חחחחחח עכשיו שמתי לב שכולם אוהבים אותי...:):) למעט טימי שנשאר נאמן...:)
I I n n u e n d o New member 3/1/04 #91 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif למה השם שלי לעזאזל יוצא מהבועה הסקסית של טימי
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif למה השם שלי לעזאזל יוצא מהבועה הסקסית של טימי
P python 4 New member 3/1/04 #92 אר... אז את תהיי דורין א'. יש פה עוד דורין. יש לנו הרבה דוריניות בפורום!
D dorininlove New member 2/1/04 #67 אהה. אני לא יודעת איך להגיד את זה.. אבל היא רצתה משהו עם השם שלה בפנים...
P python 4 New member 2/1/04 #52 באמת קטע מרגש של קירוב לבבות! הנה תמונה שגנבתי מאחד השרשורים למעלה (סליחה, lauraLF)
P python 4 New member 2/1/04 #56 תראה, כבר עברנו על כל הגלריות של תשוקות, שנשארנו שנינו עם אותה תמונה... וזה אומר שמיצינו, לא?
M moran14h New member 2/1/04 #81 חשבתי האזהרתי אותם..../images/Emo18.gif לא אמרתי לכם שזה חרא של סרט?? הייתי בטוחה..(זה בטח לא היה כאן או משהו) זה באמת חרא של סרט! אחד הגרועים בעולם!
חשבתי האזהרתי אותם..../images/Emo18.gif לא אמרתי לכם שזה חרא של סרט?? הייתי בטוחה..(זה בטח לא היה כאן או משהו) זה באמת חרא של סרט! אחד הגרועים בעולם!
M moran14h New member 2/1/04 #83 הטירה המכושפת! זה עם אדי מרפי.. חרא של סרט....בחיים לא יצאתי מסרט מאוכזבת יותר..
L LauraLF New member 2/1/04 #84 כנראה שלא ראית את הסרט הענק.... הדבר היחיד שאהבנו בסרט זה ששיגענו אנשים שם... ושראו לו את התחת.. (ויש לו אחלה גוף...בזמן שהוא אדם כמובן!)
כנראה שלא ראית את הסרט הענק.... הדבר היחיד שאהבנו בסרט זה ששיגענו אנשים שם... ושראו לו את התחת.. (ויש לו אחלה גוף...בזמן שהוא אדם כמובן!)
M moran14h New member 2/1/04 #85 מה?,אני כן ראיתי את הסרט.. ואני כל הסרט צרחתי לרוב כי היה משמעם וקצת צרחות היה עיסוק דיי טוב.. ומתי ראו לו את התחת...אנחנו מדברות על אותו סרט? כי אם הייתי רואה את החתח שלו ,לא הייתי שוכחת..
מה?,אני כן ראיתי את הסרט.. ואני כל הסרט צרחתי לרוב כי היה משמעם וקצת צרחות היה עיסוק דיי טוב.. ומתי ראו לו את התחת...אנחנו מדברות על אותו סרט? כי אם הייתי רואה את החתח שלו ,לא הייתי שוכחת..