שרשור הפרק השבועי: האוס3

YaEl 15

New member
שרשור הפרק השבועי: האוס3 ../images/Emo9.gif

שם הפרק: "Finding Judas" - "למצוא את יהודה איש קריות" מס' הפרק: 3.09 תקציר: טריטר מסכסך בין אנשי צוותו של האוס כדי להכריח את אחד מהם להלשין על האוס; לביה``ח מגיעה ילדה שמפתחת פריחות לא מוסברות, עד כדי כך שהן מסכנות את חייה. ______________________________________________ מידע תסריט תמונות פרומו: http://youtube.com/watch?v=cYC5gd7fYK8 צפיה מהנה !

YaEl 15

New member
יש קצת תקלות בתפוז,

או במחשב שלי.. בכל אופן, אני מקווה שאני אוכל לסיים את זה.

YaEl 15

New member
נמחקה לי התמונה הזו?

אם זה רק זמני.. אז פאדיחות.. כי שמעתי שזה קורה לפעמים.

always be me mc

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

האוס ממש רשע בקטע הזה

YaEl 15

New member
סוף סוף מרביצים למישהו חוץ מהאוס...

הא.. בעצם האוס הרביץ פעם לג'ימי, אבל זה היה בהזיה, אז זה לא נחשב..

always be me mc

New member
ולי סופסוף חסר באמת שמישהו ירביץ להאוס

ובמיוחד בפרק הזה! כי אני מצטערת יעל אבל זה באמת היה לא לעניין להרביץ לצ'ייס ואם הייתי קדי והוא היה אומר לי את מה שהוא אמר לה(מסכנה
) אז לא רק שהייתי מפטרת אותו אלא גם הייתי מחטיפה לו כהוגן(וכי אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה החטיפו לו ולדעתי הגיע לו לחטוף שוב
) אבל חוץ מההתנהגות השערורייתית שגורמת לי לחשוב כמו השוטר שהוא אכן מכור לסמים.. אז היה פרק יפה ודיי מלחיץ למען האמת ממש חששתי שיכרתו לילדה את הגפיים(למרות שדברים כאלו קורים באופן נדיר בהאוס) ואם מישהו שואל אותי לדעתי קאדי תהיה אמא נפלאה(לא זה לא התחנפות), היא פשוט הייתה כל כך חמודה בקטע עם הילדה ובמיוחד כשהיא הרטיבה אותה וניסתה להוריד לה את החום.. זה ממש חימם את הלב
וממש שבר את הלב כשהאוס הופיע ואמר את כל מה שאמר

YaEl 15

New member
לצ'ייס כ"כ הגיע !!

ראת את העונהה הראשונה ?? חכי חכי לשרשור שלי, את תקבלי פרספטיבה חדשה לגביי הבגידות של צ'ייס. את לא צריכה לכתוב "אני מצטערת, יעל" כשאת עומדת לכתוב משהו רע על האוס
יותר מזה, אני מציעה שתלכי לפורום האוס, ואז תגלי בדיוק מה אני חושבת על ההתנהגות של האוס כלפיי קדי, ובכלל, בפרק עצמו. אולי תופתעי
קדי תיהיה אמא טובה. לא על סמך הפרק, אלא בגלל שמה שהיא אמרה לא נכון, אתה לא מקבל הוראות מראש, אתה לומד איך להיות הורה תוך כדי.. זו דעתי. ואני חולקת עלייך לגמרי, ליסה שיחקה באופן מושלם (!!!) את קדי הנבוכה, בסצנה עם הילדה. לא היה לה מה לומר, זה היה כ"כ חמוד
היא ניסתה לדבר בסלנג של בני שש. היא אמרה שהמכונה תעבור בצינורות ותגיע לאקווריום, ושזה די מגניב..
אבל אין לי ספק, שכשהיא תצטרך להיות אמא, היא כבר תדע איך להיות טבעית עם הילדים שלה.

always be me mc

New member
סליחה?

לא אמרתי שהיא לא שיחקה מצויין! קחי את זה בחזרה
פשוט אמרתי מה במקום הדמות הייתי עושה(לא במקום השחקנית ולא נתתי ביקורת על ההופעה של השחקנית) לדעתי היא שיחקה מאוד טוב בפרק ועזבי את העבר של צ'ייס כמו שאני אעזוב פה לשניה את העבר של האוס. לדעתי על סמך הפרק הבוקס הגיע לאדם הלא נכון

YaEl 15

New member
אופס... יצא לא טוב.

בהתחלה כתבתי יותר דברים, ואז מחקתי מפה ומשם, והחיברים לא יצאו משהו. התכוונתי שאני חולקת עלייך לגביי התיפקוד של קדי בתור דמות אימהית בפרק. מצטערת על הבילבול. השאלה היא לא למי הבוקס הגיע, אלא האם לצ'ייס הגיע בוקס או לא. את צריכה לחזור אחורה לעלילת ווגלר.. אני ארחיב בנושא אחר כך, אני יורדת לראות "המשרד"..

למעלה