שרשור הפרק השבועי - האוס3

always be me mc

New member
דאמ חח מה החייזרים עשו לה על הספינה??

חח סתם אבל היא נראית כל כך מעופפת פה

YaEl 15

New member
איזה מדהים הוא...

ואני לא מגזימה עם התמונות !! אחרי הפרק הקודם שדיי שנאתי, אני ממש שמחה שהפרק הזה כ"כ חמוד! !

always be me mc

New member
אני ההפך ממך ביחס לכל מה שקשור להאוס

כן זו המסקנה שהגעתי אליה אחרי מי יודע כבר כמה פרקים
אבל זה טוב ככה אני לא מנהלת שיחה עם עצמי ואת לא עם עצמך

YaEl 15

New member
ולסיום --->

חמוד שכמותו. אפילו שלא הייתה הרבה רפואה בפרק, אהבתי אותו. הוא היה מצחיק, חכם, וסקסי (לא יו, הפרק.. אבל גם יו
) מעניין מה היה לרופאה בכיסא גלגלים לומר על זה שבסוף קדי כן נתנה לו את מקום החניה
הקייס לא היה כ"כ מעניין, וחבל. בכל זאת, היה נחמד לראות את פורמן קצת. יש לו כמה פרקים כאלה, שהוא מעורב בקייס בצורה דיי אישית, כמו לכל אחד בעצם
לצ'ייס הכי פחות
הוא עסוק מידי בלהתחנף להאוס...

always be me mc

New member
באמת מעניין מה היה לרופאה לומר../images/Emo3.gif

ואכן צ'ייס חנפן.. והופה הנה סופסוף משהו שאני מסכימה איתך עליו היום חח
תודה על התמונות כפרה
אבל כיוון שהסדרה היא בכל זאת לא 100% יו לורי אז הייתי רוצה לראות גם תמונות של שאר השחקנים ולא מעופפים חח

YaEl 15

New member
ניסיתי למצוא, תאמיני לי...

וכבר אמרתי בעבר, האתר היחיד שיש בו תמונות לכל הפרקים, הוא יולורינט, ושם, יש אך ורק תמונות של יו, אז...

always be me mc

New member
חח שמעי זה מה שעושים:

רושמים האוס ומס'/שם הפרק ביאהוו ומחפשים כלומר וצריך לצאת לך מזה משהו לא? ככה אני מוצאת תמונות לסמולוויל
בכל מקרה יעלוש אני מעריכה את המאמץ והאמת שאם זה קשה מדי אז אפשר לוותר על העניין. זה פשוט אני לא יכולה לעשות
על האוס כמוך אז אני צריכה מישהו לעשות עליו
חח

YaEl 15

New member
קשה מידי ? פחח...

זה האוס ! יו לורי ! אני נהנת לשים תמונות שלו...

always be me mc

New member
פרק נחמד

אהבתי את השיחה של פורמן עם הנער ואת ההערה של הנער על החיים שלהם בתור רופאים כי באמת אין להם ממש חיים(למרות שנראה בסדרות רפואה אחרות שכך בכלל לא הדבר), אפשר רק לקוות שאחרי ההערה פורמן יקבל הארה ובאמת יעשה משהו עם עצמו חוץ ממה שהוא עושה במסגרת העבודה. באשר להאוס ומקום החנייה
אין, זה היה כל כך ברור שהאוס ינצח אבל למשך כמה שניות שקאדי אמרה לו שהוא הפסיד אז זה היה שווה את זה
(וגם הצפייה שלו מנסה להסתדר עם כיסא גלגלים ועושה תחרות חח)
אז פרק נחמד אבל דיי חבל לי שבגלל המשפחה שלו הנער צריך לוותר על לא מעט דברים חשובים: קודם החברה ועכשיו העתיד... איפה זה יגמר? טוב לפחות יש לו משפחה
אה כן והיוצרים צריכים לחשוב על משהו יותר מקורי במקום להראות התערבויות חוזרות ונשנות של האוס עם קדי

למעלה