אוי כמה קניתי בשבועות האחרונים, שלא נדע!
שתי הזמנות מ-MUA, קניה של דיסקיות חותמות מאתרים הונג-קונגיים/סיניים שונים (בזול אבל הרבה), ASOS (הם אמנם לא שולחים לקים לארץ אבל יש לי חברה בחו"ל שתקבל את החבילה עבורי), עוד לקים שחברה קונה לי בחו"ל, ועוד ועוד ועוד.. כואב בכיס חח אבל לפחות אהיה שמחה כשאפתח את החבילות
מה שכן אחלוק אתכן היום זה את החבילה שקיבלתי ממישהי מקסימה מארה"ב שידעה שאני מחפשת את orly miss conduct ושלחה לי אותו ביחד עם עוד כמה לקים חביבים.
הנה הפירוט של החבילה (מימין משמאל) (סליחה עם איכות התמונה הירודה, סתם משהו שצילמתי מהר לאינסטגרם)
Orly Space Cadet - צבע מעניין, משהו בין בורדו/חום לירוק עם שימר זהוב/אדום. הוא דורש כ-3-4 שכבות לאטימות (שאני עוד לא בטוחה שהיא מלאה) והצבע בסיס שלו ירקרק שזה לא היה הכי יפה בעיני, אבל מצאתי שאם אני שמה אותו על לק בורדו כהה (לדוגמא ניסיתי על Essie Skirting the Issue) הוא יוצא בגוון יפה, די דומה למה שיש בבקבוק, ויש לו שיר אדום / ירוק יפה. בקיצור, לק מאתגר אבל נראה לי יכול להיות מעניין.
Orly Miss Conduct - כולכן כבר מכירות, פשוט לק מדהים. פוקסיה כהה הולוגרפי. כבר שיתפתי תמונות בבלוג
Milani Red Sparkle - בסיס שקוף עם נצנצים דקיקים באדום ונצנצים משושים גדולים יותר בזהב. נראה לי יכול להיות מאוד יפה מעל אדום בגוון שונה מהאדום שבלק עצמו.
Pure Ice Cheatin - בסיס שקוף עם נצנצים דקיקים בסגול וכחול. יהיה מגניב לגרדיאנט גליטר
Sinful Colors Let's Talk - סגול מטאלי/פנינתי, אטימות די טובה כבר בשכבה הראשונה. צבע יפה, לעיתים נוטה לסגול/כחול קר יותר. בסך הכל יפה, אין לי משהו דומה.
Spoiled Breakfast In Red - אדום עם תת גוון כתום. אני אישית לא אוהבת שיש תת גוון כתום באדומים שלי, אז ככל הנראה הלק הזה יוחלף.
רביעיית לקים מיני של Cosmo Girl, בלי שמות. לק שחור רגיל ושלושה לקים שהם לדעתי טופ. שמתי מעל השחור ומתקפל אפקט פנינתי בגוון שבבקבוק, די מעניין. החסרון שבהם הוא המכסה שמכוסה בנצנצים - יפה אבל ממש לא פרקטי.
החבילה מגניבה ביותר, ממש שמחתי לקבל אותה. זה די מצחיק איך שזה קרה.. היא ראתה תמונה של ההולוגרפיים של פופה שפרסמתי באינסטגרם שלי, ושאלה איפה מגישים כאלו, אמרה שלא ראתה אותם בארה"ב. הצעתי לה שאני אקנה עבורה ואשלח לה את הלקים, והיא ממש שמחה. כתודה היא הציעה לשלוח לי את Orly Miss Conduct שהיא כבר ידעה שממש רציתי, והיה לי לא נעים שהיא תשלח אותו סתם כך כמתנה, הרי בסך הכל עזרתי לה וקיבלתי בחזרה את הכסף, אז זה לא שעשיתי משהו מיוחד. אז הצעתי לה לעשות החלפה של כמה לקים (סיכמנו על 5 אבל כפי שאתן רואות היא היתה נדיבה ביותר).
אני שלחתי לה לקים מקומים (פחות או יותר, כאלו שאין לה בארה"ב) ושלחתי את הלקים הבאים בצירוף כמה דיסקיות חותמות והיא ממש שמחה:
Careline 355 - אדום בורדו עם שימר זהוב (כל כך רציתי לקנות לי כזה גם! אני עדיין חושקת בו)
Revlon Sparkling - נצנצים משושים ורודים
Mini Colorama Tart - סגול חצילי מדהים, אחד האהובים עלי בקטגוריה זו (כמובן שיש לי גם!)
כחול רויאל מטאלי של GADE ששכחתי את שמו
PUPA Pealy Jade - תורכיז מדהים מהקולקציה חדשה China Doll (שגם אותו רציתי לעצמי אבל אמרתי שיש עוד הזדמנות להשיג אותו בפארם, אז אני לא ממהרת)