שרשור השאלה הקטנה

Aerosmith2006

New member
אתם תבינו בזה בטח יותר ממני...

שאלה לי לחברי הפורום: האלבום החדש של גאנז הגיע כבר לארץ? כי עשיתי סבב באוזן השלישית ובדיסק סנטר [תל אביבית] והוא לא נראה בשום מקום. למישהו יש אותו? אם כן, חוץ מלהזמין אותו באנטרנט, האם יש דרך להשיג אותו? תודה
תמרה

שאלה...

מה זאת התמונה הזאת!? הוא נראה כמו שחקן פורנו הומואי לפני סצינה... ככה מתלבשים???.. נו באמת... ד"א הראסטות או לא יודעת מה שהוא עשה עכשיו - לא טוב. שילמד מהסולן של רד הוט איך אפשר להשאר יפים גם כשמתקרבים לגיל 50...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמוזר שלא ראית אותו...

לא נתקלתי בשום בעיה למצוא אותו (בתו השמיני).. אולי נגמר להם במלאי, תבקשי פשוט להזמין.

otlumak

New member
גם אני תהיתי לעצמי באותו עניין קקי,

אסור שהבנות שאוהבות את guns יתמעטו זה אסון תרבותי. וגם יש להן שימוש חשוב מאוד!

otlumak

New member
משום מה לא נראה לי שזה אקסל

למרות שגם שאקסל התלבש בזמנו בדרך שהוא התלבש בה זה היה מגניב לאללה.... וגם היום הוא מגניב כמה שהוא מבוגר.... אני לא חושב שזה אקסל בתמונה כי איפה הקעקוע "Viftory or Death" שיש לו על יד ימין? אין אותו פה. וגם הקעקוע של appetite לא רואים פה... זה נראה לי זמר טריביוט.

otlumak

New member
לא יודע... האיכות של התמונה גורמת לי להרגיש

שזה תמונה לא ישנה בכלל... אין לי מושג... היום גם אקסל בעצמו לא יכול להגיד לך על כל תמונה שזה בטוח הוא.. אגב גיליתי שבקבוצה בפייסבוק יש את התמונה הזאת גם אבל בקטן יותר.

CyberP

New member
אין פה וויכוח אחי

זה סט צילומים מפורסם... של אקסל עם המכנסיים עם התחת בחוץ וכו'.

CyberP

New member
הסולן של רד הוט

לא עבר השתלת שיער כושלת שדפקה לו את צמיחת השיער על הראש
חוץ מזה הלוואי אמן ואמן שאני אראה כמו אקסל רוז בגיל 46. תשווי רגע את אבא שלך לאקסל רוז, ותראי שהמצב לא כ"כ גרוע

CyberP

New member
../images/Emo45.gifבאמת מה קורה עם הבנות?

בנות! תרימו ראש!

למעלה