שרשור "הצילו"

חרטושה

New member
ליבי נשבר

בסוף לא יישאר לרוג'ר ווטרס מספיק כסף לקנות לנד קורזר חדש. הוא עוד ייאלץ להביא נבוט בראש לשועלים אחרי שהוא רדף אחריהם בעצמו. מסכן.

One Echoe

New member
../images/Emo6.gif

אל תקנו מתוך מצפון או מוסר. תאמינו לי, לא חסר להם כסף, לדינוזאורים האלה.
.

צרות עין כלפי אנשים שהצליחו בחיים

זו תכונה בזויה לטעמי...אבל אם זה עוזר לך לישון בלילה....שיהיה לבריאות.

One Echoe

New member
תראה, אני לא רוצה לכתוב

כאן בגלל שאסור. אבל אם בא לך-כתוב לי למסר ואני אסביר לך למה זה לא צרות עין.

vegetable man

New member
ובאותה מידה

אני יכול לומר שמי שמדבר כנגד תוכנות שיתוף ונהנה מהם בו בזמן - הוא צבוע, חנפן, מתחסד, דו-פרצופי, מיושן, מנותק ותלוש מהמציאות שהיא כבר עובדה. ולא הייתי ממהר לומר על חרטושה שהיא צרת עין. הלואי וכולם היו מעמיקים לחשוב כמוה.

אני מבקשת לא לגלוש להשמצות אישיות

ובכלל, אני מציעה - בהסכמתכם, כמובן - להטיל מורטוריום על הנושא הזה לפחות עד אחרי החגים. הולך?

vegetable man

New member
צ'מעי

הבעתי את דעתי, ואני עומד מאחוריה, והיא בהחלט לא על רקע אישי, וכאן המקום להגיד זאת. אני חושב שלא צריך לדון בעניין הזה בכלל, לא עכשיו או אחרי החגים - מהסיבה שתקנון תפוז אוסר עלי להגיד מה שאני חושב. אבל אם מישהו תוקף את דעותיי, או מי שמייצג אותן, אני מרגיש צורך וזכות להגן עליהן.

בוא נבהיר את העניין

מותר לדון על הנושא ברמה התאורטית. אסור לדון על כך ברמה הפרקטית: "כדאי לך לצרוב", "הנה הלינק להורדה" וכיו"ב. בד"כ, אנשים מבוגרים המשתתפים בדיון, יודעים היכן הגבול, ההבחנה, בין דיון תאורטי לפרקטי. אני מודעת לכך שמשתתפים יותר צעירים עשויים להתבלבל. הנושא הזה טעון, מה שגורם לשתי תופעות בלתי רצויות, מבחינתי: 1. הדיון גולש לעיתים קרובות לפסים אישיים. 2. דיונים על הנושא מועלים כל יום שני וחמישי, והם ארוכים כאורך הגלות, מה שתופס בפורום מקום של דיונים ענייניים. אני לא חושבת שיש מקום להנל דיוו שבועי על הנושא; לא לכך מיועד הפורום. לכן אני מציעה להטיל מורטוריום בהסכמה על הנושא לפחות עד אחרי החגים. כמו כן, כל השמצה, העלבה, רמיזה או קינטור - ייזכו להתייחסות ממני. מעבר לכך, ישנם שיקולים מנהלתיים מסויימים, אבל זה לא צריך להשפיע עליכם.

Dharmashetra

New member
אולי אני לבד פה אבל...

אני הייתי מת שיורידו יצירות שלי מהאינטרנט. הסיבה לקנות היא שהאלבומים האלו הם סוג היצירה שאתה רוצה שתהיה לך ומבחינתי להחזיק אלבום צרוב לעומת אלבום שקנית והוא שלך זה כמו ההבדל בין העתק של ציור לציור מקורי שתלוי לך בסלון.

vegetable man

New member
נדמה לי

שכל השרשור הזה פסול מיסודו אם אסור לדון בצריבות, אז לא דנים בנושא. אם לא דנים בנושא, אז איך לכולם פה מותר לדון בנושא, רק בתנאי שהם מועדדים לקנות, כלומר "כביכול" נגד תוכנות שיתוף קבצים? אם יש מי שבעד אז מותר שיהיה גם מי שנגד The Pros and Cons of File Sharing.

הנושא הזה כבר מוצה

בעקרון אין לי בעיה עם שרשורים על pros and cons of filesharing, אבל השאלה שהועלתה כאן לא היתה תאורטית, אלא מעשית. וכאן, אנחנו נכנסים לטריטוריה בעייתית מבחינת תקנון הפורום ותקנון תפוז בכלל. ובכלל, היה לנו דיון על זה בשבוע שעבר, לא? כמה אפשר לדבר על זה (רמז דק בעובי פיל, חרטושה).

חרטושה

New member
הבעתי את דעתי

אני מבינה שדעתי לא לרוחך, אבל אין שום דבר נגד זה בתקנון תפוז.

NIR Y

New member
שאלה טובה

אבל בשביל ציף אני לא יביע דעה יותר מי זה

למעלה