שרשור הקדשת תמונות P:

RaVeN IYI

New member
נוספת לי XD

אני כל כך זונע !! פאק, שמישהו יעצור אותי >.> 3: ג'ינג'ע.. אם אתה עדיין פה.. אתה מוזמן לעשות את זה P: ואותי X3 אמרת שאני רק צכה לבקש ;;

RaVeN IYI

New member
לחנצ'אן הבישונן שאני חוששת שלא פהXD

~מתהעליך~ 3: תעשה לי ילד, נה? X3 ~אונסת~ תמונע P:

RaVeN IYI

New member
הוו ../images/Emo99.gif למי עכשיו? ל..אתי שוב3:

XD אתי, חולה עליךךךךך !! ~אונסת~ מאהבת מדהימה שלי
בואי נדרוס את גד במכסחת דשא 3:

RaVeN IYI

New member
לגד צ'אן :O שכחתי ממך לגמרי!!

3: מתה עליך, צ'יבי גבוה שכמוך !! קבל תמונע P:

RaVeN IYI

New member
הוו שכחתי לגמרי לבן.. >.> טיפש

לא עושה לך ילד P: וגם לא עושה איתך סקס 3: כי אני להיות מאגניבע
וללכת רק עם בישוננים ג'ינג'ים או כאלה שיש להם סיידליפ וקוראים להם חנצ'אן P: או שהם בלונדינים עם קולר שקוראים להם ריטסקה 3: או שהם טקסנים מדהימים ומתוקים בשם קאי X3 .......>.> לא עושה לך כלום. גם לא חיבוק. גם לא נשיקה. ובוודאי שלא אונסת D: תאכל 3:

אוף.

[אני לא באה בהתקפה או משו כן?] כל יומיים פותחים פה שירשור תמונות חדש, אפשר קצת התחשבות באנשים שהמחשב נתקע להם מזה? וגם למה לא לעלות לגלריות? זה יותר יעיל. ורייבן, סליחה שזה נפל דווקא על השירשור שלך. פשוט זה השירשור תמונות הטרי ביותר- אז זה לא משהו אישי נגדך, או נגד אפאחד אחר נה?

Vivi Sparrow

New member
זה לא שאני לא מתחשבת באחרים,

גם אם אני באמת לא, זה לא קשור. הסיבה שאני לא הסכמתי למה שרשמת היא שרייבן רוצה להיות חביבה ונחמדה ולהקדיש לחבריה לפורום תמונות. רייבן, כפרעלייך *מחבקת*

Vivi Sparrow

New member
אני קראתי עד הסוף כבר אז

ובכל זאת אני לא חושבת שהיא צריכה לשים את התמונות בגלרייה.

םם; אבל זה תוקע לאנשים את המחשב

כשהם נכנסים לפורום. עם כל האהבה בזה, זה עדיין לא נחמד, לדוגמה, בדיוק להוריד את פרק 58, להכנס לפורום, הפורום נתקע, צריך לעשות ריסטארט ואז להתחיל את ההורדה מחדש. אפילו שברוב הפעמים זה סתם מעצבן

RaVeN IYI

New member
לויוע ו..אממ.. ^^;; לא חושבת שמכירה

אותך אבל.. ^^;; תגידי לי מי את XX;; אניווי.. בבקשע לא לריב רייבן לרצות להקדיש תמונות לאנשים חסרי החיים שהיא אוהבת P: ורייבן לעשות את זה רק בשרשור שאור יפתח מעכשיו. אזאז תעשו שולם >.<;; וגמני מתה עליך, ויוע 3> קבלו תמונע XD לפני שאור סוקל XX;; ניא~ 3:

RaVeN IYI

New member
האא שכחתי מליצ'ע XOX~!

קבלי תמונע, מותק 3: ו-ו-ו-אני אוהבת אותך ;; סליחע !! לא ידעתי שאת ושרון בפורום ^^;;;;;;;;;;;;;; היטסוגאיה *-*

RaVeN IYI

New member
ואחרון חביב.. אני חושבת.. לשרון X3

חולה עליך, נשמע שלי P: ~פקאצה~ כאילו שיואוווו כמה זמן לא דיברתי איתך כפרעעע !! ~רייבן~ >.> אני לא עושה פקאצה טוב.. תודה לאל X.X;; תמונע P: ניא~

SasuNaru

New member
מי זו שרון? אני לא מכירה שום שרון>>

אה שיווואו כפרע נשמעעע חולה עליך מושי מושי D: כאילו כזה שיו מושי כזה וואו וורוד נצנצים D:

Envious

New member
אהה כולה נעלמתי ליומיים ואין לי

הקדשה. ..>> טוב לי לא אכפת !~ אני למדתי לשיר סביבון סובסובסוב בערבית ואת לא תשמעי |לשוןלשון|

למעלה