מה, מה, מה?! היית שם? איך? הא? ראו אותך בטלוויזיה? הא? הקלטת? נמ :X
H Human Nature New member 19/7/04 #18 מה, מה, מה?! היית שם? איך? הא? ראו אותך בטלוויזיה? הא? הקלטת? נמ :X
י ילדה טובה של הפורום New member 19/7/04 #19 אה זו היית את בחידה של אביב גפן?? גם אני הייתי בקהל ולא בדיוק הבנתי איך נעשו שיחות הטלפון..... הם דיברו איתך כשהיית בקהל???
אה זו היית את בחידה של אביב גפן?? גם אני הייתי בקהל ולא בדיוק הבנתי איך נעשו שיחות הטלפון..... הם דיברו איתך כשהיית בקהל???
ל לוּבּה New member 20/7/04 #24 כן../images/Emo3.gif לקחו אותי למאחורי הקלעים, היה שם טלפון, דיברתי וחזרתי לקהל. ואבי-כן, הייתי שם. והיה קטע שהיינו צריכים לעשות תצמנו בוכים. אז עשיתי וראו אותי .
כן../images/Emo3.gif לקחו אותי למאחורי הקלעים, היה שם טלפון, דיברתי וחזרתי לקהל. ואבי-כן, הייתי שם. והיה קטע שהיינו צריכים לעשות תצמנו בוכים. אז עשיתי וראו אותי .
פ פיטפוט שמיטפוט New member 20/7/04 #20 אממ... יש לי שאלה קטנה. :] מה ה"הילר" הזה אמר "אחותך מלטפת..."? מה היא מלטפת? בולים? פוגים? פודינג?
ק קורלית ושוקולית New member 20/7/04 #21 מלטפת פודינג! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון שזה קורע?!?!!
פ פיטפוט שמיטפוט New member 20/7/04 #22 אוי, זה ענק! בהתחלה חשבתי בולים... ופודינג נשמע מוזר לאללה! חחחחחחח... מלטפת פודינג!