שרשור הפרק היומי

gagacc

New member
שווה ברמות על ../images/Emo23.gifאחח גיל גיל../images/Emo23.gif

tc2005שלי

New member
והזוכים להלן הם:

הלנה שטקין- זוכת פרס העובד המצטיין של "טרנס". צ'ק על-סך 100,000 $ ברוריה פסקל- זוכת פרס "דור המייסדים" של "טרנס איירלינס"- הפרס: שעון (?!?!) שירה ינון- דיילת מתחילה בחברה. "תגלית השנה" של "טרנס"- 5,000 $.

sakuranbo

New member
לא $ - הלנה הזאת!!

היא כזאת צעקנית!! יש לה מקרופון והיא צורחת מה היה הקטע?? וכולם זכו בפרסים שקליים חוץ מהשעון של ברוריה חחח

tc2005שלי

New member
לנופר!!!

אז ככה: כמו בכל טלנובלה (או סתם דרמה יומית רגילה), חייב להיות משהו מסתורי בין הגיבורים ה-תת משניים של הסדרה. מה שאומר. שיש לך עוד כמה עשרות פרקים להבין מה קורה בין אדם ורז ואף לקבל תשובה לשאלתך! ובקשר לסט(נא)טיסטית שהתנשקה עם רז (אהההההההההה!!!!!!!!): אני מכורה לקולנוע, טלוויזיה, פרסומות וכו', ואני יודעת אף את הפרטים הקטנים בכל משדר טלוויזיוני. את הניצבת שהתנשקה עם מקס (אדם) אני לא מכירה, אבל היא מזכירה לי ניצבת שהשתתפה ב"סוף העולם שמאלה"! מקווה שעזרתי לך...!!!

ortalo0o0sh

New member
וואיי לא שמתי לב שהוא אמר לה!!!

יאווו מסכן רז!! אני מה זה מרחמת עליו..

Miss Taubenfeld

New member
אבל למה לגרום לו לקנא...?

אני פיספסתי את הפרק שאיתן אורבך התארח וזה היה אמור להמשיך מהמתח שאדם ורז נפגשו בבר שלו [שכל אחד החליק את הידיים שלו על השולחן שם..] -מה קרה שם אז? כי לפי מה שנראה מקס כועס על רז אז למה...? בבקשה תסבירו לי מה קורה..

ורוניק 1

New member
אוקיי אז ככה:

מה שקרה בבר כשהם החליקו את היידים זה שאחרי זה הם שכבו.. מקס לא כועס על רז אלה מנסה לגרום לו לקנא נראה לי כי הוא רוצה לבדוק את הגבולות שלו.

Miss Taubenfeld

New member
אהההה... תודה!!!! ../images/Emo24.gif

בגלל זה מקס התלבש.. חחח... הראו אותם עושים את זה..? רק אם הוא רוצה עדיין לבדוק אם עצמו אם הוא סטרייט או גיי -למה ליד רז..? שייזהר כי בסוף הוא יפסיד אותו! שלא ימתח את הגבולות יותר מידי..

ורוניק 1

New member
בבקשה ../images/Emo24.gif

לא הראו לצערי כנראה פחדו שזה יותר מדי.. הוא יודע שהוא דו מיני ומה שהוא עשה זה פשוט כדי לגרום לרז לקנא.. כנראה שזה מה שקורה שהוא באמת יותר מדי מותח גבולות.

לאו13

New member
נצל"ש!!!!כנסווו!!

אתם יודעים מה נראה לי... ואני חושבת שהרבה חושבים כמוני...!!לא הרבה אנשים רואים פיק אפ..(לא הרבה כמו כאלה שרואים טנלובלה ע"מ והשיר שלנו..!!)ואתם יודעים למה?! כי זה משודר בערוץ 10!!!! אם פיק אפ הייתה מחכה שטב"ע(טנלובלה...)הייתה נגמרת ואז הם היום עולים לאוויר..אז היה להם הרבה יותר צופים ואף אחד לא היה אומר שזאת חרא תוכנית וכל זה!! כי אם טב"ע הייתה משודרת בערוץ 10 ופיק אפ בערוץ 3 אז כולם היו אומרים שטב"ע זאת חרא תוכנית!!!! ככה אני חושבת..כמו עם אקזיט!!! זהו...אוהבת לאו

למעלה