שרשור הצ'ופרים הגדול

einav132

New member
הצד השני

לאלו שקצת קשה: אם קשה ללכת, אין דבר! כל שעה הופכת לעבר, אל תביט למעלה לך ישר כי בסוף כל לילה יש מחר!!

einav132

New member
מד מצב רוח

זה משהו שהמדריכה שלנו נתנה לנו.. אני אישית ממש אהבתי!

einav132

New member
טיסה נעימה -

פרפרים בבטן ?? זה מה שאתם מרגישים?!!? אל תיבהלו מהדיילת המטורפת שלנו – "ארזתם לבד?!" אל תפחדו מכיסי האוויר, אל תשכחו לקנות הכל בדיוטיפרי.. ואל תשכחו לחזור הביתה – לישראל ועוד משהו קטן.. שתהיה לכם טיסה נעימה!

אימוני מדריך

הנהרות יודעים: לא צריך למהר, בסוף הם יגיעו לשם איך שלא יהיה (פו הדב) אז קחו את אימוני המדריך באיזי בהצלחה מאיה

עידוד- נתיב האושר

נתיב האושר... לגלות כל יום מחדש את ההתחלה ולהניח לעצבות שהיתה... להתעורר עם קרן שמש ראשונה... לנשום את הים, לחבוק את הגלים. להיות ביחד עם הרוח הנושבת בהרים. להקשיב לקולות להתבונן בצבעים להיות ביחד ולהשאר חופשיים... מי ייתן וכל יום יהיה חלום שתוכלו להגשימו. מאיה.

מראה

חשוב לציין שאת הקטע הזה הדבקתי מאחורי קרטון מראה (ניתן להשיג את הקרטון בכל חנויות היצירה). הקטע השחור עם השפתיים זאת המראה (החלק האחורי) עמדתי פעם מול ראי גדול ניסיתי לראות את הכל לא רק את הדמות שמולי אלא את האישיות שבונה את כולי. לבחון מה נסתר מעבר לגלוי לראות במי זה כבר תלוי להסתכל על עצמי ולשאול את השאלות שעד היום ברחתי מלתת להן תשובות. להתבונן על הרע ועל הטוב לנתח כל מעשה מקרוב לגלות מה מניע אותי מבפנים להוציא החוצה במקום להפנים. לעמוד מול מראה בלי חשש לעשות באומץ כל מה שנדרש להבין מה גורם לי לחזור על הטעות להודות שמה שהיה הוא חסר משמעות. זה לא פשוט לעמוד מול מראה ולהמשיך לאהוב את מה שבי נראה. שמתי לך כאן מראה שתבינו למה כולם אוהבים אותך! אוהבת מאיה

עידוד2

לקחתי שמינית ברסטול וקיפלתי ל-2 גזרתי באמצע. בחלק הקידמי הדבקתי תמונה מתוך הסידרה המצויירת של "עליסה בארץ הפלאות" ובחלק הפנימי הדבקתי את הקטע הבא: "אלו מיני אנשים ויצורים חיים פה בסביבה"? "בכוון הזה" ענה החתול בהניפו את כתפו הימינית "גר כובען ובצד ההוא... גר ארנב אביב" "אבל אני לא רוצה לפגוש אנשים משוגעים" העירה עליסה. "אה... אין לי ברירה" אמר החתול "כולנו משוגעים כאן אני משוגע. את משוגעת" "מנין לך שאני משוגעת"? שאלה עליסה. "זה מובן מאילו" ענה החתול. "אחרת לא היית באה הנה". (עליסה בארץ הפלאות) מוקדש לכם כחומר למחשבה משוגעים שכמותכם מה אתם עושים פה באהבה מאיה

עידוד3

מחנך צריך לדעת שהוא כמנגן על הכינור. וכל נער הוא נימה נימה אחרת וצליל אחר ועליו לדעת מתי ללחוץ על המיתר ומתי להרפות. גם לך ניתנה האפשרות ליצור מנגינות. תשמעי לקולות הילדים. המשך שבוע מהנה. אוהבת מאיה

עשרת הדיברות לחניך המצטיין

1. אנכי המדריך/ה. לא יהיה לך מדריך/ה אחר/ת על פני (לפחות לא בשנה הזו) 2. לא תעשה לך פסל של מדריך/ה. 3. לא תשא שמי לשווא (כלומר: לא לנג'ס!) 4. זכור את השתייה לקודשה. 5. כבד את מדריכך ומדריכתך (באוכל) למען יאריכון ימיך. 6. לא תתרחק בלי לומר. 7. לא תגנוב. 8. לא תשקר. 9. לא תשאיר זבל בשטח. 10. לא תתבטל. שננו את הדיברות טוב טוב לחניכים למען סמינר שקט. בהצלחה ממאיה

einav132

New member
שיתוף פעולה/ גיבוש

תפילה לשיתוף פעולה, להקשבה, לתת, לאפשר לדעת, לסמוך על האחר, לסקל אבנים מעל הדרך שמעלנו יהיה בעל ערך כל חיוך יהפוך לקשר כך יוקם בינינו גשר

randu

New member
וואו! ח"ח על ההשקעה. טיגלון ומהר.../images/Emo88.gif

אגב מאיה, בסמינר האחרון, יוני נתן כל מיני מושמושים של ריצארד באך, או משהו כזה...
את יודעת במקרה איפה אני יכול למצא את כל הקטעים שהיו רשומים שם...? אני מחפש אחד ספציפי שממש אהבתי, שאומר שאפשר לשנות את הווה, אם נשנה את העבר, או משהו כזה.
אשמח אם תוכלי לעזור...

למעלה