זה מצויין שנתנו פרטים ככה על המתמודדים אע"פ שעניין אותי רק לגבי ג'ניה ועובד הזוג המקסיםםם הזה!!! בתקווה שינצחו (ותיזהרו לשרשר ספויילרים לגבי הגמר בבקשה!)
../images/Emo41.gifכנסו שווה קליקקקקקקקקק../images/Emo41.gif
הייייי לכולם!!!!
אמ................ יש לי כמה דברים לומר... אז... עובד וג'ניה אין עליכם אתם האלופים היחידים וג'ניה האכפתית איזו חמודה ....!!!!! אין על הזוג האלה הם תומכים ומגניבים אז כל מה שאתם צריכים לעשות זה רק להצביע להם איך????!!!!!! .... ... ... ... אז... ככה...: נכנסים למועמדים יש תמונות של כולם ופשוט תבחרו בג'ניה ועובד ג'ניה,עובד אתם המספר 1 ואתם תנצחו!!!!. אז תבחרו בםזה שווה!!! כי הכל תלוי בנו!!!!
הודעות שלא קשורות לנושא הפורום כמו שאתה כתבת, צריך לשרשר לשרשור
. בעמוד של פורום יש מקום ל15 שרשורים וכשאתה פותח הודעה כזאת שלא יכול להתפתח ממנסה דיון שקשור לסוף הדרך, היא דוחקת לעמודים אחרים הודעות שכן צריך שיראו אותן.
תמיד חשבתי שאני נולדתי בתקופה הלא נכונה. שנגמרה התמימות. שמחת החיים. האהבה האמיתית. שמחתי לגלות שאפשר עוד למצוא אנשים כאלה... עובד. אתם מבינים כמה קשה למצוא היום אנשים כמוהו? כולם עסוקים בעצמם ובשטחיות סביבם. אין טיפת תמימות. אז במובן החיובי ביותר והאמיתי ביותר אני מודה שאני באמת מעריצה אותו. לא במובן של סופרסטאר. אלא פשוט בגלל הבן-אדם שהוא. בגלל שכשהוא מחייך אי אפשר לא להצטרף. ולסיום אני מקווה שכל בחורה תמצא את ה"עובד" שלה . לא צוחקת.לא מוצאים אנשים כאלה יותר...בהצלחה. (וגם להם...לעובד וז'ניה. אתם כל כך מקסימים שקשה לא להישבות ולחייך כל פעם שאתם על המסך...באמת אוהבת אתכם.. ב ה צ ל ח ה מתן(כן..בת)
פשוט זוג מלאכים כל כך אנשים טובים!!! ישרים,אכפתיים,הוגנים... איןןןן פשוט איןןן עליהם!!! בזכות אנשים כאלה אנחנו עם ישראל חי!!! כן ירבו כמותם ושהקב"ה יברך אותם!!!
ליוצרי התוכנית סוף הדרך שמי עמי בחור דתי מבאר שבע רציתי למסור ישר כח עצבני (כל הכבוד בשפת דוסים) על הסידרה סוף סוף סידרה יפה מותחת שפשוט מכניסה כיף מהטלוויזיה(בניגוד לתכניות אחרות חסרות תוכן!!!) הלוואי וירבו סדרות כמו זו וסוף כל סוף נוכל להפיק תועלת מהטלוויזיה ישר כח לאלי המנחה וכולי תקווה שניפגש בעונה הבאה... עמי תנעמי באר-שבע
אתמול צפיתי לראשונה בתוכנית אכן צדקת הבוגר מבינכם זה אתה, הבחורה ילדותית קשקשנית אבל למורת הכל חביבה וטובת לב. אני מניח שבנסיבות רגילות המתחים לא היו פורצים. מכל מקום מצאתי לנכון לחזק אותך בעניין.