שרשור הפרק השבועי.

יששששששששששששש

עובד וז'ניה ניצחו
וואי איך נגעלתי מהקטע שהם היו צריכים לשתות עיניים של דגים וראש של תרנגול ולאכול חגבים בעעעעעעעעע ועובדדדדדדדד איזה חמודדדדדדדדדד דיי התאהבתי בבנדם
הוא כל הזמן עוזר לז'ניה ותומך בה והוא גבר גבר
ואהבתי ת'קטע שהוא עושה לז'ניה עכשיו זה הזמן לבכות חחחחחחחחחח מגיע לה צל"ש שהיא לא בכתה כל היום ולו מגיע צל"ש שהוא שרד איתה
חחחחח הוא מה זה חמודדדדדדד וחתיךךךך חולה עליווווו

האחת PiNk

New member
איזה תותחים עובד וז'נייה

ממש מגיע להם לזכות........ ועובד הוא פשוט תותח על וגם ממש חמוד וחתיך בקיצור גבר גבר. ב"ה אשתו תהיה ברת מזל

1קייצית

New member
מי שאמא שלו מכשילה מתחרים

בסיבוב הראשון, אוכל אותה בסיבוב האחרון.... סליחה על הרשעות, וחבל לי על ציפי - אבל מידן - הגיע לך להפסיד!! ז'ניה ועובד - כל הכבוד!

l KereN l

New member
צודקת....

בשביל מה בכלל מידן הלך לתוכנית אם הוא ידע שהוא לא יכול לעמוד במשימות עם פחד גבהים? אני מתכוונת, חבל.. כי ציפי היא פשוט מעולה מבחינה פיזית ...ומידן עוצר בעדה להצליח אם לא היה מידן,היא הייתה עוברת את המשימה בקלות וזה פשוט לא מגיע לה בן זוג כזה...שאפילו לא מנסה,ומתייאש 2 שניות לאחר שהו רואה את הגובה של הבניין אני הייתי עושה את זה בלי בעיה, משימה קלה:p המשימה עם האופניים והקורה הייתה מאוד קשה...וגם כואבת..חחח בקיצור,מידן, תלמד את הלקח, ובפעם הבאה אל תלך לתוכניות שאתה יודע מראש שאתה לא מסוגל לעבור את המשימות בהם!!.. ז'ניה ועובדדדדדדדדדדדדדד!!אתם כ"כ מתוקים אני פשוט חולה עלייייייייייייייכם!! --קרן--

יאיי אני כל כך שמח שהם עברו!!

אני מת על הזוג הזה!! הם תותחים!! אני כל כך מאחל ללימור ואריאל שיהיה להם את כל הרע שבעולם.. לא יכול לסבול אותם!!

מסכימה...

מאה אחוז, זה הזוג הכי תותחי ושהכי מעניין לצפות בו אבל לא הייתי מגיבה כך לגבי לימור והשניה

נהרונת

New member
כפרה על עובד וז'ניה!!

הם הכי תותחים..פרק מעולה!! וסתם..כי אני מכירה גם את אחותו של עובד..חח מתה עליהם!!

YUDהיחידה

New member
איזה פרק אדיר!!!

כל הכבוד לז'ניה ועובד וגם הבנות היו מעולות נהניתי מאוד לצפות בפרק! ציפילה תנחומי............................. מידן! אחרי הפרק הזה לא מגיע לך את הסיגריות!!!

חחח הוא ביקש ממך שתביאי לו מהדיוטי?

מעורר רחמים... אגב יהודית, כש**** ו**** לקחו תמיליון אז אתם(כל המשתתפים) עמדתם בנקודת הסיום ומחאתם להם כפיים כזה כמו בעונה שעברה?

YUDהיחידה

New member
כן כמובן אבל עשינו זאת הרבה יותר

יפה והרבה יותר מצחיק חכו ותראו! שווה צפייה.................

מאור 87

New member
אני לא מצליח להבין ../images/Emo27.gif

לא מצליח להבין למה מישהו עם פחד גבהים בכלל ניגש לתכנית כמו "סוף הדרך".. הרי סביר מאוד שלפחות אחת המשימות תכלול בתוכה אופי כזה..

LuLiLoPiLaTo1

New member
אבל כולם שם עם פחדים יש כאלה

מג'וקים ויש מנחשים.. זה חלק מהמשימה לראות אם אתה מצליח להתגבר.. כמובן שזה קצת בעיה כשזה "דופק את המתמודד האחר

גםצופה

Member
מנהל
פחד מג'וקים עוד איכשהו אני מבינה..

זה דבר שבשביל לפתור משימה אפשר להתגבר... אבל על פחד גבהים אי אפשר להתמודד זה מאד מאד קשה.. אני למשל יודעת שיש לי בעיה מגבהים - אין לי פחד גבהים אבל כנראה שיש לי רגישות גבוהה במערכת הוסטריבולרית (מערכת שיווי המשקל שנמצאת באוזן..) בתור ילדה למשל לא אהבתי נדנדות כל כך, ניסו ללמד אותי לעשות גלגלון - ולא הצליחו (גם לא אנשים מקצועיים
) - כך שאני למשל לא נסתי ואני לא חושבת שאני אנסה להתמודד בתוכנית אקסטרים כזאת.. (למרות שבה לי פעם לעשות סנפלינג במקום לא מפחיד - כי כשמחזיקים במשהו אני איכשהו קצת מסתדרת.. אבל משימות כמו רכיבה באופנים על הגשר הצר - זה היה גורם לי סחרחורת רצינית..)

n l m

New member
מיילא למה הוא בא

כנראה הוא חשב שהוא יצליח להתגבר על זה השאלה שלי היא מה לא בסדר במיונים בסדרה הזאת? הריי באו אלייהם המון אנשים ואני מאמין שהרבה מהם חזקים פיזית ונפשית ואיכשהוא הלוזר הזה מצליח להשתחל למתמודדים בתכנית איך הם לא עלו על זה וזרקו אותו? הם לא בוחנים אותם שם במשימות?

למעלה