שרשור הפרק היומי - 15/8

niranat

New member
שרשור הפרק היומי - 15/8

איזה מדהימה יואנה
אותה אהבתי מהתחלה.. היא פשוט מדהימה! ואם כבר - כל הפרק מדבר על סגנון, טיירה, לפחות תראי איזשהו סגנון ייחודי.. היא מתלבשת כאילו היא קונה את הבגדים שלה בשוק, אין שום התאמה, שום סגנון, ובחייאת ראבק את דוגמנית על! במיוחד שכל הפרק היא מדברת על סגנון אישי, אולי תראי קצת דוגמה אישית?... כל פעם שאני מסתכלת, אני לא מבינה איך שנדי הגיעה ל3 הסופיות. כאילו - היא לא נפסלה כי יש לה תמונות טובות, אבל פנים מול פנים היא נראית נורא... כל כך רזה ועקומה ונראית חסרת ביטחון... לא יודעת, היא ממש לא עושה לי את זה עם הרזון המופרז הזה [לא אשמתה, לא אשמתה, אבל זה לא נראה טוב].

Sahar 11

New member
אממ

גם אני אוהבת את יואנה! היא הכי מדהימה
מסכימה איתך עם שנדי, למרות שהיא יוצאת יפה בתמונות במציאות נראת גרוע. קייטי אלוהים ישמור שתלך למעון! מעצבנת
חבל שג'אנשה עכשיו עפה, לא יודעת חמודה הייתה הייתי מעיפה קודם את קייטי, פשוט לא סובלת אותה
עונה על הפנים לדעתי. חוץ מיואנה ואולי מרסדס כל הבנות שם לא מתאימות. הכל יפה בעונה הזאת חוץ מהבנות

LadyVampire

New member
../images/Emo3.gif

גררר הקייטי הזאת מעצבנת...
כמה היא בוכה
באמת חבל שהעיפו את ג'נאשה עכשיו... לדעתי היא ממש יפה... שנדי באמת נראית עקומה במציאות... חחח כנ"ל לגבי הרזון... יואנה אכן מדהימה
... היא כזאת חמודה

בפרקים הראשונים אין לשנדי../images/Emo119.gif

ביטחון... אחרי כמה זמן היא כבר בטוחה בעצמה ואחרי התוכנית אני בטוחה שאפילו יותר!

niranat

New member
זה בכלל לא קשור...

הביטחון העצמי שלה למה שהיא משדרת, כי היא נהיית בטוחה בעצמה אבל עדיין - ההליכה השפופה הזאת והגב העקום, היא משדרת חוסר ביטחון... אפילו שהיא הכי בטוחה בעצמה בעולם, זה משהו בחיצוניות.

י5דה רעה

New member
נכון!!

קייטי היא סתם נערה מסכנה ובכיינית שמחפשת צומי ורחמים!!! לא סובלת אותה!!!!!!!מתי כבר מעיפים אותה לעאזאזל??

JULI4561

New member
לא אוהבת את הפרק הזה

ג'נאשה עפה :( ... דיייייייי בא לי לזרוק נעל על הקייטי הזה כמה היא בוכה יאוו!

oOBAGIRAOo

New member
במבט שני

מרסדס מעצבנת כמו אמנדה. כמה פעמים בפרק היא אמרה שהיא מנסה לא להיות חלשה ושלפני ככה וככה זמן גילו שהיא חולת זאבת? לא ספרתי. בקיצור: היא מתחילה להיות אחת השנואות עליי. קמיל, את לא צריכה את הפוסטמות האחרות כדי שיעודדו את אפריל ולא אותך, ואת לא צריכה אפחת שחושבת שאת צריכה להיפסל. בתכלס, את לא יפייפיה, אבל את מדהימה! פשוט מהממת! ופוטוגנית בטירוף. הגעת ל5 הסופיות לא סתם. לדעתי, היו צריכים להשאיר אותך אפילו מקום שני. מדהימה! כן, וג'אנשה יפייפיה, אני בכלל לא מבינה איך העיפו אותה. למה לה כל הזמן אומרים שהגובה שלה משנה ולאווה לא אומרים כלום?

niranat

New member
../images/Emo45.gif זה העניין...

שג'אנשה גם נמוכה, וגם יש לה עוד חסרונות... ולעומת זאת אווה נמוכה אבל מחפה על זה בכך שהיא עולה על הבנות בהרבה מהדברים האחרים [לפחות לדעת השופטים... למרות שקשה לי להשוות בינה לבין אמנדה, שתיהן מעולות למרות שאני לא סובלת את אמנדה היא מצטלמת כל כך טוב!].

JULI4561

New member
כי אווה יותר גבוהה מג'אנשה

אווה מטר 71/72 משהו כזה וג'נאשה מטר 68 !!!!!

3,4 ס"מ הם לא הבדל משמעותי..

אווה פשוט הרבה, הרבה יותר טובה מג'נאשה. בשביל להיות דוגמנית לא צריך להיות רק יפה.

WTP

New member
יו שבוע הבא העונה השלישית נגמרת

מה אני אעשה איך אני אחיה? יוווו יווווו

JULI4561

New member
נכון באמת יותר טובה וחוץ מזה

הגובה דיי משמעותי אבל את צודקת גם דברים אחרים.

TauraMan

New member
זאבתתתXD../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

|סותמת| קמיל מזוויעה, מה איתך?

-)../images/Emo142.gifקמיל הכי דוחה שם

לדעתי היא באמת מזוויעה..פשוט דוחה.. אני לא מסכימה בקטע של מרסדס שהיא אומרת שהיא חולת זאבת..באמת לא חשבתי על זה..אבל במילא אני לא יודעת למה אתם נטפלים אל אמנדה מתי שהיא אומרת שהיא עיוורת.. טוב בתכלס יואנה,שרה ואפריל לדעתי מאוד יפות.. גם הת'ר הייתה יפה..לא יודעת למה הוציאו אותה

JULI4561

New member
למרסדס היה יותר קשה מאמנדה !

בקטע של המחלה .. כי לה יש תופעות לווי כאלה של נשירת שיער והכול . ואמנדה כבר יודעת את המצב שלה היא כבר שלמה עם זה

למעלה