שרשור הפרק השבועי - האוס3 (3.14)

YaEl 15

New member
שרשור הפרק השבועי - האוס3 (3.14)

שם הפרק:INSENSITIVE - חוסר רגישות
תקציר: לחדר המיון מגיעה נערה שסובלת מחוסר יכולת לחוש כאב. האוס מיד מאבחן אותה ומחליט לקחת אותה לטיפולו כדי לקדם את מטרותיו האישיות.
תמונות
עוד מידע
תסריט צפייה מהנה

always be me mc

New member
תודה על השרשור../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אני אראה הערב ואו שאגיב אחרי שהפרק יסתיים או שאגיב למחרת כי לא תמיד יוצא לי לפרסם תגובה באותו יום אבל אני באמת מעריכה את השירשורים שלך
חיחי ו-INSENSITIVE זה כזה האוס

YaEl 15

New member
גם את קצת INSENSITIVE לפעמים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וחץ מזה, אני יודעת כבר מה תיהיה התגובה שלך, למרות שאני בכלל לא מכירה את הפרק

always be me mc

New member
נו מה את רואה אותי מכחישה? חח

אם אני לא אהיה בלתי רגישה לפעמים אז לא תשאר לי רגישות כשאני כותבת ביומן
והרגת אותי. איך את יודעת מה תהיה התגובה שלי? את יודעת התחלתי לחשוב כיוון שאני היחידה שמגיבה על הפרק אז לא בא להגיב אלא רק להגיב לתמונות ואולי לפרק באיזו מילה או שתיים. אה! האם ראית את זה בא? חח

YaEl 15

New member
את תמיד מגיבה בסוף,

אומרת כמה הוא היה מגעיל, וכמה שאת לא מבינה למה אני אומרת שהוא כ"כ יפה וסקסי, ושאני מגזימה. את אומרת שאהבת חלקים מאוד משניים בפרק, ואז את מתחילה להביא כל מיני רעיונות מוזרים, שמוכיחים לי מעל כל צל של ספק, שבגלל שיש לך משהו נגדו, האובייקטיביות שלך התעוותה, ואת לא מסוגלת לראות מעבר לדיעה הקדומה שלך שהוא אדם מניאק/רע/מגעיל/אכזר/פסימי או כולם ביחד. ואז אין לי מה לומר לך, כי גם לי יש דיעות קדומות לפעמים, ואני לא יכולה להאשים אותך במשהו שאני עצמי נכשלת בו פעם אחר פעם. אני לא אוהבת להביע את דעתי ברבים. אני אוהבת לשמור אותה לעצמי, במקרה שיש לי דיעה בכלל. אני מגיבה רק כשאין לי ברירה, כמו בקומונה של קריין פול ושמידט, ששם זה גם יותר קל מלהגיב על האוס רוב הפעמים. אם אני לא אגיב אצלי - זה כבר יהיה טיפשי. בתור מנהל - חובתי להציף.. לפחות ככה אני מרגישה. פה אני שמה תמונות, בפורום האוס, אני לא מגיבה לפרקים בכלל, כי... אנשים שם... לא יודעת, אני פשוט לא אוהבת להגיב שם.

YaEl 15

New member
זה לא אמור להעליב, ד"א

ואני אומרת את זה ליתר ביטחון, כי אני מכירה כמה אנשים שהיו נעלבים אם הייתי אומרת להם את זה...

always be me mc

New member
אז מה?

זה הגיוני לא לאהוב מכלול של בן אדם אך לאהוב צדדים שהוא מביא איתו מדי פעם(מה באמת לא שמעת על זה?) זה כמו שיש ילדה בבית ספר שאני לא סובלת בתור בן אדם באופן כללי(עניין מהיסודי עזבו) אבל היא מצחיקה ובקטע הזה אני כן אוהבת אותה. ואני כן רואה מעבר לדעות הקדומות. יש פעמים שאני מרחמת עליו ויש פעמים שאני מצליחה להזדהות איתו(כמו בקטע עם הבחורה שנאנסה ואז הוא סיפר על מה שקרה לו עם אביו) אז לדעתי ההכללה שלך לא בסדר כי נכון אני לא מתה עליו אבל זה לא אומר שאני לא משועשעת ממנו מדי פעם ולא מתרשמת וכן דברים קטנים גם חשובים לדעתי כי קצת ועוד קצת, טיפה ועוד טיפה ומה את יודעת ? אז את מגלה שיש בן אדם שאולי אחרי הכל את יכולה להזדהות איתו אז זה ממש לא נכון(ולא פייר כי אפילו אני מודה שיש בו כמה דברים טובים ופעולות טובות), שאני תמיד אומרת שהוא מגעיל כי עובדה את הקטעים שלו עם קמרון אני אוהבת וגם לפעמים עם קאדי ועם מטופלים ראי: "פרק מצחיק, האוס במיטבו.. לא היה ממש האדי או האמרון אבל אסלח הפעם" "רק להאוס יש את החוצפה להשתלט על בית תפילה וזה למה אנו אוהבים אותו
" "האוס הרג אותי "אם החשיבה שלו הייתה לקויה לא היינו צריכים לעשות את מה שהוא אומר חח ענק אהבתי!" "אוי לרגע באמת חשבתי שהאוס יעזור לו להתאבד ואז חשבתי אולי הוא פשוט יעשה שהוא יהיה חסר הכרה וזה אכן מה שהוא עשה חח נייס" "אהבתי במיוחד בפרק את מה שהאוס אמר לחולה שזה בר ריפוי אבל אי אפשר לעשות משהו עם זה שהיא כלבה" "האמת האוס נראה דיי טוב בתמונות.. הוא וכולם" "אהבתי מתי שהאוס עמד לטפל בבחורה חתיכה הוא אמר לקדי שהוא חיייב לה כסף על זה אהבתי גם את כל הקטע שלו עם הבחורה שנאנסה איך שהיא דיי הכריחה אותו להפתח בפניה והוא אמר לה משהו שהוא דיי אישי(הקטע עם האבא שמאוד עצוב) ואף הסכים להקשיב לסיפור שלה בסוף" "אז בקיצור פרק טוב וסופסוף ראינו קצת צד אחד של האוס.. אישי יותר" על יו לורי: "מקווה שנזכה להנות עוד הרבה שנים מחוש ההומור המבריק שלו" "האמת כשמתעלמים מהגיל שלו אז הוא דיי נאה" אז אני לא יודעת אם יש לי דעה קדומה כי היא לפחות מוכנה מדי פעם להתפשר ולנסות להבין את הבן אדם בניגוד לאיך שאת מציגה אותי ובאמת את לא יודעת מה עובר לי בראש במהלך הפרק.. יש הרבה דברים שאני חושבת עליו שכלל לא נכנסים להודעות פה (כמו זה שאחרי הכל הוא רופא מצויין ונכס לבית חולים) אה ולהזכיר לך יעל שהאוס זו סדרה ולא דרך חיים ? קצת לקחת את זה קשה מדי לטעמי.. בקיצור נעלבתי למרות שזה מובן מאליו ולא מהמילה דעה קדומה אלא בכך שאת לא מוכנה להכיר שאני כן מכירה מדי פעם במעלות שלו ואולי זה בסדר לא להתחבר אל הבן אדם.

YaEl 15

New member
אופס, I did it again

אין לי מושג איך אני תמיד מצליחה לפגוע בך ככה. לא הייתה לי שום כוונה להעליב אותך, ובכל זאת זה יצא ככה.. אני באמת באמת לא ניסתי לחבב אותו עליך, ואם כל הכבוד, ויש הרבה, לא כ"כ איכפת לי אם את מחבבת אותו או לא. דיברתי על התגובות שלך, על זה שרצית שהוא ייפול עם הכיסא בפרק הקודם
ועל כל מיני הערות שיש לך נגדו.. כנראה טעיתי. כנראה את בן אדם יותר טוב, ומתוחכם ממני. כנראה הנחתי, שאם אני מושפעת מדעות קדומות, אז ככה גם כולם.. טיפשי מצידי. אני חושבת שלא הבנת אותי, למרות שבקריאה חוזרת, אני יכולה להבין ממה יכולת להיפגע... ובקשר לכל הציטוטים שהבאת, מהתגובות שלך, כן, יש פעמים שאת כותבת דברים נחמדים עליו, אבל רוב הדברים שאת כותבת בנושא, הם בד"כ רעים. כמו שאמרתי, שוב ושוב, כל אדם זכאי למחשבה עצמאית, ואני שוכחת את זה לפעמים, אבל פה זה לא המקרה, כי באמת לא איכפת לי אם את חושבת שהוא רע/טוב. את חושבת שאני אוהבת את האוס, ללא תנאי, שאם הוא יחליט להרוג בן אדם, או לשדוד בנק, אני אעמוד מנגד, ואני לא אגיד כלום. אני מודעת לצדדים הרעים של האוס, ויש רשימה של מקרים (שאשמח לפרט פה, אם תרצי) שלדעתי הוא לא פעל כהלכה, בלשון המעטה. כולכם למעשה חושבים שה"אהבה" שלי להאוס היא ללא סייג, וזה כ"כ כ"כ לא נכון...וזה באמת מעליב. בקיצור, קבלי את התנצלותי
ואני מקווה שאני לא אשכח לא לכתוב כאלה דברים שוב...

always be me mc

New member
../images/Emo140.gif

נתחיל מהסוף להתחלה: אני רוצה להגיד תאמיני לי שאני לא חושבת שאת אוהבת את האוס ללא תנאי. אני עוד זוכרת את הפרקים עם טריטר כשבסוף אחד הפרקים הוא היה מסטול או משהו ואת אמרת שאת כועסת עליו אז זה הבהיר לי את העניין עוד אז. המ.. ונכון יש מקום לחופש ביטוי אבל (ועכשיו אני עושה תיקון) יש מקום להתבטא בצורה נכונה ולסתום בקשר לדברים שעלולים להתפרש פוגעים ובצדק אז מעכשיו אני באמת אסתום בקשר אליהם(אם קשה לי להתאפק אז אכתוב על נייר
), ואנסה להגיב בצורה יותר תרבותית
ואת יעל אני רק מבקשת ממך לקחת קצת בפרופורציה את הדבר כי בכל זאת זה טלוויזיה והדמויות בדיוניות אז יש הסחפות ויש הסחפווווווות חח כלומר אל תקחי קשה מדי. אם תגידי שקמרון מפגרת אני לא חושבת שאני אקח את זה קשה
ועוד משהו(ולא קשור אליך) זה באמת מסתכל לראות תוכנית טלוויזיה מוצלחת(האוס) כשאני חושבת על הדברים הרעים אז גם אם הפרק או האדם לא כל כך מוצאים חן בעיני אני בהחלט אשתדל להסתכל על כמה דברים חיובים כך שלא יצא שאני לגמרי שלילית כי אני באמת לא חושבת עליו כפונקציה יורדת.. אולי פונקציה מורכבת חח ויש מעלות ונפילות אז כדאי שגם את המעלות אני אציין למרות שזה נראה לי מובן מאליו לא? מסתבר שלא אז כל פרק אני אשתדל לומר משהו טוב למען האיזון וכי לכל אדם יש תכונות טובות אז בטח אני אמצא משהו. ויעל שמעי זה לא שהעלבת אותי עד כדי בכי(כי אני לא יכולה לבכות חחח סתם) זה יותר אכזבה וגם זה עובר אז לא צריך לקחת את זה קשה מדי
אז אני מקווה שהצלחנו להגיע איפה שהוא להסכמה. אני יודעת שאני אנסה למלא את הצד שלי בעסקה ולמצוא משהו טוב אחד אם לא יותר ששיעשע אותי ומצא חן בעיני שהאוס עשה(אם תראי את תגובתי היום על הפרק תראי שיש כזה חח), וגם להפסיק להיות כזו חריפה ואת יכולה לזכור לפעמים שהאוס הוא דמות בדיונית
נ.ב - חפרנו

YaEl 15

New member
חח.. זה מה שעצוב - שהוא לא אמיתי ../images/Emo7.gif

חחח... אני זוכרת שהוא בדיוני, פשוט יש הבטים בו, שנוגעים בי, שלפעמים אני לוקחת באופן אישי... זאת אומרת, כי אני חולקת איתו כמה מהתכונות הרעות..
חבל שאין לי את התכנות הטובות שלו
נכון יש פרסומת "קיץ חינם לילדים" של רינת הזו? ששרה "to to togther ביחד I want to be your friend" ??? אז זה נכנס לי ממש חזק למוח, אני זה כל הזמן מתנגן לי בראש ! מה עם הצ'אט??

always be me mc

New member
כזו שעה מציקה חח

חוץ מהטופ מודל וקייל XY אני לא אוהבת כשתוכניות מתחילות בשעות שכאלה ומסתיימות ב-10 כי זה מתנגש עם תוכניות אחרות
כמו קצרים לדוגמא

למעלה