חעח, אתם שופטים לא נכון את קירה.
יצא לכם לפגוש אי פעם בנאדם מכוער עד לגבול היכולת? T.T לי כן. ואני אגיד לכם מה תאמרו לעצמכם כשתראו דבר כזה- "בחיי, מה זה הדבר הזה? יש לה רגשות? לא נראה לי.. לדבר כ-ז-ה אין רגשות. לא יכול להיות. מה ייצא לה בחיים? אהבה? *דחף חזק לצחוק XD* לא.. לא ממש,לא. חברים? בשביל חברים צריך יכולת תקשור לפחות.. לא שזה קיים אצלה.. מתי בפעם האחרונה היא צחצחה שיניים..?!" וכוכו..=X ^ זה לפחות מה שבנאדם נורמלי יחשוב לעצמו אם הוא ייראה את אחד היצורים האלה. ויש לי אחת קרציה כזאת בביה"ס.. היא רואה שמישהו מתחיל לפתוח ת'פה לדבר וכבר נדבקת לו על הווריד ומתחילה לדבר בשפה המיוחדת רק לה, שפת יריקות-מילמולים-גחגוחים. אם אנשים מתחילים לדבר ביניהם היא תמיד חייבת להדבק ולשאול, באמצע השיחה, "הי מה קורה? על מה אתם מדברים? חח, מה את עושה? למה?". מה הייתם עושים? זורקים אותה לכל הרוחות? מדברים אליה לא יפה? מקללים אותה? אתם תצטרכו להתהג אליה יפה! למה? כי היא בנאדם בסה"כ. במקרה (או לא) כך גם עובדת העלילה בסדרה הזאת, יש את המכוערת שכולם מתרחקים ממנה, ויש אנשים שלא יכולים לסבול את נוכחותה ושלא מתנהגים אליה יפה. עכשיו, תחשבו שאתם קירה. אתם אנשים מצליחים, ידוענים, עם בעל אוהב, עבודה נהדרת, מעמד גבוה וכאלה.. אתם פוגשים בנאדם מכוער להפליא שכאילו יצא מהתנגשות עם טורנדו. מה תחשבו? אותו דבר כמו שכתבתי למעלה. תודו בכך, אנשים שופטים לפי מראה בימינו. אתם בצד של קטיה רק בגלל שהסיפור הוא לפי הזווית שלה וכי היא הגיבורה שבסוף צודקת. אבל קירה היא כביכול דמות בסדרה, יש לה את הצד שלה שהיא חייבת להלחם עליו. היה לה בעל שעזב אותה בשביל המכוערת הזאת, הוא שכב איתה, הוא נישק אותה, הוא בילה איתה, הוא-לא-היה-של-קירה-אנימור. אז ברור שהיא תשנא אותה T.T החיים שלה היו מושלמים לפני שקטי הופיע, וקטי נפצה הכל לאט לאט, וביסורים. תוסיפו לזה את התוכנית 'הנהדרת' של רומן, שאנדריי הסכים להשתתף בה מלכתחילה, והוא ידע שהוא עומד לפגוע בקירה, והוא ידע לבטח שהוא לא יוכל להסתיר את עצמו לנצח מאחורי התוכנית הזו. ולמרות הכל.. הוא הסכים לזה. |= עכשיו תבינוו.. קטי עוד לא כ"כ מכוערת T.T יש לבנאדם שכל ,השכלה ,היא מצחצחת שיניים ומסתרקת באופן תדיר.. אבל לא, אין לה חוש אופנה נורמלי וגם לא כריזמה. בגלל זה אנשים לא סובלים אותה, והם לא מנסים אפילו להתחבר אליה. קירה לא קיבלה אותה כבנאדם, היא קיבלה אותה כחייזר או משו.. היא לא חשדה בה שהיא תנהל רומן עם אהובה.. אבל בסוף, היא קיבלה הכל בפרצוף S: ניסיתי להעביר פה איזה פואנטה T.T מקווה שהסברתי את עצמי נכון.