קאגמה חמודה :] יפהה@_@ טוב היא טיפה טיפשה אבל זה לא אומר כלום#_#!! איך היא יכמעט בכתה שהיא אמרה "היא לא החזירה לו אהבה היא החזירה לו אהבה" אני בעצמי כימעט בכיתי!!!!! ואיךשהיא נתנ הלו כאפה^^ ושהוא רצה לנשק אותה:] וואאהה אהבה 3>
אוי, בקטע הזה היא היתה כל כך טיפשה.. פקצה":"היא לא החזירה לו אהבה" "היא לא החזירה לו אהבה" "היא לא החזירה לו אהבה" *מתחילה לבכות* אני: -_-; ובקטע שאינויאשה ~לא רצה~ לנשק אותה (*מתכחשת*) היא התעוותה לנגד עיניי#__#
קיקיו ממש יפה!!!!! קאגומה גם.... אבל הזקנה הזאת אורסאורה (ככה קוראים לה? חחחח) מזכירה לי קצת את קאדה... אממממ ראיתי מה היהי בפרק הבא (בסוף השיר של הסיום) והיה כתוב שם שאינויאשה וקיקיו מתאחדים שוב והוא יגלה שהיא לא אוהבת אותו והוא יחליט לנקום... במי לנקום? לא הספקתי לקרוא... תודה למי שיענה !!
סתם!!! חוץ מזה אף אחד לא בה פה בקטע של סטייה הרי היא יצרה את הגוף שלה מבוץ למה שתיצור לה בגדים מבוץ? הגיון אנשים (כי כל שאר הדברים בסדרה ממש הגיוניים הא ?
אין בה חורים../images/Emo3.gif נסי../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
לסמן אותה במקום שבו יש חור אז יש שטח גדול של רקע שנצבע במקום שהוא צבוע אז פיקסל אחד משתנה לו הצבע ופיקסל אחד נשאר כמו שצריך תשימי לב ותיראי שזה סתם צבע לבן אז הצבעים של החזיה לא משתלבים משו... אבל זו עדיין חזיה
איזה כיף סוף כל סוף קיקיו חוזרת. פשוט ישבתי כל הפרק עם חיוך על הפנים . אני ממש אוהבת את הפרק הבא. אוף למה לא יכול להיות כבר מחר?????????????? שמתם לב שהם הרסו את כל הדיאולוג של קאגומה ואינויאשה? במקור היא אומרת שבגלל שהיא דומה לקיקאו או לא יכול להביט בה ובגלל זה הוא שונא אותה. פה פשוט הורידו את זה. אבל זה לא נורא הכי חשוב שקיקיו חזרה!!!!!!!!!!!!!!! (אני? מעריצה את קיקיו ?