שרשור הפרק היומי

macwa

New member
הפרק של היום!!...

אני לא מבין פיספסתי היום.. מה הקטע עם אדם מה הוא התנשק עם מישהי ורז תפס אותו ומי היא ואיפה?בטקס?תודה לעונים ..:)

וואי אזה קטלני ששריה תפסה את אנטבה

וואי אני מת לדעת מה היה זה הולך להיות קטע וראיתם איך אתמול אדם התנשק אם הבחורה הזאת בשביל שרז יקנא ואחרי זה הוא אמר :"זהו תודה רבה" {לא שמעו את זה אבל אני יודע לקרוא שפתיים אז הבנתי}

../images/Emo2.gifשאלה חשובה!!!

מישהו יודע מי זאת הילדה שאדם נישק כדי שרז יקנא
..היא שחקנית מוכרת או או ניצבת רגילה?. (איך הייתי רוצה להיות במקומה חח).אהה ועוד משהו למה אדם רוצה שרז יקנא הרי הוא אוהב אותו הם היתנשקו שכבו והכל אז למה הוא עושה לו את זה
אשמח אם תענו לי ..
אהבת את כולםם..

שאלה ח-ש-ו-ב-ה בטירוף..!!

כולם אומרים שזאת שאדם נישק בבר של רז כדי שהוא יקנא קוראים לה יולי והיא חברה שלו שחזרה מחו"ל וגם קראתי באיזשהו תקציר לא זוכרת איזה "אדם מספר ליולי כמה הוא אוהב את רז מבלי לדעת שהיא מאוהבת בו".. הייתי רוצה לדעת אם כל זה נכון ואם באמת קיימת מישהי ביכלל בסידרה בשם יולי?.. אשמח אם תעזרו לי תודהה....

ליפזוס

New member
........

אדם עשה בכוונה לרז הוא התנשק עם מישיה בכוונה ליד רז כדי שהוא יקנה וזה היה בפאב שלווו....וזאת יולי ידידה ותיקה של אדם

לאו13

New member
אמ... הלנה..אם אני לא טועה..!!

ברוריה זכתה בדור המייסדים... ושירה בתגלית השנה... נראה לי (אם אני טועה..אז תתקנו אותי..)

tc2005שלי

New member
לנופר!

לא מדובר ביולי. יולי תגיע לסדרה בהמשך העלילה, באתר שקראת עליו יש את התקצירים הכללים של השבוע. ויולי היא חברתו הטובה ביותר של אדם... עוד משהו: על יולי קראת באתר www.pick-up.area.co.il... נכון? מקווה שעזרתי לך...!!!

EFRAT222

New member
גיל מתחזה לספר של ברוריה ... ביג די

כולה אמר שהוא הספר של ברוריה ביג דיל......

למעלה