שרשור הפרק השבועי.

MoRRy

New member
ראיתי הודעה של מישהי שרשמה

פה על זה שהיא הרגישה צביטה כשישאל ואוהד ראו את הזיקוקים מרחוק אוףףף למה היא הזכירה לי את זה! כמעט בכיתי ממש הייתי עצובה הם באו לצאת מהאוטו ואז פתאום אוהד קולט את הזיקוקים וישאל אומר "שזו..נגמר.." וואי איך היה לי עצוב ואז הראו אותם עומדים כשמולם הזיקוקיםם אבל יפה שכשהם באו מחאו להם כפיים כי עם על כהבוג לעובד וז'ניה נראה לי שהזוג שהכי אהבו התכנית ובבית זה ישאל ואוהד הם יסתדרו עם כולם וכולם יסתדרו איתם הם אמיתיים ולא תחמנים וממש כואב לי עליהם אבל צריך לחשוב שזה רק ספורט...

חוטהשני

New member
אני חושבת שההפקה לא היתה צריכה לצאת עם הזיקוקין מיד.. אלא לחכות שישאל ואוהד יגיעו..

ס א פ י ר

New member
תגידו

הצבע עיניים של אוהד... אמיתי ..?או עדשות? אם מישהו יודע וז'ניה ועובד מלכיםםם ואמלי יכולה להמשיך לבכות ורותי כפרות ראינו איך את משקשקת מאמלי ...חבל כי את דווקא בסדר אוהד וישאל אתם הייתם גדולים

mayan174

New member
את לא שפויה, תקציר:

המשימה התחילה בכך שאת הפתק למשימה הראשונה הזוגות יצטרכו לקבל רק לאחר שיצללו 15 מטר מתחת לפני הים, שם חיכה להם הפתק למשימה הבאה. הזוגות הגיעו לנמל יפו וניסו להשיג סירות שיקחו אותם למצוף, משם הם יצללו.. אך רק לאחר שהגיעו לשם הם הבינו שבכוחות עצמם לא יוכלו לצלול וחזרו חזרה לנמל בכדי להשיג צוללן מקצועי שיבצע את המשימה עבורם. עובד וז'ניה השיגו ראשונים, הבנים והבנות רבו על הצוללנים ולבסוף הבנים היו שניים והבנות שלישיות. המשימה הבאה הייתה להגיע לגג העגול של מגדלי עזריאלי, מראש הגג העגול נמתח חבל תחתון ומעליו חבל עליון, כאשר החבל מסתיים בראש הגג המשולש. הזוגות היו צריכים להגיע ע"י הליכה על החבל התחתון והיאחזות בעליון, לחצי הדרך שמשם הם צריכים לתפוס את הפתק למשימה הבאה ואז להמשיך עד ראש המגדל המשולש. עובד וז'ניה הגיעו ראשונים והצליחו לבצע גם את כל המשימה כולה בפעם הראשונה בזכות עובד התותח, אח"כ אוהד ביצע את המשימה והצליח בפעם הראשונה ולבסוף אמילי גם הצליחה בפעם הראשונה, אך הן היו אחרונות שסיימו מסימה זו. הגיע זמן מכרז והבנות ועובד וז'ניה הימרו על אתו סכום וילו יש-אל ואוהד הימרו על סכום נמוך יותר...(אח"כ הבנות ועובד ןז'ניה המשיכוולא התעכבו) המשימה הבאה הייתה לזהות את המקום שמופיע על צג המחשב האישי של כל אחד מן הזוגות, המקום היה מגדל דוד שבירושליים - תערוכת רכבות ששם והתמונה התמקדה בתחילה על חלק מהמקום וכל 15 דקות שעברו, התמונה גילתה יותר רמזים. בשלב זה של המשחק ההפקה החליטה להעיף את הזוג האחרון שמגיע למשימה זאת והזוג היה הבנות (למרות שאוהד ויש-אל התעכבו בהמתנה, הבנות התברברו רבות כדי לנסות לפתור את המשימה). אח"כ משם הזוגות היו צריכים להגיע לכיכר ספרא שליד בניין העירייה שבירושלים ובמשימת קומבינה זו היה עליהם לאסוף 420 איש שיסכימו לרקוד ריקוד י עם. המתח היה בשיאו והבנים שמו לז'ניה ועובד מוקש ואז הם החזירו להם, אבל במרחק שניות ספורןת הזוג שניצח היה ז'ניה ועובד (ובסוף הוא גם הסכים לחבק אותה) וזהו....

ben222ben

New member
איזה כיף!!!

הצלחתי להעביר עונה שלמה בלי אף ספויילר, התאפקתי ולא נכנסתי לאתר במשך כל העונה מחשש שאגלה את המיקום של המשתתפים, והצלחתי עד השניה שעובד וג'ניה לא יצאו מהמדרגות הייתי במתח!!!!!!!!!!!!!!!! ד''א הזוג שאני אוהד הם: ישראל ואוהד הסוסים

alng

New member
בקשה בקשר לאירוח-

מישהו יכול לשים קישור לאירוח מאתמול? המחשב שלי לא מצליח לפתוח את הרשימה של כל האירוחים. תודה

למעלה