שרשור הפרק השביעי (?)

oOBAGIRAOo

New member
עונה שנייה

ליואנה שמו קסדה ענקית על הראש. זה נראה כאילו אין לה שיער. לא היה לה הבעה בפנים בכלל. והיא יצאה פשוט מדהים.

מותק...

עם יואנה זה רק קסדה... ראו לה את הפנים.. וזה כל מה שהיו צריכים לראות כי אלו היו תצלומי יופי.. עם אמנדה שמו לה גרביונים ככה שרואים בקושי את העינים ואת הפה... יש פה מה להשוואת?

purple rain2

New member
../images/Emo51.gif רבה על כל התמונות../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אגב, יש סיבה שאתה תמיד שם את אמנדה ראשונה?

Dark Force

New member
לאלא..../images/Emo56.gif|פגרה|

פשוט ככה באתר זה נמצא ע"פ הסדר- אמנדה בראש התפריט..

הו, איזו הפתעה.

פעם ראשונה באמת שהשופטים לא משבחים את אמנדה ואומרים שהתמונה שלה יצאה הכי טובה. לדעתי, אמנדה פחות טובה מאיך שתופסים ממנה, זה הכל השופטים. הם פשוט מאוהבים בה. כל תמונה שלה מעולה בעיניהם, כשתמונות מדהימות של בנות אחרות נראות בעינהם "בסדר" או אפילו "לא משהו". לא אהבתי את התצלום.

niranat

New member
אני עונה בשמה ../images/Emo67.gif

זה לא סותר כי זאת הפעם הראשונה שהם אומרים משהו, משהו אפילו הכי קטן רע על אמנדה. עד אתמול - לא הייתה פעם אחת שהם לא שיבחו אותה בטירוף, וזה היה כל כך מפתיע שהם אמרו עלייה דברים לא טובים.

moranush5

New member
לא מתה על אן:/

היא כל הזמן ניראת מצוננת... וגם את התספורת שעשו לא.....תספורת של פרחה.....לא אהבתי בכלל:/

אן מדהימה

אבל שמתם לב שבעונה הנוכחית הם הביאו יותר בנות שחורות מבעונות הקודמות נראה לי שבארה"ב יש ביקורת על זה שהם שוללים מההתחלה את הבנות השחורות ואז הם הביאו כמות+איכות שברור שמי שתזכה תהיה שחורה אני מהמרת על יה יה או אווה יש להם את זה בגדול!!!

niranat

New member
גם אני שמתי לב לזה!

ולדעתי יה-יה הרבה יותר טובה מאווה, לאווה יש גוף קצת גברי ואף קצת חזירי ו-לא יודעת, אני לא מתה עלייה.

niranat

New member
באמת תמונה טובה ממש

אבל משום מה היא לא הרשימה אותי היום בכלל, ובדרך כלל היא ממש מרשימה לדעתי.

למעלה