שרשור הפרק היומי. מה היה היום?

yaelelele

New member
../images/Emo58.gif ממש ממש אהבתי../images/Emo70.gif.....

אחלה פרק! מצחיק חמוד ומהנה.. וגם אלכס וניק חמודים.. ג'ודי מעצבנת אבל היא מוסיפה קצת פילפל לסידרה.. ו... דייב גם מאד מאד חמוד
... אתן חושבות שיהיה משהו בין דייב לקייטי?

yaelelele

New member
ראיתם מה הוא אמר בסוף הפרק../images/Emo35.gif

אחלה פירסום לפורום של "בנות מקלאוד" לא? חחח

khyhxhv28

New member
../images/Emo58.gif

כן אבל הפרק גם גילינו שניק בקשר עם סאלי (להזכירכם בגללה הם יפרדו אחרי החתונה, ניק וטס) אז אניאישית לא אהבתי את ניק בפרק הזה כי הוא רוקד על שתי חתונות (טס וסאלי). ותחשבו על זה...

HaKi

New member
למה?

כן... אבל למה כל הזמן להזכיר את מה שיהיה? קודם כל, לא כולם יודעים. חוץ מזה לא כולם רוצים לדעת. יש אנשים, כמוני למשל, שרק רוצים לצפות. אבל בגלל שכל ההודעות פה מדברות על מה שיהיה, זה רק מקלקל. אז למה???

lions queen

New member
|פטריה זה דיי פשוט למה...

כשיש סימן של
פשוט אל תקראי את ההודעה... כי זה אומר שבהודעה יהיה רשום משהו שהולך לקרות...

HaKi

New member
תודה על הטיפ!! ../images/Emo24.gif

תודה תודה ועוד פעם תודה.... לא ידעתי!

lions queen

New member
../images/Emo187.gifאין על מה.. ../images/Emo24.gif

תהיי בריאה איך את מצליחה לעמוד בזה.. חחח אני כבר במצב שאני מחפשת ספוילרים בעמוד כדי לקרוא.. |חבול

adinabl

New member
הם רקדו!!!!!

הם היו כאלה חמודים ביחד!!!! איזה רומנטי! לרקוד לאור הנרות.....
אבל כן ממש מעפן הקטע עם סאלי!

JuSt A d i

New member
כן פרק חמוד לאללה

יוואו הדייב הזה כזה צ'רמינג וסוף סוף התקדמות בין ניק לטס פפפפ רק חבל ששהטלפון מסאלי הגיע

נועה167

New member
פרק שווה

ממש אהבתי היה ממש מצחיק, עם קייט ודייב חח וגם הפייט שלהם בפאב הזה וג'ודי לא מעצבנת!! מתחילת העונה הזאת היא ממש שונה והיא אחלה, היא עושה ת'סידרה יותר מעניינת!! וניק הזה.. אררר לא שאני כזה רוצה שהוא יהיה עם טס אבל אם הוא רוצה את טס אז שיעזוב את סאלי הזאתי!! איזה מניאק...

פגית

New member
פרק חמוחד..

ניק עיצבן אותי!!!!!!!!! הוא בקשר עם סאלי ואז גם רוקד לו כולו קווזי עם טס!!! ארגג,אבל חוץ מזה פרק נחמד..

Nira22

New member
../images/Emo58.gifהפרק

פרק חמוד... אהבתי. ניק באמת יצא מניאק אך אני מקווה שהוא יתעשת בקרוב ויחתוך עם הקרציה. אלכס חמוד והבחור החדש קיי גם כן... אהבתי את התגרה שגרמה לקרבה ביניהם... דייב באמת חמוד, כרגיל מצחיק ומטורף... וקייט היתה מצחיקה ושקופה - איך שהיא נדלקה עליו וגם קצת פלירטטה איתו. סוף סוף סטיבי גילתה את סודה לבנות. ברנדן היה מוזר, ובכלל התפלאתי שהאבנים של סטיבי לא נגנבו.

moria007

New member
../images/Emo14.gifניק לא ראוי לטס!!!!! ../images/Emo123.gif

אני מסירה בזאת באופן רישמי את תמיכתי בניק, ומודיעה בפני הפורום כולו- אני כבר לא אוהבת את ניק בכלל בכלל!!!!!!
פרק חמוד, דייב מתוק, קייט קצת השפילה את עצמה, לא? זה ממש רציני, העזיבה של מג, היא כבר לא מופיעה בפתיחה וגם סטיבי עוברת לקוטג'.... זה ממש לא לעיניין לדעתי... הם כאילו רוצים לעשות את הסידרה יותר לצעירים, נראה לי.

למעלה