אני בתP:
C CyberP New member 17/12/08 #29 משתדלת זה לא מספיק בפורום גאנז ../images/Emo46.gif סתם, כפרות, שמחים לראות כל הודעה שלך
C CyberP New member 14/12/08 #13 שרשור השאלה הקטנה../images/Emo70.gif כל הדברים הקטנים שלא באמת מצריכים שרשור משלהם
H hofri10 New member 14/12/08 #16 שאלה לא יותר כדאי לעשות את החוליה החלשה ככה: רשימה של כל השירים באלבום,כל אחד בוחר שניים שהוא מעיף ואחד שהוא מחסן. זה שחוסן הכי הרבה לא יוכל לעוף בסיבוב הבא וכל סיבוב עף אחד(או שניים אם מס' הקולות שווים). זה יותר חסכוני בשרשורים,לא?
שאלה לא יותר כדאי לעשות את החוליה החלשה ככה: רשימה של כל השירים באלבום,כל אחד בוחר שניים שהוא מעיף ואחד שהוא מחסן. זה שחוסן הכי הרבה לא יוכל לעוף בסיבוב הבא וכל סיבוב עף אחד(או שניים אם מס' הקולות שווים). זה יותר חסכוני בשרשורים,לא?
C CyberP New member 15/12/08 #19 לא רוצים חסכון בשרשורים ../images/Emo8.gif אני רוצה שזה יהיה משהו שיעסיק את הפורום להרבה זמן. בגלל זה זה הולך טיפין טיפין. מעריך את היוזמה!
לא רוצים חסכון בשרשורים ../images/Emo8.gif אני רוצה שזה יהיה משהו שיעסיק את הפורום להרבה זמן. בגלל זה זה הולך טיפין טיפין. מעריך את היוזמה!