שרשור הפרק היומי
פרק 75

../images/Emo2.gif וואי פרק אדיר

זה היה צפוי ששימי יהיה זה שידחוף אותה אבל כל ההתנהלות בניהם הייתה ממש מעניינת. כל שאר הקטעים בפרק היו סתם..

nik name

New member
לא ברור מי?

אופיר! הרי הוא מציץ לה כל הזמן והפעם הוא יהיה שם ברגע הנכון...

8דושנקה8

New member
מגיבה - קצת באיחור... ../images/Emo3.gif

סוף סוף הראו את הקטע הזה! כמה חיכיתי לו! וגלי שוב פעם מסוממת
המשחק בקטעים האלה מצויין לדעתי!
ושימעון... - כבר חשבתי שהוא ניהיה טוב... בסוף מתברר שהוא פשוט דחף אותה למים... כבר הספקתי לשכוח שמישהו דחף אותה.... ואהבתי את הקטעים של שירה-מרב שעכשיו כבר ברור עם מי היא התחתנה
ומי יציל את גלי ארזי?

8דושנקה8

New member
גם בפרק הקודם שהוא עבר והם הסתכלו אחד על השני

ה וגם בפרק הזה שהוא דיבר עם גידי...

נו.... אז מה אם הוא דיבר עם גידי

היא הרי העובדת שלו, איך לא ידבר עליה? אבל לא היה שום רמז שהם נשואים

8דושנקה8

New member
אם זה לא היה ככה אז השיחה הזאת הייתה מיותרת..

זה כל הרעיון... שהיא תיהיה מצחיקה.... וגם בלי קשר: זה חיייב להיות מישהו מוכר... אחרת מה הטעם לכל זה? ומי זה עוד יכול להיות?

Aקראי

New member
גם אני חשבתי על זה

אם מירב מסתירה מיהו בעלה - זה חייב להיות מישהו שהצופים כבר מכירים. אחרת אין טעם לכתוב כך את התסריט. חוץ מזה ברור שאם יש כזאת הסתרה של זהות הבעל, בסופו של דבר הסוד יתגלה. כלל בסיסי בתסריטאות הוא שאם יש אקדח במערכה הראשונה - הוא יירה במערכה השלישית. הגבר המכעט יחיד בסדרה שאנחנו לא מכירים את חייב הפרטיים הוא מוקי. חוץ מזה, מוקי היה זה שכנע את גידי להחזיר את מירב לתפקיד העורכת.

יש לי שאלה לגבי שירה ושמעון

היי חבר'ה רציתי לשאול אני לא כל כך זוכרת, הרי שמעון ושירה בזמנו נפרדו. בהתחלה הוא איים עליה שאם היא תעזוב הוא יספר לגלי ולכולם עליה ואח"כ הוא אמר שהוא עוזב אותה ואני זוכרת שהוא הלך פתאום אני רואה אותו בחזרה, מתי הוא חזר אליה? באיזה פרק הם חזרו? יש לי הוט VOD אם אתם זוכרת את הפרק שאראה רק עכשיו כשאני רואה את הפרקים ברצף אני נזכרת בפרידה

כרמי ד

New member
בואנה זה אחד הפרקים המותחים שהיו בזמן האחרון

חחחח ישבתי מול הטלוויזיה שתוק אבל היא כזאת מטומטמת הגלי הזאת מה את בכלל מסרפת לשימי על התכונית וזה שיש לך קלטת כאילו זה לא שקוף מדי?! אחרי זה את מצפה שהוא לא ידחוף אותך למים וינסה להרוג אותך ואי אבל באמת זה היה מותח שהיא דמיינה שהיא בטיטניק חחחח והיא כאילו צפה. הקטע עם תחייה היה צפוי הרי ידוע שהיא תגנוב לה את הבעל חח חאיך ימנועל בהתחלה זרם אחרי זה נזכר להיות בשוק חח שמתם לב לזה?. קיצר יהיה מעניין בפרקים הבאים במיוחד הפרומו שעשו עם גלי ואופיר. שבת שלום

אור_30

Active member
לא נראה לי שהוא ניסה לענות לך, הוא טעה בשרשור

הוא כנראה רצה לשרשר לשרשור הפרק היומי ובטעות שרשר אלייך

חחחחחחחחחח שיקרו עלינו כל העונההההההההההההההה

ידעתי שזה צפוי מידי שהיא תמות!!! ידעתי!!!! אם היא באמת הייתה מתה הם היו שומרים את זה לפרק האחרון. קראתי תקצירים- היא תחייה וכנראה תפגע בשירה ובעוזריה[מזו ושימי] פשוט גדול

למעלה