שרשור הפרק היומי. מה היה היום?

adinabl

New member
אני לא מבינה משו....

כאילו הם מנסים להרוס לנו הכל??? כולם עוזבים.... קלייר מתה, בקי הלכה עם גייק, מג הלכה לשנה למלבורן, טרי נעלם מאז ואני ממש לא רואה איך ישתפו אותו עכשיו בסידרה, וכולנו שמענו את השמועות שהשחקן של ניק רוצה לעזוב לאמריקה! אז מי ישאר בסידרה??????

moria007

New member
זהו, שלפי הפרומו של עונה 5...

יש מלא דמויות חדשות, וזה ממש מבאס. כל הקסם של הסידרה היה ההגיון שהיה בה, והדמויות שכולנו הרגשנו קירבה אליהן, וחלק מחייהן, ועכשיו הכל נהרס! ואגב, אני עדיין לא התרגלתי לסטיבי.

HaKi

New member
../images/Emo39.gifהוא לא אשם

תראי, ניק מסכן, הוא לא אשם. סך הכל לא קורה משהו רשמי בינו לבין טס, הם שניהם מתנהגים כמו תינוקות, ואפשר להגיד שהיא שיחקה איתו הרבה מאוד זמן. זכותו לעשות מה שבא לו. אבל אני מסכימה שזה די מבאס ....

13מלכי

New member
לא בדיוק סופלייר

בואו נדון את ניק לקו זכות מאחר ולא בדיוק הולך עם טס הוא מנסה לשכוח אותה בעזרת סאלי ואולי ברגע שיקרה משהו אמיתי הוא יחתוך ואני מקווה שכן

moria007

New member
אבל!!!! ויש לי נימוקים טובים!

אם הוא באמת היה אוהב אותה הוא לא היה הולך לסאלי!!!!! בעיני זו בגידה לכל דבר. הרי זה לא שאין כלום בינו לבין טס!!! הוא ממש חוצפן, הרי טס לא הולכת עם אף אחד אחר, נכון? כאילו, אם הוא אוהב את טס כמו שהוא אומר שהוא אוהב אותה, מה לעזאזל הוא עושה עם סאלי???? למה לא להזיז עיניינים עם טס, במקום ללכת לסאלי? כאילו, זה בטוח ייקדם את העיניינים עם טס, לשכב עם סאלי. בקיצור, גבר טיפוסי, ואני מאוד מאוד מאוכזבת!!!!!! בוז לניק!!!! לא ככה מתנהגים!

HaKi

New member
תראי...

קודם כל הוא לא בדיוק אומר שהוא אוהב את טס. נראה לי שהוא בעצמו לא יודע מה הוא רוצה. חוץ מזה... הוא כנראה פגוע ממנה עם כל ההתנהגות שלה אז קשה לו לעשות צעד. וחוץ מזה... אמרת שטס לא הולכת עם אף אחד. איך את יודעת שהיא לא תלך עם אף אחד אם תהיה לה את האפשרות??? (את מניחה את זה כי את יודעת את ההמשך מהתקצירים והפרומואים...) גם אותי מתסכל כל העסק, אבל תנסי לראות גם את הצד שלו בסיפור.

lions queen

New member
../images/Emo187.gifלמה מה יש להתנהגות שלה..?

היא ממש בסדר איתו והיא זאת שרודפת אחיריו כל החיים והוא שם עלייה *** אחד גדול... לדעתי בכל הסיפור הזה זה הוא שיוצא לא בסדר.. הוא נהנה משניי העולמות.. זבל... ~לעומתו אלכס הכוסות מושלם הזה~

אוקי כל מה שיש לי למר זה ..../images/Emo187.gif

גררררררררררררררררררררר ניק הוא נקניק !! אה והוא ממש חתיך
ואמממ קייט ממש מזכירה לי את קייטי הולמס (ג'ואי מדוסון)

למעלה