שרשור השאלה הקטנה

Legend Killer1

New member
תגידו איפה דיבארי?!

הוא נעלם מהאופק מאז פציעתו של הנרי. האם הוא עדיין נמצא מאחורי הקלעים? ל-WWE אין תוכניות בשבילו? אז מה העניין? אודה לתשובתכם

אממ..../images/Emo185.gif

קודם כל הוא היה עם קאלי ונעלם עם פציעתו של קאלי,לא של הנרי.... לא שומעים עליו כלום אז כרגע אין איתו כלום..הוא יחזור בטח עם קאלי או אולי אם עוד איזה מכונה אוזבקיסטנית שתנסה להרוס את סמאקדאון..

July 27

New member
הייתי שם אותו עם

בוקר כסוכן של חצר המלוכה חסר להם שם קצת שחצנות חח

nci1001

New member
חגורת המיליון דולר

לא הבנתי מה הקטע איתה.. שהיא הייתה קיימת לא ראיתי האבקות עדיין,ולא ראיתי שום קרב איתה. היא יותר מיוחדת מהחגורות האחרות או משהו כזה?

hirshfe

New member
כן - היא לא הייתה רישמית

נחזור בזמן אחורה אנדרה דה ג'ייאנט מנצח את האלק הוגן (שנת 89? ביען רסלמניה 3 ל4) וזוכה בתואר העולמי הוא ישר מעביר את התואר לדיבאיסי ששילם לו כסף על כך. ג'ק טאני הנשיא של ה-WWF יוצא ואומר שתואר לא יכול להמכר ולכן התואר פנוי נקבע טורניר על התואר לרסלמניה 4. סאבאג' מנצח בגמר את דיבאיסי דיבאיסי לאחר זמן מה מציג את חגורת אליפות מיליוןהדולר שלו. מאז היא למעשה תואר ראווה - הוא מגן עליה פעם במיליון שנה (למעשה רק בפיוד נגד ג'ק רוברטס ולאחר מכן בפיוד נגד ורג'יל - שגם זוכה בה לזמן קצר) החגורה נשכחת שדיבאיסי מצוות יחד עם אי אר אס והם הופכים לאלופי הזוגות כמאניק אינק. אחרי כמעט חמש שנים שהחגורה לא קיימת דיבאסי מחיזר אותה ומעניק אותה ל"בן טיפוחי" רינגמאסטר (לימים סטיב אוסטין). גם הוא ממעט להגן עליה ובפעם היחדיה שעושה את מפסיד אותה לסביו ואגה והחגדורה נשכחת ונעלמת

July 27

New member
יש מצב

אתה מעלה את התמונה הזאת של אנגל בלי הכיתוב עליה?

July 27

New member
10X Bro אחת התמונות חח

אתה אומר יש מצב למצוא אותה איפשהו בגודל של רקע מחשב?

Kane6

New member
חשוב!!

מישהו יודע עוד כמה ימים בידיוק או בערך יוצא RAW VS SMACKDOWN 2007?

תראה בדקתי באתר IGN וזה יוצא ב:

ארה"ב:14 בנובמבר 2006 אירופה(זה כולל גם את ישראל):10 בנובמבר 2006 יפן:1 בפברואר 2007

שי מילר

New member
מנהל
רגע, אתה התאום הרשע של ori 63?

תבדוק בלוח השידורים בבקשה. הכל כתוב שם.

ori63

New member
הכינוי שלי הוא מודל לחיקוי../images/Emo3.gif

למרות שאני מת להחליף אותו כבר.

gilriv

New member
כולם בבקשה לענות ?כי י לי שאלון

-אתם ראיתם כבר את UNFORGIVEN 2006 ,? <שאלה בקרב DX VS משפחת מקמהאון ראיתם ..מה פשר שיין מקמהאון ברגע הסיום
של הקרב הטבח הזה
זה היה טוטאלי אקסטרים בדיוק מתוך TNA ----------------------------------------------------------------

למעלה