שרשור הפרק השבועי - האוס3 (3.14)

always be me mc

New member
פרק יפה

ואם לשכוח קצת ממה שנאמר קודם אז היו הרבה קטעים מצחיקים בפרק כמו מתי שהאוס והילדה עשו תחרות מי הכי מסכן: Hannah: Every morning I have to check my eyes to make sure I didn't scratch a cornea in my sleep. House: Oh God, stop. I'm in a pool of tears here. Hannah: I can't cry. House: Neither can I. Every morning I check my eyes for jaundice in case the Vicodin's finally shot my liver. חח ====== Hannah: Boys can't hold me for too long because I can overheat. House: Girls can't hold me for too long because I only pay for an hour. XD משפט המחץ: Cameron: You weren't shot because of leg pain, you were shot because you're a jerk. (את התגובה של האוס האמת עכשיו כשאני חושבת על זה אז אני מבינה שלא הבנתי מה הוא ענה לה חח) ומתי שלקחו את הילדה לחדר מיון והאוס אמר: House: Okay. You can either believe that we really are trying to kill her… or you can assume that she’s suffering from a medical condition. Seeing as this is a hospital and we’re all dressed like doctors and there are easier ways to kill somebody… ובטח היו עוד אבל הבנתם את הרעיון(ומזל שיש תסריט לקחת ממנו את הציטוטים
) אז היה פרק טוב, כולם היו טובים ולכולם מגיע אהבה
אבל במיוחד במיוחד אהבתי את הסוף עם צ'מרון
הם חמודים
ובכלל קמרון חמודה שהיא נתנה לילדה לראות את האמא שלה
(שמזה נשמעה לי מוכרת בהתחלה) אז זהו...

ערב מדהיםם../images/Emo99.gif

הפרק של האוס היה ממש ממש יפה
ואז בונס
ושוגר אהובתי היה קורעעעעעע מצחוק

YaEl 15

New member
חח.. גם אני ראיתי "שוגר אהובתי" היום ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח.. קצת מפחיד איך שאנה הרביצה לקים, ואז נתן נכנס :-S חחח.. אולי אפשר לעשות שרשור פרק יומי
שמחה שנהנת מהאוס

YaEl 15

New member
קטע חמוד... קצת מרושע ../images/Emo123.gif

איך רואים שהיא רוצה אותו...

YaEl 15

New member
איזההה חמודדדדד !!!!!

(נדבקתי מאדם
) הדייט שלה ניראה כמו בחור ממש נחמד, אבל אין להתכחש לעובדות -- הוא לא האוס...

YaEl 15

New member
טוב אני ארגיע את עצמי קצת ../images/Emo11.gif

האוס והדייט של קדי

YaEl 15

New member
כותבים הצטנן? או אולי הצתנן? מה קורה לי היום?

צינון.. להצתנן.. הצתנן !!?

חחחח הוא היה כלכךך ארוךךך

אני כזה:"אואה אואה" וזה ממשיך ואני עוד פעם"אואה אואה"

למעלה