שרשור התגובות לתוכנית השניה

tamaroosha

New member
זה רק אני או שלמה בראבאא ממש ממש

מיותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבן אדם לא מפסיק לצעוק לרגע!!! אני לא יכולה לשמוע אותו יותר!!! הוא לא מצחיק בגרוש!!!! שיעיפו אותו בקיצור הוא סתם הורס תכיף של התכנית!!!!

הפרק הזה בהחלט היה יותר טוב.

אבל עדיין זה לא זה. הדר לוי הייתה בתפקיד קצר יותר מבפרק הקודם (אך בהחלט הרבה הרבה יותר מצחיק וטוב), וטל פרידמן לא נוצל מספיק (כל הקטע הזה בהתחלה עם טל פרידמן והערבייייים, וגם הזקן- היו ממש קטעי רק בישראל טיפוסיים). רק להוריד את המינון של אסי כהן, להעלות קצת את השאר, ויש לתוכנית פוטנציאל גדול מאוד. ניר.

יש בזה משהו

אבל אין צורך להגזים. אמנם גם לדעתי הוא מיותר משהו, אבל כנראה שיש סיבה בגללה הקהל צוחק מהבדיחות שלו. חוץ מזה, ביננו, התכנית הזו גם ככה יבשה יותר מצנון על כביש הערבה ב-45 מעלות בצל, אז כייפית, היא לא
...

סליידר

New member
מה??? הקהל לא צוחק!!!

זה מגעיל וזה מביש ופאק הוא הורס כל תוכנית שהוא מגיע אליה. דיי כבר!!!

stimpy girl

New member
בטח שהוא צוחק!

יש גם קטעים שמצולמים בלי קהל אם אני לא טועה.

Rakbeisrael

New member
תכנית משעממת.....

בחיים שלי לא השתעממתי ככה מתכנית, זה הגיע למצב שאני מעדיף את אדיר מילר, וזה ממש (מ-מ-ש) לא סימן טוב. אדיר מילר עושה חיקויים טובים, מביא אנשים לתכנית וצוחק עליהם, וקטעים מהתכנית שלו משעשעים ומצחיקים מפעם לפעם. לעומת זאת התכנית הזאת של ארז חלשה בכל מובן אפשרי - חוסר העניין בתכנית שלא לומר שעמום, הניצול העלוב שמצאו לאורח טל פרידמן, הקטעים הנדושים שמנסים (ללא שום הצלחה) לחזור על רק בישראל במיטבה, והמחזור הבלתי נסבל של בדיחות (וזה עוד רק אחרי 2 תכניות!!! עוד לא ראיתי דבר כזה!! - (כמה פעמים כבר אסי עשה את הבדיחה של "לא כולל" -"לא כולל מה"?) רק בישראל בלי לימור לא יהיה!!! הרייטינג הגבוה רק מוכיח כמה הפרסום של קשת והציפיות הגבוהות מארז טל הוכיחו את עצמן. אנחנו נמצאים בתקופה שבה פרסום התכנית שווה ליוצרים הרבה יותר מיצירת תכנית איכותית. לאן הגענו!? זאת ממש לא תכנית מבדרת, אל תנסו לעבוד על עצמכם ולהגיד "זה ישתפר.." כי התכנית הזאת מעניינת או מצחיקה בצורה אפסית וזה הולך להישאר ככה. ארץ נהדרת - איפה את כשצריך אותך?! - זו תכנית בידור אמיתית!!!

S™eX

New member
התוכנית של אדיר ענקקית !../images/Emo6.gif

הכי קורע אותי זה החיקוי שרועי בר נתן עושה לגידי גוב! וגם שאר התוכנית מצחיקה (חוץ מהפנטומימאי הזה)

mtv האחת

New member
תוכנית עלובה עלק

אחה תוכנית , חוץ מהקטע של התשובות והשאלות שממש מיותר. אסי כהן מצחיק רצח , ימותו כל הקנאים. שלמה קצת צולע אבל נחמד.

אני הייתי בצילומים של התוכנית היום

ודווקא באולפן היה קורע... לא הפסקתי לצחוק. התבאסתי שטל פרידמן לא "נוצל" יותר באמת, אבל הקטעים ובעיקר של אסי היו גדולים. למרות שאני מסכימה עם מישהו פה שאמר שהקטע שהוא אומר "לא כולל" "לא כולל מה" היה ממוחזר. היתה לי תחושה קשה של דה ז'ה ווה
. בכל מקרה, יש מקום לשיפור למשל, להוריד את השאלות האלה עם הSMSים למשל, זה מעיק שעשר פעמים בתוכנית הוא חוזר על אותו טקסט "תשלחו את התשובה הנכונה ותוכלו לזכות בפרס בלה בלה בלה" ואז שוב לשמוע את הקריין של סלקום.. אבל בשורה התחתונה, ארז טל כן מצליח לספק בידור לשמו. כמו ארץ נהדרת כמו רק בישראל. זה מה שהקהל אוהב וזה אקטואלי כי זה מדבר על המדינה (האהובה שלנו). בקשר לבראבא, אני גם חשבתי שהוא לא משהו ושהוא כבר לא רלוונטי. אבל היום כשהייתי בתוכנית פשוט נקרעתי ממנו. הוא קומיקאי מצחיק. רק צועק קצת יותר מידי וזה מציק. מקווה שהוא לא ייתקע על הדמות העצבנית הזו כי זה עושה חור בראש. אה, ויש ביקורת על התוכנית פה.

alexparks

New member
אחחח... שאלוהים יעזור לכם!

למה לעזאזל לפתוח פורום "איפה אתה חי?!?!!?" התוכנית הזאת כ"כ גמורה!! לא מצחיק!! ולמרות שאני לא יכול להתעלם מהשיפור שחל בתוכנית דעתי היא זאת ^ ^ ^ ^ ארז טל - הפעם לא, פשוט לא. הדבר הטוב ביותר שקרה לתוכנית הזאת הוא טל פרידמן - הצליח להצחיק אותי כמו תמיד (אבל לצערי זה לא נמשך יותר מדי זמן). אני לא יודע מה זה בתכונית הזאת, התפאורה הדהוייה או אולי העובדה שאין שם מציגה(!!!!!) היא שהורסת. זה לא שאני עוד "רק בישראל" (ולא שזה יהיה רע לקבל את לימור בחזרה..) אבל שיתנו להדר להנחות ביחד עם טל... אי אפשר להחזיר תוכנית רק עם איזה קוקו!!! (תרתי משמע)

אוקיי....

גם היום התוכנית הייתה מצחיקה. טל פרידמן מצחיק כמו תמיד הדר לוי &($%&#@%!%@^#*$ אסי כהן ממשיך עם הדמויות המצחיקות שלו (ועם סשה) אבל לצערי גיליתי ששלמה בארבא לא כל כך מצחיק. וגם לא הבנתי למה הוא מתכוון בכל הצעקות שלו...

S™eX

New member
לדעתי התוכנית לא נוראה כל כך

כמו שאתם עושים ממנה,וחל שיפור משמעותי מהתוכנית הראשונה! אבל הדר הזאת מיותרת מבחינתי (מה מצחיק בה?) ובניגוד אליכם אני חושבת שטל פרידמן נוצל מספיק בתוכנית הזאת!

אני לא יודע אם דווקא זולה,

אני חושב שפשוט "לא מצחיקה מספיק" תהיה המילה הנכונה. ניר.

לוּבּה

New member
עליתי על הקו!../images/Emo6.gif

אבל לא זכיתי בכלום
פספסתי ב5%. וגם ראו אותי בוכה בקהל! |סלב| התוכנית הזאת הייתה הרבה יותר טובה מהקודמת. אבל ממש הרבה יותר טובה. והשיר של קוקו בכוכב נולד הוא אחד הטובים.

למעלה