שרשור הפרק השבועי.

wissenly

New member
לקראת הגמר הגדול... כתבה ב- Ynet

בכתבה ב-Ynet ראיינו את עובד וז'ניה... אני ממליץ להסתכל על הקטעים שנמצאים בסוף הכתבה.

shakshuka6

New member
כנסוווו אתם לא תאמינו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

כל אוהבי ישאל ואוהד יש לי בשורה רעה בשבילכם, באמצע היום שניהם יודחו ואמילי ורותי וז'ניה ועובד ימשיכו לבדם עד נקודת הסיום! ז"א שהם בכלל יודחו באמצע ולא יהיו כל היום!! כמו שכולנו יודעים, ז'ניה ועובד ינצחו. אז מה מחכה לנו? ריקוד הורה ענקי בכיכר ספרא, הליכה על חבל בין מגדלי עזריאלי(אחריה נראה לי ישאל ואוהד יודחו), וסוף טוב מהאגדות!! עוד רענון מפתיע של ההפקה

יכול להכיל ספויילר../images/Emo58.gif

כפי שכולם יודעים,עובד עובד בבריכה ביישוב שלי. בקיצור,לדעתי עובד ניצח,כי לא ראיתי אותו עובד כבש בערך חודש, וזה בערך הזמן שעבר מהגמר. אני לא מבטיח כלום,אבל ניראה לי שהוא זכה.

danielosh2

New member
איזה חמודה ג'ניההההה

איזה חמודה ג'ניה נכון?? חחח היא כזאת מצחיקה!! איך שהיא דואגת לכולם ואם מישהו מפסיד והיא מנצחת היא מתחילה לבכות איזה חמודה נכון?? חחח

bhappy100

New member
קראתי ראיון ממש משעשע...

עם אוהד וישאל ויש שם עוד כמה זוגות שראיינו אותם באתר שנקרא דוסיבות. שווה לקרוא....

shakshuka6

New member
אנשים טובי לב כמו ז'ניה קשה למצוא

אגב ראיתם שהיא אמרה שהיא נכנסה לדיכאון אחרי שהיא נכנסה לפורום שלנו...ואמרה שהיא ראתה קללות כמו שהיא לא ראתה בחיים שלה..."מטומטמת, סתומה,מפגרת"...אני מאוד מקווה שהיא עדיין נכנסת מדי פעם, שתראה את הפרגון שהענקי שיש כלפייה.

חוטהשני

New member
זה רק מראה את עדינות הנפש שלה ../images/Emo23.gif מקווה שהיא תכנס לפורום שוב.

סינטטית

New member
היא מציקה! ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

רק בוכה וצורחת כל הזמן!!! איך עובד עכשיו טיפס הוא שר והיא צורחת תסתמי כבר!! במקום לעודד אותו היא מלחיצה

ש י ר 0 0 1

New member
אשכרה ריענון מפתיע... ../images/Emo12.gif

אני כבר ממש מסוקרנת לראות מה יהיה... מעניין אם זה היה דבר ממש קריטי שההפקה לא יכלה לעבור להם בשתיקה עליו ? או שהם פשוט בחרו בדרמה בשביל הריטיינג.....

למעלה