שרשור הפרק היומי

בהתחלה.. מתי ששירה התחילה לצאת עם אופיר..

אז סיפרו לה מה קרה לאדם האחרון שהיה איתו בקשר.. היא הייתה נשואה ובעלה תפס אותה בלה בלה ביא עזבה את השידוב באמצע.. בגלל זה גם מירב כועסת עליה..

אושRתי

New member
../images/Emo27.gif

נכון, אבל כבר מס' הודעות שהיא לא שרשרה, אז מלמדים איך לשרשר........ וכשחדשים לומדים דברים חדשים..

שירה מעצבנת בטירוף!!!!!!!!

מישהו מוכן להסביר לי מאיפה לעזאזל הביאו את השחקנית הזאת??? כזאת משעממת מונוטונית עם דיבור אדיש ומעצבן, אותו טון גם כשהיא בוכה/צוחקת/עצבנית/מאוהבת... פשוט נפילה עם הליהוק שלה לדעתי!!! מישהו מסכים איתי?

מקסימה1

New member
כולם מסכימים איתך כמובן

אבל אני בטוחה שהיא מעצבנת בכוונה כלומר, זו הדמות שלה והיא נועדה לצור שנאה בקרב הצופה...

liron sa

New member
היא אמורה

ליצור שנאה כלפי הדמות עצמה והאופי שלה , לא לגבי השחקנית ודרך המשחק שלה !

אז יצרתי "שנאה" כלפי השחקנית וצורת המשחק שלה!

הדמות לא כ"כ מעניינת אותי האמת ובכלל אני מתבאסת לראות את הסדרה רק בגלל הקטעים איתה.. משהו נדפק להם שם בליהוק ואני חושבת שהם שמים לב לטעות הזאת.. לא מאמינה שנראה את השחקנית הזאת איפשהו אחרי הסדרה.

לא נראה לי

אנחנו אמורים כצופים "לשנוא" את גלי שהיא כביכול הרעה.. שירה היא כאילו הקדושה המעונה שאבא שלה התאבד.. מעצבנת!!!!!! והיא נראית כמו הילדה של איתן והשרשרת הזאת שתוקעים לה כמו קולר של כלב.. פשוט אידיוטי :\

nik name

New member
לא נכון

גלי היא הדמות האהובה ושירה הדמות הרעה שאנחנו אמורים לשנוא...ואכן היא משחקת את הדמות בצורה קצת משעממת...

kren2

New member
לגבי משחקה של שירה

נעמה שנדר-היא בהחלט הליהוק הגרוע לסדרה הזאתי ,ואני מסכימה איתך היא פשוט מעצבנת ואמרו את זה כבר מתחילת הסדרה(אם תסתכלי בפורום יש שרשור שלם רק עלייה)..היא פשוט מרגיזה ביותר,מבאס לראות את הסדרה בגללה.. אבל לידה נמצאים שחקנים מעולים כמו צופית גרנט,טלי אורן וכו'

גם אני מסכימה ..!

אני חושבת שאנחנו אמורים לשנוא את גלי ולא את שירה אבל אני שונאת את שירה מאוד מאוד ואני לא היחידה ..אבל את השחקנית אני שונאת יותר.. הלווואייי שהחבר של שירה ,שמעון ינקום בה קשות על זה שניפרדה ממנו .. כןן מגיעה לה!!.. אוףףףףףףףף רצים לי כול מיני טסריטים בראש על הסידרה..שאני לא בטוחהשהם שבכלל יקרו אני הייתי רוצה שגלי תעבור לשדר בערוץ 22 או בכול ערוץ מתחרה אחר ושירה וגלי יגעו למריבה כולשהי שבה שירה תשבור את הקרח ותספר לגלי הכול!! על הנקמה ועל כול מה שעשתה לה ועל אבא שלה יהושוע ינאי.!!...ותיהיה מלחמה בניהם !!! וגלי תתנשק עם אופיר נשיקה אמיתית כמו שרוב השחקנים מתנשקים .. ותגיד לו שהיא כול הזמן אהבה אותו ושהיה לה כלפיו יחסי אהבה-שנאה וכךך יהיה קצת יותר מעניין ופחות פרקים משעממים!! אבל בכול זאת....זו אחלה סידרה! היתמכרתי למרות שירה המעצבנת

אני שמחה שאתם מסכימים איתי !!!

חשבתי שאני לבד בעניין הזה... אתה יכול לתת לי בבקשה קישור לשרשור שאמרת? אני פשוט חדשה פה ולא יודעת מה הדעות על השחקנים והסדרה. תודה ושבוע טוב.

פיגמיסט

New member
כל אחד אמור לשנוא את מי שבא לו

יש כאלה שלטענתם מה גלי סתם רעה מה שהיא עשתה לאבא של שירה ושירה צריכה לנקום בה עד סופה המר - שהיא הנפילה לבריכה. אך יש כאלה שחושבים שגלי לא ידעה וששירה סתם מטומטמת שגלי לא עשתה לה כלום

gafnona

New member
לדעתי גלי סתם רעה והיא כן ידעה כי

היה איזה פרק של פלאשבקים של שירה מההלוויה של אבא שלה וראו שם את זאת שאנסו אותה והיא אמרה לשירה שאבא שלה בכלל לא אנס אותה והיא התקשרה לחדשות להגיד להם את זה אבל גלי לא הסכימה להגיד שהוא חף מפשע אלא אם הבחורה באה להתאריין אבל הבחורה לא הסכימה כי היא דתייה...

NevaEva

New member
כל כך נכון. איתן נראה כאילו הוא אבא שלה. |:

ניסו להביא אלמונית לשחק תפקיד ראשי בסדרה, לא הלך להם. היא צריכה לחפש תחום אחר לעסוק בו.

../images/Emo45.gif זה עושה את התוכנית כל כך לא מציאותית..

אין מצב שגיא לואל החתיך ישים לב לאחת מכוערת ומעצבנת כמו שירה!! ליהוק גרוע..

למעלה