שרשור הפרק היומי-יום ה'

white angels

New member
הבנתי את הפואנטה שלך אבל..

המקרה של קירה שונה..בעל אוהב? דבר ראשון הוא לא הבעל שלה,הם לא התחתנו בכלל או שאת מתכוונת שזה שהוא ארוס שלה הוא מעין בעל..ודבר שני..איזה אוהב? עוד מהפרק הראשון קלטנו שאנדריי לא אוהב את קירה בכלל,זה רק התחייבות,אם הייתה לו אפשרות הוא היה זורק אותה לכל הרוחות אבל הוא לא יכול בגלל ההורים שלו(כן,כן..הוא חלש אופי,מה לעשות ורוב הדברים שהוא עשה קרו בגלל שהוא מפחד לאכזב את ההורים שלו,את אביו בעיקר). מילא אם אנדריי היה אוהב את קירה,אבל הוא לא,אם הוא היה אוהב אותה הוא לא עושה את כל התכנית של רומן מההתחלה,ואני חושבת שרומן גם לא היה מעיז להציע לו דבר כזה אם הוא ידע שהוא אוהב את קירה על אמת.רומן יודע שאנדריי לא אוהב אותה אז לא היה איכפת לו להציע תכנית שכוללת פיתוי של מישהי כדי להציל את החברה,וזה כולל בתוך זה מה שאמרת על מכוערות,רומן ואנדריי הם מסוג האנשים שחושבים שלמכוערות אין רגשות,אנדריי כבר לא חושב ככה אבל רומן ממשיך לחשוב ככה ועוד מתפלא איך אנדריי אוהב אותה,ואיך הוא ייצא איתה בחברה וכו'. את כן צודקת לגבי קירה,היא התייחסה אל קטיה כאל יצור והיא קיבלה עכשיו הכל בפרצוף.ואני גם אמרתי את זה מזמן,שבסדרה הזו אין רעים,פשוט כל אחד נלחם על האינטרס שלו ורוצה לממש אותו ויוצא לו לפגוע באחרים,שום דבר לא מושלם. הסדרה מראה לנו מה שקורה בעצם במציאות.שאנשים שופטים וימשיכו לשפוט אנשים חיצונית,מה לעשות ככה זה המציאות שלנו,וזה לא ישתנה גם בעוד 100 שנה.כשאנשים רואים מישהו שנראה מוזר,לא חייב מכוער הם יתייחסו אליו אחרת,ויחשבו שהוא לא כמו כולם.ככה בני האדם כשהם רואים משהו חריג ויוצא דופן.יהיה להם קשה לקבל אותו כמובן מאליו.

MiXey

New member
ס.ס

לא ראיתי את הפרקים הראשונים אז הייתי בטוחה שאנדריי וקירה אהבו זה את זה.. אבל הם לא?! O__O אם כך, מה לעזאזל קירה חושבת שהיא עושה? |= הוא לא התחייב לה בשום דבר. ו..וואו, הרגע קלטתי כמה אני שונאת אותה. ס.0 בכל השאר, צדקת (=

white angels

New member
קירה אוהבת אותו..

הוא לא..ואני לא מבינה איך היא לא קלטה את זה מההתחלה :| וכאילו כן..הוא התחייב..הם מאורסים אז עדיין..ובכל זאת הם לא נשואים הם רק מאורסים חיחיח קשה לי להסביר..אבל אם הכל היה קורה כשהם היו נשואים..ואואווא אני לא מתארת לעצמי מה היה קורה לאנדריי

MiXey

New member
.

מאורסים זה עדיין כלום X= אבל איך היא לא קלטה את זה? הוא לא שם לב אליה הרבה זמן כשהוא היה עם קטיה, למה היא לא עקבה אחריו או משו? O:

creep tamuril

New member
היא עקבה אחריו.

ביום הולדת של קטיה, אבל הוא תמיד מצא תירוץ, והמציא לה כל מיני סיבות שהוא עם קטיה. ובגלל שהיא כ"כ מכוערת ונראית לא כמו האנשים ה*נורמליים* או הדוגמניות שקירה רגילה אליהן, ויודעת שאיתן אנדריי מסוגל לבגוד בה, היא אפילו לא חשדה שיש סיכוי לרומן בינהם.

white angels

New member
זה כל הקטע.

היא חשבה שאין סיכוי שיהיה ביניהם משהו כי הרי אנדריי אוהב דוגמניות,בחורות יפות והיא קיבלה את זה בפרצוף
ולדעתי קירה קולטת שהוא לא אוהב אותה,אבל היא לא רוצה לשחרר אותו,היא נאחזת בו.

m2love

New member
...

למה שהיא תעקוב אחריו? הרי היא בקשר עם בנאדם והיא בוטחת בו,היא אוהבת בו.. למה שיהיו לה פארנויות שהוא כל הזמן בוגד בה ושהיא תרדוף אחריו? היא בחרה להאמין לו,להאמין למה שהוא אומר..אפילו אם זה לא הכי אמין היא מאמינה לו! ובגלל ההשקפות של קירה שהיא לא מקבלת את קטיה והיא חושבת שהיא מכוערת..והיא הרי יודעת את הטעם ביופי של אנדריי..אז היא הייתה בטוחה שהוא בחיים לא ישים עלייה ולא יהיה בניהים משהו.. אני מסכימה עם פנינית אני גם חושבת כך שהיא קולטת את זה שהוא לא אוהב אותה.. כי היא שמה לב איך הוא אדיש לביטול של החתונה והיא לא מזיזה לו..וכמו שהיא אמרה לויקה שלא היה משהו ביניהם כבר הרבה זמן מאז תחילת הקשר עם קטיה..אז היא קולטת שהוא לא אוהב אותה. אבל עדיין קירה היא אישה חזקה והיא עומדת על שלה והיא לא משחררת אותו והיא חושבת שהוא הרכוש שלה.. כל אישה תנהוג ככה בגבר שלה והיא לא תוותר עליו!

white angels

New member
כן כל אישה עד שהיא קולטת שאין כבר טעם

וחוץ מזה גברים לא אוהבים שנשים נדבקות אליהם,רודפות אחריהם,הם אוהבים את האלה שקשה להשיג חח,כמו קטיה,כשקטיה ניסתה לגרום לאנדריי לקנא כשהיא יצאה עם קוליה או שהיא סירבה לצאת איתו אז זה נורא הפריע לו והוא היה עוקב אחריה וככה הוא התחיל לקנא ולקלוט שהוא אוהב אותה! ואולי אנדריי היה אוהב את קירה אם כל הזמן היא לא הייתה מציקה לו,חוקרת לאן הוא הולך עם מי,מתי הוא חוזר וזה,וזה נורא עיצבן אותו. ואם קירה עקבה אחרי אנדריי סימן שהיא לא בוטחת בו,איזה מין קשר זה,אם האישה צריכה כל הזמן לפחד שהבן זוג שלה יבגוד בה? קירה ידעה שהוא טיפוס בוגדני לכן היא עקבה אחריו וגם ביררה איפה הוא נמצא עם מי וכו'.היא בחרה לאמין לו אבל לא לגמרי.תמיד קינן בה הספק.

m2love

New member
את לגמרי צודקת.

אבל כל הקטע שקטיה הייתה עם קוליה אז זה לא בשביל שהוא יקנא..אלא היא עשתה את זה בשביל שהוא יתחיל לפחד על החברה שלו..רק היא לא יודעה שבאמת הוא קינא ולא נלחץ מהחברה!

m2love

New member
../images/Emo13.gif

וואי מהשרשור היומי יצא מזה דיון חחח כבר מזמן לא היו הרבה תגובות בשרשור יומי

MiXey

New member
נכון מאוד ../images/Emo9.gif

עכשיו תגידו, איך רושמים יוליה סייצ'יבה ברוסית?

MiXey

New member
לא, לא ממש ם.ם

פשוט זה המקום היחידי שיכול באמת לעזור לי בלהגיד לי איך רושמים את השם שלה אחרי שחיפשתי אותו לפחות חצי שנה XD תודה "מלאכים לבנים"! *סגידה*

MiXey

New member
אאזזז

למישהו יש מושג מה יהיה מחר? P= *מחפשת נושא לשיחה* הם שוב ידברו על הרגשות שלהם כל הפרק? T___T

למעלה