שרשור התוכנית

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifמאכזב מאוווווד!!!

ולא מצחיק בכלל.....
לעומת זאת התכנית אחר כך- מ.ק 22 מצחיקה עד דמעות!!

PopPy

New member
ההשוואה מיותרת, אבל מ.ק. 22

פשוט אדירה. אף מילה רעה עליה

Rakbeisrael

New member
א-כ-ז-ב-ה-../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ארז חוזר, ובקטן. המערכונים לעוסים, התכנית יבשה מדי ולא הייתה לה שום נקודת שיא. פשוט ישבתי וחיכיתי שיעברו הנונסנס והקטעים הסתמיים והלא קשורים, וסופסוף יגיעו לקטעים אקטואליים מצחיקים. זה פשוט לא קרה. (אפילו הקטע הקצר והבודד על פריצקי לא היה מושקע במיוחד). מה שחסר לי בתכנית זה קשר הגיוני בין המערכונים / קטעים / שאלות (קשר שהיה ברב"י למשל - לפי הפינות, הנושאים, ערוץ 1, הסיפורים של לימור והקישור לקטעים...). סה"כ, זה ניסיון, די צולע, לשלב את הכספת ואת רב"י - כי מה שיצא - לא מתעלה על התכניות האלה בשום תחום - אין מתח, אין קטעים מאוד מצחיקים ואין הרבה עניין. לפי התכנית הזאת ולפי הפיילוט (ששמעתי שהיה לא משהו), אני לא ממש רואה לאן התכנית הזאת יכולה להתקדם. כל החדשנות שהתעוררה ברב"י, או אפילו יותר אקטואלי - בארץ נהדרת בעונתה הראשונה הייתה מתוך גיוון, אופי שונה של הרבה דמויות, וגם טירוף (קל, במובן החיובי) של הקומיקאים, אבל גם לצד שמירה על מסגרת מסויימת וסדר בתכנית. ב"איפה אתה חי" אני לא רואה מי פה יביא את החדשנות הגדולה ממה שהכרנו בעבר... ארז טל?! (יותר כותב טקסטים, פחות מספר בדיחות - אם לא שמתם לב..) אסי כהן והדמויות הקבועות שלו?! בראבא?!..... את הדר לוי, ששובצה גם היא בנקודה די מסכנה בתכנית, אני לא אכלול ברשימה הזאת.. והשיא לחוסר החידוש: קוקו הזמר והקטעים הרדודים שלו, ממש הומור לפעוטות. שימו לב איזה שוס - עד היום חשבתם שהשיר הזה הוא של הזמר דיוויד ברוזה? אז לא! הוא של קוקו הזמר, ודיוויד ברוזה הוא זמר מתחיל! חה חה חה... בעצם, הקטע הכי מצחיק בתוכנית היה לפני שארז נכנס, ב"תכנית האירוח", כי רק שם הם באמת דחפו קצת פארודיה על 'דור ה-SMS'... (אקזיט, ריאלטי כוכב נולד..) ...מה שחבל הוא שגם אח"י עצמה די ממשיכה את התופעה - שולחים SMS שעולה 50 אגורות או מצביעים בדיגיטלי (..ומשלמים 50 אגורות) - ולמי הרווחים? לתוכנית, כמובן. ממש כוכב נולד 3. התכנית הזאת, "איפה אתה חי" די ריקנית, ממחזרת וחסרת האווירה המשעשעת והנעימה של רב"י או של אנ"ה. הקטע עם השאלות, התשובות, והמתקשרים די מעיק, ומבזבז את הזמן של התכנית, שגם ככה לא מצליחה למצוא לעצמה נושא מסויים, אפילו לא לרגע. אני לא רואה את התכנית הזאת מצליחה כמו אנ"ה או כמו רב"י בזמנה. לא כשיש מתקשרים כל חמש דקות. נ.ב. - אני לא אסבול את "קוקו הזמר" 10 פעמים בתכנית עם השיר הלא מוצלח הזה! זה יותר גרוע מ"פ-ר-ס-ו-מ-ו-ת" של דודו טופז....! ועם ההומור הזה - שאלה אחת יש לי לארז: איפה אתה חי?!

binen

New member
../images/Emo168.gifארז קפץ מעל הפופיק....

השחצנות נוזלת מיוצרי התוכנית...התקשיתי למצוא בה יתרונות. אסי כהן ענק - אבל הקטעים שחוקים לגמרי. ראינו כבר כל מה שיש להימרי ולקוקו להציע - איפה אפשר לחדש לנו? בראבא הוא כשרון גדול כשחקן, אבל לדעתי הוא בדרן ששייך לשנות השמונים. לא מצחיק בכלל בקטעים בהם הוא הופיע אתמול. אולי כסאטיריקן הוא יצחיק יותר. הדר לוי היא התקווה היחידה להצלת התוכנית הזו, כי היא מאוד מוכשרת, מצחיקה, ויש לה המון מה לתת לתוכנית - אבל למה לעזאזל זמן המסך שלה מסתכם בפחות מ2 דקות??? ועוד נותנים לה להעביר אייטם יבש של קריינית רצף ולא של בדרנית. בושה. שימו לב: חידון אינטראקטיבי בלתי מאתגר בעלות של 50 אג' לתשובה. כל מילה מיותרת. ועוד תהיָה, מדוע "מטלפנים" אנשים כדי לפתור את החידון? מישהו באמת חושב שמדובר בשידור חי? זה לא עובד עלינו, מצטערים. קצת שקוף מדי ש ב-מ-ק-ר-ה כל פותר גרם לקוקו לתת אות אחר, כך שכל אופציות המענה קוקו-לי נחשפו לציבור המשועמם. השחצנות של ארז טל עברה כל גבול. הסיבה שאנשים אהבו את "רק בישראל" היא הדינמיקה המופלאה של לימור עם שמעון. כמו הדינמיקה של ארז ושוקי עם האורחים של "העולם המופלא". כמו הדינמיקה של אברי גלעד עם ארז ב"העולם הערב". מה זה משנה אם ליד אסי כהן יושב ארז טל או מיכל זוארץ? מה שארז לא מבין, זה שאמנם שהוא חתום על הצלחות מסחררות בטלויזיה בעשר השנים האחרונות - אבל כמה מהם באמת בזכות נוכחותו? אני לא מתכוון לראות את "איפה אתה חי" רק בגלל המפיקים שלה. התוכנית חייבת להצחיק אותי לכל אורך הדרך, אחרת יאיר ניצני יעשה את זה טוב יותר. נקודות האור בתוכנית, שאולי יגרמו לה לקום מהקרשים: 1. יותר הדר לוי. לפחות תנסו... 2. פחות קוקו והימרי, יותר אסי כהן. 3. להחזיר את בראבא מאברבאנל, היישר אל האקטואליה והסאטירה. 4. קטעים של ערוץ 1/8/10 וכו' בסגנון "רק בישראל", אבל לא לטחון מים: בלי יורם גאון או עמנואל הלפרין. 5. הפוטנציאל להצחיק. יש כשרונות אדירים שעובדים בפול גז, אבל בניוטרל.

נטעמ

New member
לפי דעתי...

לפי דעתי...ממה שראיתי בינתיים...אסי כהן הוא היחיד שהצחיק אותי... הדר לוי סתם מופיעה שם..היא לא הצחיקה כ"כ לפי דעתי היא די מיותרת... הבידור של שלמה בראבא לא מתאים לתכנית הזו... אבל בכל זאת השילוב בין ארז טל לאסי כהן די נחמד... ואסי כהן עושה את כל התכנית!!!!

חוצמזה ארז אמר

שמהתכניות שהספיקו לעשות הראשונה הכי חלשה כי, מה לעשות, הוא מודע לעובדה שמצפים ממנו לרק בישראל 2 או חיקוי לארץ נהדרת, והוא אמר שהתכנית הראשונה תאכזב את כולם כי היא לא תהיה מה שציפו לו ולמרות זאת התכניות הבאות רק הולכות ומשתפרות ואז אנשים כבר יבינו שאין טעם להשוות בין רב"י או אנ"ה לאיפה אתה חי. מה שכן- זה בהחלט השם הכי דבילי שיכול להיות לתכנית. חחח

נטעמ

New member
נכון...

אני בעד להחזיר את שידורי המהפכה ובכלל להחזיר את אסי וגורי להיות צמד...הם הכי מצחיקים ביחד...ובכלל הם הכי מצחיקים...

fifaclub

New member
בעיה אחת...

הם החליטו ללכת כל אחד בדרכו, שמעתי שהם הלכו מכות

גם אני מאוד התאכזבתי, אבל

אני רק מקווה שהתוכנית תשתפר. אני עדיין חושב שלא צריך לשפו ע"פ פרק אחד.

stimpy girl

New member
אתם צוחקים עליי?

אני ממש לא מבינה למה כל אחד אומר פה ,התכזבתי, התאכזבתי.." אני ממש נקרעתי היום, אני לא מבינה אתכם..זה רק מצחיק אותי? היום היה פשוט נ-ה-ד-ר-! אני חוזרת ואומרת נהדר! איפה היתה הדר אבל?..הממפ. זה לא משנה עדיין היה מצחיק בטירוף אתם מוזמנים לשלוח לי בחזרה, עזבי אותך היה חרא וכאלה. על טעם ועל ריח אי אפשר להתווכח.

למעלה