שרשור הפרק הויומי
פרק מ''ס 3

../images/Emo127.gifכן כן החליפו שחקנית!

חח לא הבנתי מה קורה?חשבתי שזאת אני שהשתגעתי
ונכון טלי פי אלך יותר יפה ככה... ואיזה טיפשה קארין פאק...חח זה..זה..עצוב עליה...

chiquitito15

New member
כן- ידעתי שהחליפו../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

אבל לא הייתי בטוח ב100%!!! כי ראיתי פעמיים את הפרקים האלה- גם ביום שישי בערוץ 2 לפני שבוע וגם בשבוע שעבר בערוץ 7...
כן- באמת חבל לי על קארין, אבל מה, את לא זוכרת את הריב של הפרק הקודם?! איך התנפלת עליו ככה?! אפילו הראו את זה ב"מאירועי הפרק הקודם"!!!
אני לא מבין אותה... הבחור אולי נראה טוב אבל לא כל מה שנראה טוב מבחוץ, הוא טוב מבפנים...
זה כמו חלב תנובה- עיצוב יפב מבחוץ אבל יכול להיות בפנים חמוץ

חח כן טיפשים..

ואני זוכרת ובגלל זה אני לא מבינה היא נראית חכמה אבל כנראה שבעיניינים האלה היא לא משהו

mominman

New member
וואי פרק ממש יפה...

רואים שהפרקים צולמו בפרקי זמן גדולים, התספורת של טלי והשינוי (המטומטמם ביותר שראיתי...) של שחר, החברה של שרון. סה"כ הפרק היה ממש יפה ועכשיו נכנסים לפרקים היותר רצינים

פרק 3../images/Emo26.gif

ראיתי את השידור החוזר עכשיו
קודם כל, זה היה ממש דבילי שבפרק הקודם זה הסתיים ששרון ראתה את החברה שלה ובפרק של היום בהמשך פתאום הייתה במיטה מישהי אחרת
ואיזו סתומה השחר הזאת, החברה הכי טובה שלה נפגעה ממנה והיא רק רוצה לחזור למיטה עם דין שגם דפוק: "את לא רואה מה עשית לחברה הכי טובה שלך?!" והוא לא עשה כלום!? גיא ממש מגעיל אותי
... איך הוא מנצל את כולם, האמת שמצדי שינצל את מייק כמה שהוא רוצה אבל את קארין אני לא מסכים לו! והיא ברוב טיפשותה נכנסה איתו למיטה
עם דפנה אני כבר רואה שיהיו בעיות, הלוואי שיהיה עוד עימות בינה לבין עידית....!!!!!!!!!!! בנוגע למסיבה, יום שבת הגיע כל כך מהר:-O זה היה טוב חחחחחחחחחח אבל הכי מצחיק היה ההבעת פנים של שרון כשהיא ראתה את שחר
המשך יבוא...

chiquitito15

New member
כן- ../images/Emo122.gif זה היה באמת../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

דפוק להחליף את השחקניות
גם אני לא אהבתי שהיא אמרו לו "נו בוא נחזור למיטה"
אבל לפחות דין לא המשיך... לפחות הוא עצר ואמר לעצמו "רגע, מה הולך פה?"... גיא דוחה משל עצמו
רק כוח הוא רוצה... כוח, סקס וכסףףף
ואני גם לא מבין את הטיפשות של קארין- כאילו מה?!?! מה?!!? אמרת לו בן זונה בפרק הקודם!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון?!
גם אני שמתי לב שיום שבת הגיע מהר
... טוב אולי היה יום חמישי לפני
ובהחלט שההמשך יבוא... היום ב20:00

mary lou

New member
ראיתי את השידור החוזר

איזה שיפור מדהים לעומת שני הפרקים הראשונים
סוף סוף זה מתחיל להדמות לסדרה שהתמכרנו אליה
קודם כל- התספורת של טלי ממש יפה לה והרבה יותר מתאימה. גם איך שסיקרו את קארין הרבה יותר טובופתאום העיניים שלה נראו ממש יפות ולא חסרות פרופורציה
. השינוי הכי משמעותי היה כמובן בשחר. השחקנית החדשה נראית הרבה יותר מוצלחת מהקודמת (ושוב מגיע עניין השיער, שאצל החדשה נראה הרבה יותר טוב בהשוואה לקודמת). ואגב שחקנים חדשים: ניר שלמון בנאדם יפה. בקשר לעלילה: אני מתה על גיא. הוא כזה חמודי! (הרג אותי איך שהוא הרביץ לאורי ורדי...) אבל מאיפה הגיע הרעיון לטבעת אירוסין עכשיו? ולמה? וסחטיין לשחר שלמרות הכל אירגנה את המסיבה וניסתה להמנע מאי נעימות(ללא הצלחה).

chiquitito15

New member
גם אני שמתי לב../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

שהיה שיפור כ"כ גדול מהפרקים הראשונים
זה משהו... גם אני אוהב את טלי עם השיער ככה
יותר יפה לה מהבלונד

The Castaway

New member
../images/Emo58.gif עד לעונה 4

למרות שזכרתי ששחר שיחקה את תפקיד הנבל מתישהו בתחילת הסדרה, לא שערתי שכל כך מוקדם, ועד כדי כך. אני דווקא זוכר שהן היו חברות קרובות, ושרון אפילו השיגה לשחר עבודה כמזכירה ב"אופל", אבל זה קרה יותר מאוחר בסדרה.

קטרפי

New member
בקשר לשחר ../images/Emo110.gif

השינוי בשחקנית באמת היה דפוק, אבל הוא קרה רק בגלל עבר המון זמן מאז שצילמו את הפרק השני עד השלישי. לשחקנית החדשה בכולמקרה קוראים חדוה פינגלבלט-נוביץ. והיא הרבה יותר טובה. עכשיו The Castaway
שרון באמת עזרה לשחר להשיג עבודה באופל, אבל זה היה בעונה 4 שהיה לה איזה משהו עם אבא שלה אז שרון ריחמה עליה. עד אז בכולמקרה היא לא סלחה לה. (וזה דיי מוזר שלדין היא סלחה מייד)

למעלה