שרשור הפרק השביעי (?)

OhBaby

New member
שרשור הפרק השביעי (?)

כל מה שקשור לכאן
. כול השאר ימחק
. ( ראיתי את זה בפורום טב"ע וגם רציתי)

עדידי15

New member
מה שיהיה היום בפרק חצי ../images/Emo58.gif

הספוילר הנ"ל לא מגלה על מי שתעוף היום
נושא הפרק: הבחורה ששכחה את נעליה 7 המתמודדות הנותרות עוברות ראיונות אצל חמישה מעצבי אופנה אבל באודישן הראשון אמנדה מאבדת את נעליה...
קראתי בהוט וניסיתי להעתיק חח

הפרק

עכשיו מובן למה ג'ניס עוזבת את הסדרה. לפי דעתי טיירה לא הייתה צריכה להאשים אותה כי כבר נמאס מכל דבר שעושים נגד שחורים להגיד אפליה. אז שלא יביאו שחורות. אבל רגע, גם אז זו תהיה אפליה. בעונה הזאת השופטים לא רובוטים, יש להם יותר חילוקי דעות וממש התכסחויות על רקע אישי. הצילומים נשמעו נחמדים אבל התוצאות אכזבו. גם הקטעים המצחיקים שבין הצילומים שיורדים עליהן חסרו לי. טוקרה מדברת בלי קול...מסכנה. קאסי באמת נראתה אומללה אז חבל אם היא הייתה נשארת. ישר זיהיתי שזה ג'יי! גם ככה הוא נראה מלאכותי, אז איפור ושמלה לא משנים הרבה. מעניין שאמנדה ואווה התקרבו למרות כל מה שהיה בהתחלה. ויה יה באמת משדרת בטחון. הייתי מעיז ואומר שחצנות.

magnus1

New member
אפליה נגד שחורים ../images/Emo35.gif

האפליה שדיברה עליה טיירה נוגעת לאפליה של עולם האופנה נגד נשים מלאות. ג'ניס דיקנסון, עם כל הכבוד (ואין בכלל כבוד) ממתגת את עולם היופי והזוהר לרזון על גבול האנורקטיות. השחצנות שלה נובעת מכך שהיא זוקפת לזכותה את העובדה שהיא הסופר מודל הראשונה בעולם ושהיא הטביעה את המונח. השאלה היא באיזה מחיר יש להישאר רזה על מנת להטביע את חותמך בעולם האופנה? לא לפני זמן רב התפרסמה כתבה בה נאמר שג'ניס עצמה הודתה בפני העולם שאת רוב הקריירה שלה ליוו אינספור סוגים שונים של סמים קשים ושאך לפני זמן קצר ביותר היא נגמלה מהם וזאת בכדי לשמור על גזרה דקיקה. מה המסר שהיא מעבירה לבנות העולם כולו כשהיא חוזרת ומדגישה שלעולם האופנה אין מקום לאכלס בתוכו דוגמניות מלאות ובטח שלא רחמנא ליצלן דוגמניות - על מלאות? ג'ניס, כנראה בהשפעת הסמים שמחקו לה את רב התאים במוח, כנראה עדיין לא הבינה שהיא עצמה מתגוררת ביבשת בה למעלה ממחצית הנשים הן מלאות ואף שמנות. רק השבוע הוצא חוק בארגנטינה הכובל את רשתות האופנה לייצר ביגוד במידות המתאימות לבנות שהן לא אנורקטיות וזאת בכדי למנוע הדרדרות נפשית ופיזית של בנות שהופכות לבולימיות רק בכדי להתאים את גופן לבגד במקום שהבגד יותאם לגופן. עוזבת את הסידרה אתה אומר? חבל שלא נקטה בצעד הזה עוד בראשיתה. ממילא ברור העניין שלא ציוותו אותה לפאנל השופטים בגלל יכולותיה האומנותיות אלא רק בגלל הפה הגדול ושלוח הרסן שלה. מה שהסמים עושים לבן אדם...

תודה על ההבהרה

דבר ראשון, רואים עליה שהיא סתומה. דבר שני, רואים לפני ההתנהגות שלה, שיש לה משהו. (תנועות ידיים ובכלל מיותרות) וכל הכבוד על הידע והדעה המגובשת! זה ממש לא בסדר שבגלל שמי שהלבישה אותן בצילומים כלבה, התמונות של טוקרה נהרסו. שיעזבו אותה כבר העיניים מה הם רוצים ממנה? כל הזמן גורמים לה לבכות, היא משפילה את עצמה ולא מעריכים אותה. מצד שני, טיירה בעצמה לא רזה כמו ג'ניס. היא מלאה הייתי אומר. אז ככה שהיא יותר מציאותית והתמונות שלה שהראו לפני שכל הבנות באו? מגעילות.

victoria777

New member
טיירה אמנם לא שחיפה

אבל היא רחוקה אלפי שנות אור מלהיות מלאה.

ראית אותה בטקס הגראמי עם השמלה?

היא ממש לא רזה, נכון היא לא מפוצצת אבל בכל זאת יש קצת מאגרי שומן. והתחת שלה בשמלה ההיא נראה ענקי. היא עשתה הגדלת חזה?

victoria777

New member
פשוט אנשים רגילים לראות דוגמניות

רזות אז בהשוואה אליהן טיירה נראית מלאה פתאום.אבל היא ממש לא.החזה שלה טבעי עד כמה שאני יודעת.

oOBAGIRAOo

New member
ובנוסף

לכל מה שאמרת, והוא נכון, זה שג'ניס לא אובייקטיבית בכלל. מתחילת העונה היא בחרה לה מישהי אותה היא מהללת על כל תמונותיה (ותסלחו לי אבל ברוב המקרים התמונות ממש לא יפות) ומישהי שאפילו אם תצא לה תמונה מקסימה ויפה בטירוף היא תגיד שהיא התמונה הגרועה ביותר.

זה לא קנה מידה

יש תמונות שלא הייתי מעיז לתלות בשירותים והם אומרים שהן יפות. עניין של טעם.

victoria777

New member
בפועל ג'ניס איננה דוגמנית העל הראשו

נה. היו טופ מודלס גם לפניה.

בהתחלה

טיירה אמרה שהיא אחת מדוגמניות העל הראשונות וג'ניס על הזמן תקנה אותה שהיא ה-ראשונה. בכל מקרה, זה ממש לא הגיוני. ג'ניס מקסימום בת 50+ ולא נראה לי שעולם הדוגמנות חכה עד שהיא תגדל ותכנס לעסק.

זה היה ברור שהיא לא כי בכל פעם

טיירה בנקס לא הייתה בטוחה בכלל במה שהיא אומרת ובכל פעם שינתה קצת את התיאור...

victoria777

New member
שמתי לב לזה

וגם ראיתי בערוץ E תוכנית על הדוגמנות.אמרו שם שג'ניס אומרת שהיא דוגמנית העל הראשונה אבל עם כל הכבוד לה,היא ממש לא.

../images/Emo140.gif../images/Emo2.gif

ג'ניס עוזבת????? איזה כייף באמת הגיע הזמן שהיא תעוף משם היא יותר מדי אנטית ובעלת פיצול אישיות חריף ביותר...

כן גם אני

הייתי בשוק מזה שהם התקרבו כנראה שהמפיקים לא להוטים להראות לנו את ההתפייסויות בסידרה...

Danielushhhh

New member
לא רציתי שקאסי תעוף

אבל היא לא רצתה להיות שם
לדעתי טוקרה היתה צריכה לעוף, אני לא מבינה מה מוצאים בה
התחלתי לאהוב את אן, היא ממש יפה

למעלה