שרשור השבוע...

kimo

New member
פצצה של חנות

הם שולחים ישירות לארץ? מקבלים כרטיס אשראי ציוני?

שולחים מקבלים הכל

רק שהמשלוח ב-UPS בלבד ולכן כל כך מהיר הפואנטה היא שמחיר המשלוח יקר שווה להזמין כמה דברים ואז באופן יחסי מחיר המשלוח מצטמצם לפריט

kimo

New member
אז בעצם...

לא להתלבט בין 3 הפריטים שכבל איתרתי... לקחת הכל..

Tami661

New member
לא מאמי... חשבון נפש לא רלוונטי...

תזמין אל תתבייש ה"בנקאי האישי" שלך... כבר יעשה לך את החשבון שכן רלוונטי
ואם הוא לא, אני אשלח לך את כרמלה זאת שלי... היא מה זה טובה
(אבל אני יותר טובה ממנה
)

shiri 80

New member
לא להתלבט ורצוי גם לספר לחברים

שלך ככה שתוכל להזמין עבורם איזה זוג גרביי פינארלו (על זה שמתי עין עד כה ) והם ישמחו לקחת איתך חלק במשלוחה... אוקצור . לפני אתה סוגרת דילים שלח מסר

adiyuli

New member
לא יודעת מה לגבי חנות ה"עודפים",

אבל אני ממש לא ממליצה לקנות במגה ספורט שבמרכז שרונה. ראשית, המוכרים מנסים למכור לך הכל (ללא קשר לאיכות!) בכדי לקבל את העמלה שלהם. זה עוד בסדר, אבל הנעליים שאני קניתי שם (נעלי אירובי של נייק) נקרעו אחרי פחות מחודש (!) והשירות ממש לא נחשב ל"שירות" בעיניי
. אם כבר מקמות - אז מצטרפת להמלצה על אליטל בבצרה ומוסיפה משלי גם את factory 54 שבגעש . אומנם יותר יקר, אבל שווה כל שקל. שבת מקסימה ומיוחדת לכולם
.

Tami661

New member
תגידו... פרייארים יכולים להשתתף

בשרשור הזה?
סקאל... קניון רמת אביב סקאל... הקניון הגדול איי-דאנס... מרכז שוסטר רמת-אביב ג' דאנס שופ... כל הסניפים המממממ
אלו החנויות שלי
אבל, יש לי בשורה! מצאתי עוד חנות... ורטהיימר - מול קניון איילון (לא, לא הקומה שמתחת
הלמעלה... זאת שקוראים אותה "חנות הדגל"
) ולמה? כי רק שם אני מוצאת את כל הדגמים, את כל המידות ובעיקר בעיקר... את כל הצבעים (כתום, טורקיז, כתום... וגם כתום
) וזה לא יעזור שתגידו שה-661 שלחה אתכם
בעצם... תנסו... מה 'כפת לכם (אני ניסית, זה לא עזר לי
)

ilan1998

New member
וקבלו עוד טיפ עלי על חשבון הבית

בסניפי NIKE (חנות רשמית של נייק - עזריאלי למשל...או החדשה בגרנד קניון חיפה...) 10 אחוז הנחה למנויי ו/או עובדי רשת הולמס פלייס.... זה לא מפורסם באף מקום אבל עובד.... תבלו....

הזאהיר

New member
הו נייקי נייקי

זה לא שאני לא פריקית של נייקי אני רוכשת בעיקר נייקי מכורה לנייקי, מטורפת על נייקי אין על נייקי, משכנתא אני משקיעה שם ***** לו הייתי משקיעה זאת בתכנית חסכון ****** ומעט אדידס (אך בנעלי ריצה רק סקוני) אבל דבר אחד יש לי לומר - מה זה 10% הנחה?! כמו טיפה אחת של תרכיז בים הגדול........

ilan1998

New member
תמי לדעתי

תישארי בעסקי הקפה של הבוקר והקרואסונים.... החנות הכי יקרה , ולא אמרת אותה זה פקטורי..זה ממש יקר שם הכי יקר שראיתי... ולא ידעתי שגם את בקטע של כתום ...אני אישית התלהבתי לאחרונה מירוק זוהר....(גרביים של נייקי נמוכות בצבעים זוווווווווווווהרים...מומלץ בחום)

Tami661

New member
אני ממש לא בקטע של כתום../images/Emo6.gif... אני

המצאתי את זה
ואחרי שהדבקתי חצי עולם... החלטתי לעשות ניסוי ו... לשלב את זה עם טורקיז
מה שנכון נכון, קפה... זה עדיין התחום היותר חזק שלי וודאי הרבה יותר חזק מכלכלה או צרכנות

למעלה