שרשור הפרק היומי - 15/8

-)../images/Emo142.gifקמיל הכי דוחה שם

לדעתי היא באמת מזוויעה..פשוט דוחה.. אני לא מסכימה בקטע של מרסדס שהיא אומרת שהיא חולת זאבת..באמת לא חשבתי על זה..אבל במילא אני לא יודעת למה אתם נטפלים אל אמנדה מתי שהיא אומרת שהיא עיוורת.. טוב בתכלס יואנה,שרה ואפריל לדעתי מאוד יפות.. גם הת'ר הייתה יפה..לא יודעת למה הוציאו אותה

niranat

New member
שרה קצת עקומה ../images/Emo4.gif../images/Emo9.gif

חמודה, אבל עקומה והיא גם לא כוסית... ואפריל, לא יודעת, מיוחדת אבל היא נראית מבוגרת כזאת.. לא מתתי עלייה

Sahar 11

New member
שרה יפה?../images/Emo12.gif

העיניים שלה מתות וכמו שטלי אמרה היא קצת עקומה, ואפריל? לא יפה בכלל
אבל כוסית היא כן

niranat

New member
איכס ../images/Emo67.gif קמיל!?!?!??

היא נראית לי כמו ליידי-בוי. משום מה היא נראית שעירה כזאת למרות שהיא לא
לא יודעת היא דוחה אותי בחיצוניות, יש לה כאילו מראה מלוכלך כזה, כאילו היא לא שטפה פנים בבוקר

מממ...../images/Emo119.gif

אמנדה אומרת לכול אחד שהיא כמעט עיוורת... היא עוברת ליד אנשים ברחוב ואומרת להם שהיא כמעט עיוורת... מרסדס ספרה על המצב שלה והיא ל מגלה על זה לאנשים ולבסוף היא מספרת לג'אניס ואים אני זוכרת נכון היא לא כול כך מזכירה את זה אחר כך....

oOBAGIRAOo

New member
לא כ"כ מזכירה את זה?

את ראית את הפרקים או מה שאת זוכרת? יותר גרועה מאמנדה זאתי! תחילת הפרק: "לפני בלה-בלה זמן גילית שאני חולת זאבת. אני מנסה לא להראות לכולם שאני חלשה וקשה לי" משימה: "היה לי מאוד קשה ללכת את כל הרחובות האלה כי אני חולה וקשה לי" בצילומים: "היה מאוד קשה לי לעמוד בפוזה הזאת הרבה זמן, אני מנסה לא להראות לכולם שאני חלשה וקשה לי" בהדחה: "בקושי עברתי את ההדחה הזאת. הייתי מאוד חלשה בגלל הזאת, ולמזלי אפחד לא שם לב" לא הרבה, אה?

oOBAGIRAOo

New member
לא, הכל מול המצלמה

אתמול דווקא לא הרבה, אבל שהיה את הפרק ההוא ראיתי רק 20 דקות ממנו והיא הזכירה את זה 3 פעמים.

anat234

New member
הכי מצחיק בפרק הזה, היו החיקווים../images/Emo6.gif

נשפכתי כשקייט חיקתה את ג'אנשה (או שזאת הייתה סיומרה
) עם העיניים הענקיות
ו...OH GAD
כשטיירה הראתה את התמונות האלו שהיא לא התלבשה בהן טוב. כאילו מה, מה, מה, היא חשבה לעצמה כשהיא לבשה את החזייה ההיא? מה היא לירז צ'רכי?

Sahar 11

New member
עזבי את החזיה זה עוד נסבל

אבל שמלת הכלה בסגול
לפחות היא מודעת שזה היה זוועה

niranat

New member
חחח לכל אחד יש שגעונות ../images/Emo3.gif

אבל הבעיה שהיא עדיין מתלבשת זוועה - לא בכזאת הפגנתיות, עכשיו היא סתם נראית ענייה
רציני, מה זה הבגדים דמוי הג'ינס העלובים האלה?! בחייאתתתתתת טיירה כמה כסף יש לך למה את מתלבשת ככה?! אבל גם יש לה קטעים שהיא מתלבשת טוב - בעונה השלישית היא מתלבשת בסדר ובכלל, מחוץ לסדרה, יש לה ת'הופעות שלה

Sahar 11

New member
באמת עדיין מתלבשת זוועה

לפעמים דופקת הופעה ולפעמים
ראיתם מה לבשה בגראמי? סבתא שלי לא לובשת את זה

niranat

New member
אויש איך שכחתי מזה ../images/Emo67.gif

זה היה ע-נ-ק!!!! היא חיקתה את כולם כל כך טוב! זה ממש הצחיק אותי, עם סיומרה, ויואנה, וקמיל.... אחח זה היה ענק, היא חקיינית טובה
יותר מאשר דוגמנית טובה... למרות שהיא נראתה ממש טוב כשההוא אמר לה שהיא נראית כמו זונה

LadyVampire

New member
../images/Emo6.gif צודקת...

איך שחכתי....
זה באמת היה קורע...
בעיקר החיקוי של סיומרה...

Sahar 11

New member
שכחתי להגיד משהו על הפרק אתמול ../images/Emo3.gif

נכון שג'יי אמר להן להתאפר ואז הראה תמונה של טיירה לפני ואחרי איפור? אז הוא אמר להן שהן צריכות לעשות ככה מהפך. ואני חשבתי לעצמי, למה טיירה איפרה את עצמה ככה? ברור שזה היה איפור מקצועי. זהו

שמתם לב ש...

כולם בסדרה הזאת זוכים לקידום? ג'יי היה מאפר והוא הפך למדריך משימות בכל פרק. נולה מרין היה המעצב/מפיק היום והוא נהיה שופט בעונה השלישית. בחיי איזה פרוטקציות...

niranat

New member
זה לא פרוטקציות

זה כמו שאמרת - התקדמות. זה לא כאילו שמישהו מהם קרוב משפחה של טיירה בנקס או משהו
זה פשוט שהם התחילו בתור משהו יחסית קטן בתכנית והתקדמו.

למעלה