שרשור הפרק היומי

ff5

New member
מי אמר שהוא רצה את זה?../images/Emo109.gif../images/Emo73.gif

בכ"מ, היא צדקה. היא לא מרגישה כלפיו כלום (ככה זה נראה) ולכן, היא לא רצתה את זה.

קאגומה לא באקה!!!!

קאגמה חמודה :] יפהה@_@ טוב היא טיפה טיפשה אבל זה לא אומר כלום#_#!! איך היא יכמעט בכתה שהיא אמרה "היא לא החזירה לו אהבה היא החזירה לו אהבה" אני בעצמי כימעט בכיתי!!!!! ואיךשהיא נתנ הלו כאפה^^ ושהוא רצה לנשק אותה:] וואאהה אהבה 3>

Buyo H

New member
../images/Emo31.gif

אוי, בקטע הזה היא היתה כל כך טיפשה.. פקצה":"היא לא החזירה לו אהבה" "היא לא החזירה לו אהבה" "היא לא החזירה לו אהבה" *מתחילה לבכות* אני: -_-; ובקטע שאינויאשה ~לא רצה~ לנשק אותה (*מתכחשת*) היא התעוותה לנגד עיניי#__#

איזה פרק יפה!!!!

קיקיו ממש יפה!!!!! קאגומה גם.... אבל הזקנה הזאת אורסאורה (ככה קוראים לה? חחחח) מזכירה לי קצת את קאדה... אממממ ראיתי מה היהי בפרק הבא (בסוף השיר של הסיום) והיה כתוב שם שאינויאשה וקיקיו מתאחדים שוב והוא יגלה שהיא לא אוהבת אותו והוא יחליט לנקום... במי לנקום? לא הספקתי לקרוא... תודה למי שיענה :)!!

הוא ינקום בקיקיו..

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!! מגיעה לה למפלצת הזו!!!!!!!!
תסלחו לי אבל היא מפגרת... חוץ מזה, הפרק היה טיפה סוטה...
(כשראו את קיקיו ערומה.........)

De-Panther

New member
היה כתוב..|זבנג|

שהיא תרצה לנקום בו תיקראי את ההודעה של ליסאן עם הספוילר קצת למעלה בשירשור הזה ומה רע בקיקיו ערומה?? חוצמזה שהיא עשויה מבוץ כמובן...

../images/Emo12.gif

אבל היא קמה לתחייה אז למה דווקא בוץ? היא לא צריכה להיות אנושית? ואגב, יראו קטעים שאינויאשה יתנשק עם קיקיו? מקווה שלא.. ובקשר לעירומה- זה לא כ"כ חינוכי
לפחות היא מסתירה עם הידיים

De-Panther

New member
לא ראית את הפסלים??|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

השדה הכינה אותם באותה הדרך שהיא הכינה את קיקיו

ליסאן

New member
הנטאי ../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

סתם!!! חוץ מזה אף אחד לא בה פה בקטע של סטייה הרי היא יצרה את הגוף שלה מבוץ למה שתיצור לה בגדים מבוץ? הגיון אנשים (כי כל שאר הדברים בסדרה ממש הגיוניים הא ?
)

De-Panther

New member
היא הייתה שמה לה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

חזיה לפחות אפילו בתפוז יש אייקון של חזיה

De-Panther

New member
אין בה חורים../images/Emo3.gif נסי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לסמן אותה במקום שבו יש חור אז יש שטח גדול של רקע שנצבע במקום שהוא צבוע אז פיקסל אחד משתנה לו הצבע ופיקסל אחד נשאר כמו שצריך תשימי לב ותיראי שזה סתם צבע לבן אז הצבעים של החזיה לא משתלבים משו... אבל זו עדיין חזיה

De-Panther

New member
וגם הייתה את המפלצת|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בפרק הראשון המרבה רגליים ההיא שלא הייתה לה חולצה והחזה שלה היה בחוץ

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifהו נכון!!../images/Emo2.gif

הייתי בטוחה שהשדה הזאת היא עיוות של קאדה או משו~.~

ליסאן

New member
קיקיווווווווווווווווווווווווווו ../images/Emo41.gif

איזה כיף סוף כל סוף קיקיו חוזרת. פשוט ישבתי כל הפרק עם חיוך על הפנים . אני ממש אוהבת את הפרק הבא. אוף למה לא יכול להיות כבר מחר?????????????? שמתם לב שהם הרסו את כל הדיאולוג של קאגומה ואינויאשה? במקור היא אומרת שבגלל שהיא דומה לקיקאו או לא יכול להביט בה ובגלל זה הוא שונא אותה. פה פשוט הורידו את זה. אבל זה לא נורא הכי חשוב שקיקיו חזרה!!!!!!!!!!!!!!! (אני? מעריצה את קיקיו ?
מה פתאום! , טוב אולי קצת
)

למעלה