שרשור הפרק היומי-יום ה'

white angels

New member
שרשור הפרק היומי-יום ה'

מה קרה לודה? חיכיתי שתפתחי את השרשור לא פתחת בסוף..
לא נורא.. כל הכבוד לקירה שהעמידה במקום את רומן
טוב שהיא עשתה את זה למה עד עכשיו רק אנדריי חטף ולא רק הוא אשם! ברגעים האלה אני חושבת שעדיף שאנדריי ורומן לא היו החברים הכי טובים
רומן פשוט לא חושב כמו אנדריי והוא לא ממש עוזר לו..ואנדריי כבר השתנה.הוא לא מה שהיה פעם.. חח מה נסגר עם הפליטות פה של סבטה?
דירוג:

m2love

New member
הפרק האחרון של השבוע אווווווווווווווווף.

רומן מהזה טמבל באמא אין לו שום שכל! הוא בנאדם אטום כזה כאילו אין לו רגשות הוא לא יודע מה זה דברים מעבר.. הוא חושב רק על בילויים ועל הדברים המפגרים שבראש שלו..הוא לא יודע מה זה דברים רציניים,אמיתיים שאפשר להקשר אליהם ובאמת להיות מאושרים בגללם,ולאו דווקא מהבילויים המפגרים שלו שזה משהו רגעי שחולף! רומן אחד האנשים האלו שיהיו רווקים עד גיל חמישים והיו מהזה בודדים,כי עד אז שהם יבינו שהם רוצים משפחה אמיתית ואהבה ולא דברים רגעיים,שזה הנאה חולפת,אלא משהו רציני ואמיתי! חח.. פעם גם אנדריי היה כמו אנדריי,כל הזמן מחפש בילויים כאלו וכאלו,אבל קטיה חוללה בו שינוי,היא שינתה אותו לחלוטין! היא גרמה לו להבין ולקלוט מהזה אושר אמיתי..מה זו אהבה..מה זה כאב וסבל!היא שינתה אותו..היא שינתה בו את ההשקפת עולם שלו,עכשיו הוא מסתכל על הכל אחרת,בעין שונה! וראסמי אנדריי ורומן לא הכי מתאימים,יש להם דעות והשקפות שונות,ואין להם הרבה במשותף. חחחח עמכם סליחה על החפירה
דירוג-

white angels

New member
סלחנו../images/Emo9.gif

צודקת לגבי רומן,הוא חסר רגשות,לא איכפת לו מכלום הדבר שהכי חשוב לו זה החברה בגלל זה הוא הגה את התכנית "הגאונית" שלו.רומן אפילו לא מבין למה אנדריי מתייסר כלכך..כמה שאנדריי מנוול ופגע בקטיה לפחות הוא מתחרט וקולט כמה הוא פגע בה,ההיפך מרומן שרק מבלבל לו את המוח שהיא דפקה אותו וכו'...הוא לא מבין כלום!
מה שכן,יצא מזה דבר טוב..אנדריי התאהב בקטיה! אז הוא כן תרם למשהו חח
אפשר להגיד שהוא שידך ביניהם..

creep tamuril

New member
אני מסכימה

בקשר להיגוי של התכנית. לדעתי זה היה רעיון דפוק, כי ממילא קטיה כ"כ התמסרה לעבודה ולחברה הזאת כבר בהתחלה וידעו וראו את זה.מעבר לזה, אני דווקא אוהבת את רומן. נכון, הוא מנוול והכל, אבל בכל זאת הוא דואג לחברה והכל. כ"כ עצוב שעכשיו כולם מתעלמים מאנדריי וחברו.כן, מגיע להם, הם הרסו את החברה. והקטע עם קטיה בהתחלה היה ממש דפוק.כאילו למה להחליט החלטות כ"כ פזיזות אם את לא סגורה על עצמך?! וסבטה הזאת צריכה ללמוד מתישהו שאסר לדבר על הבוסים בפומבי. איאיאי. דירוג:

white angels

New member
חח אבל יש גבול עד לאיפה שדואגים לחברה..

גם אני אוהבת את רומן,והשחקן בכלל מעולה ראיתי אותו בטלנובלה אחרת ואני חייבת להגיד שפה הוא עושה את המשחק הכי טוב שלו.. ואני גם אוהבת את אנדריי..חח בהתחלה של הסדרה לא אהבתי אותו עד פרק 60 ככה.. איך היום בפרק הוא ירד על ויקה,אני אוהבת את הציניות שלו
..ידעתי שזה רעיון רע שקירה סיפרה לה על הכל..טוב שהיא לא צעקה לכולם מה שהוא עשה..היא חושבת שיש לה זכות לדרוש דין וחשבון מאנדריי אבל מי היא בכלל?
אני זוכרת שבגרסת המקור,זאת שפה בסדרה היא סבטה גם לה היה הרגל כזה,לדבר בזמן הלא נכון..חיח

m2love

New member
חח ברח לי מהראש..

מה הוא אמר היום לויקה?
בסופו של דבר ויקה תפלוט את זה מתישהו וכולם ידעו.. היה עדיף לספר לכולם ישר בשביל לחסוך זמן לויקה ולכולם חח

white angels

New member
סתם..

האמת אני גם לא זוכרת חח..אבל הוא גער בה על זה שהיא איחרה והיא אמרה לו שהוא כבר לא המנהל ורמזה לו משהו,על זה שהוא מנוול..קיצר הייתה כבר פולטת הכל וזהו

MiXey

New member
איזה פרק..O_O

כמעט נרדמתי. כמה אפשר לחרוש על רגשות?!@#%^11 בסדר, זה חלק מהסדרה, אבל כבר קלטנו שאנדריי מאוהב בקטי עד הראש, וקטי לא יכולה יכולה בלעדיו. עכשיו תביאו את הזיקוקים ואת העוגה, וילה חתונה. O= אבל ב'מת קירה, איפה האקשן? איפה הסטירות? איפה המכות? =X במקומה כבר הייתי זורקת על אנדריי ביצים או משו.

creep tamuril

New member
אוקיי.

כ"כ עצוב שעכשיו כולם מתעלמים מאנדריי וחברו.כן, מגיע להם, הם הרסו את החברה. וכמובן שקירה אדישה מדי. והקטע עם קטיה בהתחלה היה ממש דפוק.כאילו למה להחליט החלטות כ"כ פזיזות אם את לא סגורה על עצמך?! וסבטה הזאת צריכה ללמוד מתישהו שאסר לדבר על הבוסים בפומבי. איאיאי. דירוג:
זהו, הפעם זה בסדר, נראה לי...

rz10

New member
הרומן הזה גם כן

בכלל הם כולם כל כך אדישים שם.. רומן סתם מזבל לו ת'שכל כי הוא לא מבין כלום אצלו הכל זה רק סטוצ'ים ודוגמניות, הוא לא מבין שחוץ מזה יש עוד דברים בעולם. הוא חושב שהוא כזה כליל שלמות שהוא יכול לרדת על אחרים אבל העיקר הוא מלאך.. וגם הקירה ה"כוסית" הזאת :\ מי היא בכלל שהיא תרד ככה על קטיה? גאדמט למי זה פאקינג משנה איך היא נראת?? כאילו שהיא נראת יותר טוב.. עם המצח המפחיד שלה והקול המעצבן ועוד דברים ><

m2love

New member
נכון זה לא יפה שקירה..

ככה יורדת על קטיה אין לה שום זכות לעשות את זה.. ובאמת קירה לא יותר טובה מקטיה או משהו. ולא קשור אם קטיה מכוערת או קירה "כוסית" ויש לה מצח..זה בכלל לא משנה ! ! באמת לאף אחד אין זכות לרדת על אף אחד וזה לא בסדר.. אבל ראסמי לכל אחד יש את החלק שלו,את האמת שלו! גם קירה די סובלת והיא די מסכנה.. ונכון קטיה הכי סובלת והכי מסכנה ובלה בלה בלה..אבל זה לא אומר שיקרה זבל בגלל זה.. לכל אחד יש את החלק שלו..נכון קירה לא בסדר שהיא יורדת על קטיה.. אבל תבינו,כל אחד היה מתנהג כמו קירה ושונא את קטיה,אם הייתה מישהי אחרת במקום קירה אולי בכלל היא הייתה עושה דברים יותר גרועים,וקירה עוד פחות או יותר "רגועה"ו"אדישה". רומן פשוט חסר טאקט,אין לו שום טיפת שכל או מוסר,אז אין מה להגיד על זה שהוא חשוב שהוא "מלאך".הוא פשוט טיפש.

white angels

New member
כן זה מגעיל שקירה

יורדת על קטיה אבל זה טבעי שהיא תעשה את זה..היא פגועה עכשיו.היא גם לא אמורה לאהוב את קטיה בגלל שהיא סיפרה לה הכל. בואו לא נשכח שקטיה הייתה המאהבת של אנדריי.ולקירה עוד יותר קשה שלקטיה היה משהו עם אדריי כי היא מכוערת וזה..נראה לי שאם זו הייתה דוגמנית או משהו קירה לא הייתה עושה מזה עניין גדול,אבל כשמדובר בקטיה זה כבר עניין אחר,ועוד כשהיא התחילה לעבוד בחברה קירה לא סבלה אותה.

m2love

New member
וגם..

עם כל הדוגמניות לאנדריי היו סתם סטוצים וזה.. ועם קטיה זה היה יותר רציני..ואפילו אם זה הכל משחק-זה פוגע! וגם היה לה קשה בגלל כל הגלויות האלו של אנדריי וההקדשות שהוא הקדיש,כי אנדריי בחיים לא הקדיש דברים כאלו לאף אחת ופתאום לקטיה הוא שולח גלויות והכל?סבבה שזה הכל מעשיו של רומן אבל עדיין אנדריי ביצע את זה! לכל אחד יש חלק בסיפור הזה..ואין כאלו "רעים" ו"טובים"..כל אחד נפגע בצורה מסויימת\=

white angels

New member
נכון../images/Emo45.gif

אם כל הקשר עם קטיה לא היה רציני,ספק אם אנדריי היה מתאהב בה בכלל. דוגרי כל אחד נפגע איכשהוא-קירה גילתה הכל וביטלה את החתונה,אנדריי ורומן איבדו את העבודה שלהם,ואף אחד לא רואה אותם ממטר,היום במיוחד ראינו את זה.איך שמילקו התייחס לאנדריי בזלזול.

MiXey

New member
חעח, אתם שופטים לא נכון את קירה.

יצא לכם לפגוש אי פעם בנאדם מכוער עד לגבול היכולת? T.T לי כן. ואני אגיד לכם מה תאמרו לעצמכם כשתראו דבר כזה- "בחיי, מה זה הדבר הזה? יש לה רגשות? לא נראה לי.. לדבר כ-ז-ה אין רגשות. לא יכול להיות. מה ייצא לה בחיים? אהבה? *דחף חזק לצחוק XD* לא.. לא ממש,לא. חברים? בשביל חברים צריך יכולת תקשור לפחות.. לא שזה קיים אצלה.. מתי בפעם האחרונה היא צחצחה שיניים..?!" וכוכו..=X ^ זה לפחות מה שבנאדם נורמלי יחשוב לעצמו אם הוא ייראה את אחד היצורים האלה. ויש לי אחת קרציה כזאת בביה"ס.. היא רואה שמישהו מתחיל לפתוח ת'פה לדבר וכבר נדבקת לו על הווריד ומתחילה לדבר בשפה המיוחדת רק לה, שפת יריקות-מילמולים-גחגוחים. אם אנשים מתחילים לדבר ביניהם היא תמיד חייבת להדבק ולשאול, באמצע השיחה, "הי מה קורה? על מה אתם מדברים? חח, מה את עושה? למה?". מה הייתם עושים? זורקים אותה לכל הרוחות? מדברים אליה לא יפה? מקללים אותה? אתם תצטרכו להתהג אליה יפה! למה? כי היא בנאדם בסה"כ. במקרה (או לא) כך גם עובדת העלילה בסדרה הזאת, יש את המכוערת שכולם מתרחקים ממנה, ויש אנשים שלא יכולים לסבול את נוכחותה ושלא מתנהגים אליה יפה. עכשיו, תחשבו שאתם קירה. אתם אנשים מצליחים, ידוענים, עם בעל אוהב, עבודה נהדרת, מעמד גבוה וכאלה.. אתם פוגשים בנאדם מכוער להפליא שכאילו יצא מהתנגשות עם טורנדו. מה תחשבו? אותו דבר כמו שכתבתי למעלה. תודו בכך, אנשים שופטים לפי מראה בימינו. אתם בצד של קטיה רק בגלל שהסיפור הוא לפי הזווית שלה וכי היא הגיבורה שבסוף צודקת. אבל קירה היא כביכול דמות בסדרה, יש לה את הצד שלה שהיא חייבת להלחם עליו. היה לה בעל שעזב אותה בשביל המכוערת הזאת, הוא שכב איתה, הוא נישק אותה, הוא בילה איתה, הוא-לא-היה-של-קירה-אנימור. אז ברור שהיא תשנא אותה T.T החיים שלה היו מושלמים לפני שקטי הופיע, וקטי נפצה הכל לאט לאט, וביסורים. תוסיפו לזה את התוכנית 'הנהדרת' של רומן, שאנדריי הסכים להשתתף בה מלכתחילה, והוא ידע שהוא עומד לפגוע בקירה, והוא ידע לבטח שהוא לא יוכל להסתיר את עצמו לנצח מאחורי התוכנית הזו. ולמרות הכל.. הוא הסכים לזה. |= עכשיו תבינוו.. קטי עוד לא כ"כ מכוערת T.T יש לבנאדם שכל ,השכלה ,היא מצחצחת שיניים ומסתרקת באופן תדיר.. אבל לא, אין לה חוש אופנה נורמלי וגם לא כריזמה. בגלל זה אנשים לא סובלים אותה, והם לא מנסים אפילו להתחבר אליה. קירה לא קיבלה אותה כבנאדם, היא קיבלה אותה כחייזר או משו.. היא לא חשדה בה שהיא תנהל רומן עם אהובה.. אבל בסוף, היא קיבלה הכל בפרצוף S: ניסיתי להעביר פה איזה פואנטה T.T מקווה שהסברתי את עצמי נכון.

למעלה