שרשור הפרק היומי

Mrs Love

New member
שרשור הפרק היומי../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif

מוטזר שעוד לא נפתח...

Buyo H

New member
קיקיווווו!!!!!!!!!!!^_____________^

קיקיוקיקיוקיקיוקיקיו!!!!!!D: מה לא נשמע טוב ב"להקים לתחיה את קיקיו"? דווקא לדעתי זה נשמע טוב מאוד^__^ בעע.. קאגומה כל כך טיפשה>< אבל קיקיוקיקיוקיקיוקיקיוקיקיוקיקיוקיקיוקיקיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!^___________________________^ איזה פרק טוב!!!!! אני כבר מחכה לפרק מחרD:

קאגומה חמודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לדעתי מגיעה לקיקיו שאינויאשה ינקום בה!!!!!!!
איזה מפגרת היא שהיא ירתה בו חץ!!! מסכן..
אבל איזה פרצוף חמוד היה לקאגומה כשהיא הסתכלה עליו... למה היא לא נתנה לאינויאשה שינשק אותה?!?!?!?!?!
זה היה פרק י-פה!! אני מחכה למחר ליראות את הפרק הבא!

ליסאן

New member
../images/Emo58.gifאוף הבנת הכל הפוך. ../images/Emo41.gif

קודם כל זו קיקיו שרוצה לנקום באינוישה לא ההפך. היא לא מפגרת הייתה לה סיבה מצויינת (מתבררת כלא נכונה, אבל מצויינת) לשם שינוי קאגומה צדקה שלא נתנה לאיניאשה לנשק אותה כי הוא ראה אותה כקיקיו ולא כקאגומה. והפרק מחר באמת מדהים. ד.א ברור שקאגומה חמודה . זה בערך התפקיד שלה להיות חמודה מתוקה ומתחשבת עד שבה לך להקיא.

ליסאן

New member
טעות תרגום ../images/Emo41.gif

תסמכי עלי. הייתה לה סיבה מאוד טובה לירות את החץ ההוא.

Buyo H

New member
למה שלא תראי את הסדרה?

אל סתפיילרי לעצמך.. את תדעי הכל כשהפרקים המעניינים יגיעו

ליסאן

New member
זה ../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

ואני נגד לספר לאנשים דברים שעלולים להרוס להם את הכיף בזמן הצפייה. אם את מתעקשת אני אגלה לך בפרטי טוף?

ליסאן

New member
לא אמרת שאת רוצה שאני אגלה ../images/Emo41.gif

לדעתי זה ממש יהרוס לך . את בטוחה שאת רוצה לדעת?

קגומה...../images/Emo12.gif../images/Emo19.gif

ממש לא חמודה ומתוקה ומתחשבת עד שבא להקיא.
זאת טוהרו מפרוטס באסקט, או טומויו מסאקורה, או מיסאקי מאנג'ליק לייר, או הרבה דמויות. אבל קאגומה לא כזאת מתוקה ומתחשבת, יש לה את הקטעים הלא מתוקים ומתחשבים שלה..

De-Panther

New member
טומויו היא מתוקה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בצורה הזויה לחלוטין

ליסאן

New member
שכחתי את טוהורו לגמרי ../images/Emo41.gif

היא באמת גורמת לכל האנשים האחרים להראות כמעט נורמליים. אבל אני עדיין חושבת שקאגומה חמודה מידי.

y a m i girl

New member
שחכת את|מדוזה|../images/Emo82.gif

אזומריה מכרונו |חלחלה| היא מזעזעת>< ובקשר לטומויו, היא לא כזאת... היא אפילו לא מתקרבת לטורו

התבלבלתי לגמרי..../images/Emo19.gif

סאקורה היא המתוקה עד כדי בחילה, בטומויו יש משהו מרושע. (יחסית לדמויות האחרות - כולם בסאקורה מתוקים עד בחילה.)

למעלה