שרשור- הקטעים המצחיקים של ג'וליאן..

Bow Wow2004

New member
לקרוא כמו שיר הפתיחה

גלינג שרשרתי לך הודעה כדי שתביני שמה שעשית עכשיו הוא מאוד שגוי פתחת, לך סתם הודעה חדשה ללא - משהו עם שינוי
תביני כבר - פתיחת הודעעעה היא מורידה שרשור אחר לדף קודם וזה חבאאל נורא...

Bow Wow2004

New member
../images/Emo7.gif

בטוח שנחמקה? אולי הועברה לשרשור באותו נושא...

python 4

New member
בוואוו... |סמיילי עם מקל תקוע בתחת|

ובכן הלכתי ובדקתי את השרשור שנפל לדף הבא בגלל הפתיחה של השרשור הזה, ולא, לא מצאתי שם את הטיוטה להסכם הקבע עם סוריה וגם לא את הנוסחה לתרופה לאיידס. ככה שלא הלך לאיבוד שום דבר חשוב רק בגלל שמישהו רצה לדבר על הרגעים הטובים של ג'ולי. והיו כל כך הרבה כאלה... ג'ולי במזבלה, ג'ולי בסקי לודג', ג'ולי והאקדח.. אבל כידוע "פתגם סיני עתיק אומר שאדם עם מבטא מזוייף מסתיר משהו".. כן, ג'ולי מתקשר לאיב ובניגוד לכל הציפיות עונה לו טיסי (מי היה מאמין)! קטע קלאסי.

Bow Wow2004

New member
פייטון (לא הבנתי את הקטע עם המקל)

זה לא הקטע ששרשור יורד (אבל גם קצת כן) בכל אופן, אם תרד קצת למטה תראה שרשור מיוחד שכולו ג'וליאן!! אז למה לפתוח חדש?????? בכל אופן, אני מצפה מהמנהלת לעשות פה קצת העתק הדבק...

python 4

New member
בדרך כלל,

כשיש לך מקל תקוע בתחת, אתה מוציא אותו ואז נרגע קצת, המפ... עזוב, לאחשוב. בכל מקרה מה זה משנה אם נפתח עוד שרשור? קח את החיים בקצת יותר קלילות. קליל. קליל. רעות!!! שובי הביתה!!!! שרשורים הולכים פה לאיבוד!!!!!!!! מה קורה!!!!!!!!! רעות!!!!!!!!!!!
|סמיילי מורט שערות|

python 4

New member
ואוו אתה משועמם...

אבל נו טוף, גם אני.
איף יו קנט ביט דם - ג'וין דם.

python 4

New member
הוא לא יכול להסביר.

בזמן האחרון הוא לקח על עצמו עבודה שנייה כדי לעזור בתשלום המשכנתא על הבית. תראה - צילמתי אותו בפינת רחוב. ממש עצוב, מה?
אולי נארגן לו מגבית?

Bow Wow2004

New member
תופעה!!!

מוזר...גם אני נתקלתי באחד מהקאסט של תשוקות במצב הזה... מישו חייב לעשות משהו בנוגע למשכורת שלהם...

python 4

New member
1$? סימון מוכנה לשלם דולר למישהו

שיהיה מוכן לנשק אותה? זה בהחלט מחיר מציאה.

Bow Wow2004

New member
עכשיו 1 בלילה

בשעה הזאת אתמול הייתי ב"טירה המכושפת" עם אדי מרפי. יש לי סיוטים ואני לא יכול להירדם אז התושבה היא: כן!!!

python 4

New member
יופי כי אני וקיי הולכים לזה בשישי.

אייבי נשארת בבית!

למעלה