שרשור הפרק השבועי.

toktok4u

New member
לא הוגן!!!!

בתוכנית עם איתי ירוזלם עובד וג'ניה הגעו ראשונים בהפרש ניכר למשימת משיכת החבל אבל נאלצו לחכות לזוג הבא כל יתרונם נמחק אז מה הטעם היה שהם צברו מרחק??? פשוט לא הוגן

EmRo

New member
זאת רק את....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא התכוונתי באופי

התכוונתי שהוא מזכיר אותו קצת מבחינת מראה חיצוני שהוא רקד שם הוא נורא הזכיר לי אותו

EmRo

New member
סתם בצחוק..

הוא באמת מזכיר אותו קצת במבנה גוף ובהתנהגות שלו

Trilian

New member
וואו איזה מעצבנת אמילי

שמתם לב שהיא לא עושה כלום? רק הורסת. מזל שרותי לא מקשיבה לה.

../images/Emo66.gif../images/Emo151.gifאמיילייייייייייייייייי

אני רואה עכשיו את התוכנית מאחר ושמעתי שאת מופיעה הכנתי שולחן ואין מי שיזיז אותי מהמרקע , את תותחית את עושה את התוכנית מצחיקה בגלל זה בחרתי בנושא פרצוף של קולית וליצנית וזה מה שאת, אני נהנית מהתוכנית
מהקטעים שלך וזו אמילי שאני מכירה, תמשיכי ככה , הצחקת אותי בקטע אם "נוזל לך האיילייניר" ובחנות "אם יבואו על תעזרי להם" את גדולה ומגיע לך לסיים ב
. אז בהצלחה
(אני אמשיך לעקוב אחרי התוכניות) תראי להם מי זאת אמילי , מפרגנת לך ובגדול . לימור אמא של טל סרוסי .

happymam

New member
אני איתך בכל מילה

אתמול הייתי ממש מרותקת, בפעם הראשונה לראות את הפרק. והייתי כל כך משועשעת ממנה. הרגה אותי שאמרה: " במלחמה כמו במלחמה". אני חולה עליה!! אין אין עליה!! אמילי התותחית כמו במציאות!

דווקא אותה ממש לא אהבתי../images/Emo5.gif

ס'תומרת-ממש ממש לא אהבתי אותה
היא שחצנית,נפחה וגם דיי רעה
אני לא סובלת אותה
היא בכלל לא מצחיקה לדעתי...מה שבראש שלה זה רק איך להפיל מתמודדים ושיכשלו
גם את בת הזוג שלה לא אהבתי כ"כ(את רותי) אבל היא לפחות יותר נורמלית ממנה.. אבל זו רק דעתי

ז'ניה מצחיקה לאללה../images/Emo6.gif

חחחחח היא פשוט לא מחוברת למציאות כזאת
היו לה מלא יציאות
אבל לה ולעובד באמת היה מגיע להגיע ראשונים, הם היו מעולים
בכלל עובד נראה בן אדם נחמד
ראו שאיתי היה בן אדם עם הרבה שמחת חיים, וכ"כ עצוב שבסופו של דבר הוא נפטר
יהי זכרו ברוך

n o y a 1 0

New member
ממש התרגשתי בפרק הזה... היה עצוב..

ומפחיד שחיים יכולים להגמר כ"כ מהר.... איתי ונחום הייתם מעולים!!

tenisheus

New member
נחום ואיתי- צוות מקסים!

חבל שהודחו בגלל השטות של ההפקה. הזוג היחידי של שני זכרים הוא הזוג הראשון שלא קופח בגלל ההמצאה המגוחכת הזו. בדיוק כמו שהעו"ד הנחמד מהרצליה הודח יחד עם בת זוגו. ממש תנאים שווים. ירוזלם (אחלה שם) ופצניק (גם מגניב) היו אחלה צוות. והבחור הדתי החדש הוא אחלה גבר.

n l m

New member
פרק טוב

קודם כל אני חייב להגיד נכנסתי להתקף נוסטלגיה בהתחלה "תפזרי את השיער אוליי מישהו יבוא" "תיפסלו תיפסלו אמן" חחחח.... תודה לך רותי אני מתגעגע אלייהן
אבל לצערי ההתקף נוסטלגיה הזה עבר לי דיי מהר, ברגע שאמילי התעקשה על פתח תקווה והתחילה להתנהג כמו תינוקת, להגיד אני פורשת ולהתבכיין מקווה שכמו אריאל היא תשתפר במהלך הפרקים הזוג שהגיע שלישי (לא זוכר ת'שמות), זוג נחמד מבחינתי הבעיה היא שהוא לא חושב בהתחלה ישר כשהוא שומע פתח תקווה הוא מחליט לנסוע, בלי לבדוק בלי כלום אחריי זה במשימת הראש בראש הם יודעים שאיתי ונחום הולכים להתקע 20 דקות אחרייהם והם לא צריכים לדאוג, אבל מה, שמים מוקש ומה הסיבה? לימור
אמרה, מתחרה נוספת מסוף הדרך שלא אכפת לה כלל ממכם תחשבו קצת בקשר לזוג שהגיע ראשון עדיף שלא אפרט כי אני אתחיל לתלוש לעצמי שיערות בראש אחד אחד אני רק אגיד שמי שמכיר אותי יודע שאני לא סובל עודף סוכריות "תודה רבה אתם מקסימים" "הנה ג'ניה חמודה עברנו, עשינו את זה" (יותר נכון שניי הזוגות עשו את זה) איתי ונחום, נראים זוג נחמד סה"כ מהזוגות שאני ממש מחבב אבל אז הם בדרך כלל נהפכים שמושא הערצה וגוררים אחרייהם עצומות ובסופו של דבר גורמים לי בחילה שלא באשמתם אז מזל שהם הגיעו רביעיים כך אני עוד ממשיך לחבב אותם ובקשר למשימות אני צריך לציין, אהבתי ממש את משימת יהודה עמיחיי סוף סוף ניחוחות מהעונה הראשונה חוזרות משימה שנראית קלה אבל ממש לא פשוטה שגורמת למתמודדים לפעול בחיפזון וצריך להפסיק עם המשימות ראש בראש קודם כל זה מעקב זוג שהגיע בהפרש ניכר מההוא אחריו ומחייב אותו לחכות לו ודבר שני גורמים חיצוניים מתערבים זה ממש מוריד מערך התכנית הדבר היחיד שטוב בזה אבל שזה מעלה את התחרותיות אצל המתמודדים וגורם להם יותר לחשוב על התחרות במקום על ה"חברה" אז אוליי זה כן טוב אוליי זה ימנע יפות נפש סטייל קרן ועדלי בגמר ויביא רק זוגות רציניים אבל מצד שני כך מעיפים את הזוגות הרציניים ומשאירים את הקלים טוב, שוב נכנסתי לדילמה עם עצמי כשאגיע להחלטה אודיע סה"כ מבחינת פייבוריטים הסבב הזה יחסית מאוזן ואם הסוכריים יעופו שבוע הבא לא נראה לי שיהיה לי אכפת מי יעלה מבין השניים האחרים שנייהם מאוזנים ביתרונות ובחסרונות שלהם

למעלה