראו לו עצם. אני עושה לו "לא" עם היד (האצבע) והוא עושה לי "כן" עם הראש. אני נעמדת ואומרת לו, אני לא מסכימה, אז הוא מעיף לי מעל הראש את השטר שמיד צונח לריצפה. וכבר מקפל את השטר הבא. אני זזה משם והוא אחרי בכל מקום. אני שוב נעצרת ואומרת לו - שלא תעיז ... והוא מסתכל למטה על החריץ, אני אומרת לו - אתה רוצה לתת טיפ או ביד או אחרי ההופעה לא בחזייה ובשביל לרקוד איתי לא צריך טיפ. שוב הוא מבין את זה ההפך ומנסה להטיס את השטר אלי וכשאני אומרת לו "לא!" הוא מתעצבן, תופס איזו בחורה צעירה במעגל ומרקיד אותה צמוד ובכוח. אני ממשיכה הלאה...בתוך כל זה (עדיין שיר אחד), איזה דודה נכנסת עם עוגה מהמזנון ומתעקשת שאקח חתיכה... ובעל האירוע - אני קולטת אותו משקיף ועוקב אחרי. כל הזמן הזה המנטרה שלך דורית בראש שלי - סיכמתי על מחיר כפי שרציתי וזה מספק אותי, ההתנהגות שלו לא מכובדת... בסוף, כשסיימתי, בעל האירוע אומר לי - אני מקווה שהוא לא הטריד אותך. אני אומרת לו שהרי ביקש הופעה לא מביכה ומה שעשה האיש מביך. הוא עונה כן אבל בטח את כבר רגילה לזה. אני אומרת לו - לא רציתי להעליב אותו אבל, אם באמת רצה לתת טיפ היה יכול לתת לי ביד או אחרי ההופעה, וככה אני לא מוכנה. הוא עונה טוב, את יודעת הוא בדואי, אחד מהבדויאים העשירים ביותר במדינה... אז יצאתי מהאירוע ברגשות מבולבלים - אני מקווה שלא העלבתי את האיש הזה, למרות שההתנהגות שלו היתה מגעילה (כאילו - אני שולט בך דרך כסף, הנה כסף ואת שלי)... וגם שאלתי את עצמי - האם טעיתי וניסיתי לחנך את הבן אדם (כי זו לא כוונתי בכלל), וגם יו... אולי הייתי יכולה לצאת עם סכום פי 2 ממה שסיכמתי (וכאמא ל-2, זה אף פעם לא מספיק), וגם האם לא הייתי ברורה מספיק? למרות שלא הסכמתי או שיתפתי פעולה עם ההתנהגות המבזה של איש זה, חזרתי הביתה עם איזו תחושה... לא יודעת איך לקרוא לה.

היי קרן

קודם אני מאוד שמחה לקרוא שדבריי נכנסו לתודעה, ומכאן כל אחת בוחרת לעשות כרצונה ... ואני יודעת שבסוף הופעה כזו של כמעט טיפים יש איזשהו בלבול (שבדר"כ כלל קורה בגלל כסף ולכן - כסף מעוור עיניי אנשים ) אבל אני בטוחה שככל שתפנימי שמגיע לך יותר ,עבור ההופעה הכסף ,ולא עבור ההתערטלות הפומבית ומראה פנייך היפות ... אלא את כאן על מנת להציג את אומנותך והגעת על מנת לשמח את האורחים ולא לשמש כבובת מישוש או כגברת נחשקת שניתן לגעת רק עם כסף.... תאמיני לי שבסוף את תרגישי שידך על העליונה , שהכסף לא גרם לך לתת לאנשים להתקרב במידה שאינה רצויה ואינה חלק מהמופע לגבי אותו אדם אם הוא נעלב אולי באמת להבא הוא יזהר ולא יתקרב ובכך עזרת לפחות לעוד רקדנית שתיתקל בו , ואם כולנו נרים את הכפפה , אחד ועוד אחד בסופו של דבר עניין הטיפים ייכנס לתודעה של הציבור הרחב ואולי סוף סוף ניפטר מהמיטרד המביך

ועוד דבר לגבי אותו גבר ..

כתבת שבסופו של דבר הוא נצמד לצעירה בכוח וצמוד .. וזאת ללא "ששילם" לה , תארי לך שהשטר אכן היה מתלבש עלייך מה היה קורה ... ונניח שכן היית יוצאת עם עוד אלף ש"ח מהאדון הנכבד , מאין לך שלא היה מבקש תמורה בסוף הערב .... היו מקרים מעולם , מה שכן אני יכולה לנחם אותך שלפחות יצאת עם סכום שידעת בוודאות שתקבלי ובעבורו יצאת מהבית , מהמשפחה בשעות לילה מאוחרת , ואליו את חוזרת בטוחה בעצמך ובאומנותך.

shynon

New member
הכסף הכי קל שעשיתי אי פעם

מסיבת רווקות בד. תא הגעתי בעקבות המלצה של בנות ממסיבה קודמת נכנסתי כמו תמיד בקטע ריקוד שאמור להפתיע את הכלה רק הבעיה היא שהכלה בתהליך חזרה בתשובה וכשהיא קלטה מה הביאו לה מה אני אגיד לכם,היא עשתה מן פרצוף כזה כאילו ראתה את מלאך המוות בכבודו ובעצמו שבא לאסוף את נשמתה לעולם הבא היא ננעלה בחדר וסרבה לצאת הרגשתי רע בשביל אמא שלה שארגנה את הערב המיוחד הזה והיה לה קשה מתגובת ביתה היא לא הפסיקה להתנצל וניסיתי להרגיע אותה,כי באמת הכוונות שלה היו טובות והיא שבוע שלם לא הפסיקה להתקשר אלי כדי לוודות שאני מגיע,אמה אוהבת ואשה מקסימה.גם ככה הלחץ שלה מביתה הספיק לה וניסיתי להראות הכי קליל ומבין רקדתי 15 ד עם הבנות ויצאתי עם ראש מורם,הייתי חייב ללכת כדי שהכלה תוציא את הראש שלה מהחדר מי אני שיחנך תעולם לעומת זאת יאמר ,לזכות הדתיות שפגשתי במסיבות רווקות אחרות ,ששיתפו פעולה רקדו ושמחו למרות רקדן גבר שמרקיד אותן

למעלה