לא חוזרת אחורה.. כי זה פשוט. פשוט אין תירוץ ובמיוחד לא במקום העבודה
A always be me mc New member 17/7/07 #24 לא חוזרת אחורה.. כי זה פשוט. פשוט אין תירוץ ובמיוחד לא במקום העבודה
Y YaEl 15 New member 17/7/07 #25 חח.. סבבה. אני אחזיר אותך אחורה, גם אם תרצי וגם אם לא חכי. חכי לשרשור. אחרי שאני אעבור את המבחן ה*** ******* **** הזה !! * צחוק מרושע * (שילוב של " " ו" ")
חח.. סבבה. אני אחזיר אותך אחורה, גם אם תרצי וגם אם לא חכי. חכי לשרשור. אחרי שאני אעבור את המבחן ה*** ******* **** הזה !! * צחוק מרושע * (שילוב של " " ו" ")
A always be me mc New member 17/7/07 #28 אז שיהיה הרבה הרבה בהצלחה מותק../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif
Y YaEl 15 New member 16/7/07 #16 האוס קולט שהוא טעה. מעצבן שביולורינט אין תמונות עד סוף הפרק.. למרות שיו לא מופיע בו.. אוף. טוב, זו תלונה מפגרת.. את הסוף, תוכלו לראות פה, את הקטע עם טריטר.
האוס קולט שהוא טעה. מעצבן שביולורינט אין תמונות עד סוף הפרק.. למרות שיו לא מופיע בו.. אוף. טוב, זו תלונה מפגרת.. את הסוף, תוכלו לראות פה, את הקטע עם טריטר.
Y YaEl 15 New member 16/7/07 #17 אוףף.. אני מקווה שזה יהיה בסדר. היו לי ממש פאשלות בפורום האוס.. הודעה נשלחה פעמיים.
A always be me mc New member 16/7/07 #20 קצת צר לי להגיד לך יעל אבל... אני ממש ממש מקווה שטריטר יתפוס אותו