שרשור הפרק השבועי.

במשחק הזה...

זוג הבנות נותנות לדעתי ממש פיט מדהים לזוג בנים ואפילו לזוג משולב. ועובדה אפילו בעונה שעברה רננה ואורית בתכלס הם היו צריכות לזכות הם הגיעו לאולפני ההקלטה לפני הבנים, זה שלבנים עשו פרוטקציות זה משהו בפני עצמו,וגם בעונה הזאת כמו שלי אמרו הבנות הגיעו ליום השני או האחרון....

TEENAGER1

New member
שרשור הפרק השבועי. ../images/Emo44.gif

סבב הצלה
בפרק השבוע יתחרו הזוגות שהגיעו שניים מכל סבב, כלומר: ציפי ומידן, יהודית ואירית, ועובד וז'ניה. השבוע לא יתקיים אירוח בבלוגTV. צפיה מהנה.

העברתי ערוץ.../images/Emo5.gif

בעקבות "מנת השף". שערוץ שתיים והמתמודדים יאכלו לבד את מה שבישלו.

LuLiLoPiLaTo1

New member
ישששששששש ז'ניהההההה../images/Emo23.gif

ז'ניההה חזרההההההההיא ועובד כאלה זוג חמוד!!!! יששששש בהצלחהההה

מסכימה איתך

אתה כלכך צודק! אני מאושרת עד הגג כאילו שעובד הוא אח שלי או משהו כזה, זה פשוט כלכך כיף לראות איך הוא עושה את המשימות בלי פחד, הוא כזה כלי...

Nתוקים שכאלה..

כל כך הגיע להם!!!!! פשוט מאוד!!! רציתי שאו עובד וז'ניה או צוות הבנות! איזה חמודייייייייייים!

r o i 1 9

New member
איך? איך?

איך עובד שהולך עם ציציות בחוץ,אכל היום חגבים? והעיקר מדגישים שהתרנגולות עברו שחיטה כשרה! לאכול חגב זה הרבה יותר גרוע!

sharabigfan

New member
זה היה מגעיל!!!!

אבל אין,אני ממש שמחה שהם עלו,כל אלו שליכלכו על ז'ניה שיתביישו להם! עוד יצא ממנה משהו

1קייצית

New member
אבל לעומת הזוועות ב"אפקט הפחד"

זה היה ממש קל (וניתן לשתיה)! בתכנית האחרונה מישהו אכל דונאטס עם חיפושיות (חיות) ודם חזירים (זה לא כשר..)

מוזר לי...

קשה לי להאמין שבתוכנית שמשתתפים בה דתיים נתנו לאכול לא כשר... את בטוחה? היו דתיים באותה התוכנית?

1קייצית

New member
זה בארה"ב, אז לא נראה לי שיש

בעיה של כשר שם... והפרס הוא "רק" 50000 דולר למנצח.

dc24

New member
יש זנים של חגבים שהם כשרים

יש סוגים כשרים ויש שאינם כשרים אולם נהוג לא לאכול מהסיבה הפשוטה שמעט אנשים יודעים להבדיל ביניהם. לומר את האמת , גם אני התפלאתי על העניין הזה, אך כנראה שהם קיבלו איזשהו הסכמה מרב. קשה לי להאמין שהתוכנית תבקש מדתיים לאכול לא כשר במודע! לכן גם הדגישו את העניין של כשרות הקרבולות

אבל חגבים זה כשר../images/Emo13.gif

וול..לפחות הסוג שהם נתנו להם- כך שאין בעיה לאכול את זה
למרות שזה ממש ממש מ-ג-ע-י-ל
אני הייתי מקיאה ממנת השף
אבל הייתי סותמת את האף
אבל זה לא משנה את העובדה שזה מגעיל

גםצופה

Member
מנהל
אכן זה כשר

בארה"ב נותנים להם לשתות תולעים (איחססססססססססססססססס) - וזה לחלוטין לא כשר..

למעלה