שרשור התחדשויות!!!

trilliane

Well-known member
מנהל
אילו דסקות הזמנת מ-BF?

עברתי עכשיו על כולן וקצת קשה להתרשם מהתמונות הקטנות אבל בכ"ז הצלחתי לזהות כמה מוכרות – למשל M40 שהיא וריאציה על KONAD m22, או M71 שהיא הדסקה ש-Born Pretty מחלקים חינם.
רוב הדסקות היו פשוטות ועם הרבה ציורים של פרחים, ממה שהצלחתי להתרשם; כמעט שלא ראיתי עיצובים מלאים (לכל הציפורן) אבל אולי הצלחת למצוא שם משהו מיוחד ומעניין שפספסתי.

Plushable

New member
מה שהזמנתי

הזמנתי 2 דיסקיות שבהן עיצובים קטנים בודדים אבל גם עיצוב ארוך אחד שאני מקווה מאוד שהוא לא צר מדי ויספיק לי.
דיסקית HB35
http://www.bf-beauty.com/en/product/item/2047/product_detail.html
דיסקית HB33
http://www.bf-beauty.com/en/product/item/2045/product_detail.html

שתיהן דיסקיות עם עיצובים חורפיים :)
את ההזמנה עשיתי ב-12.11, עדיין לא קיבלתי. ממה שאני מבינה זה מגיע מכיוון הונג קונג או סין, לא זוכרת בדיוק. לרוב משלוחים מהאיזורים הללו לוקחים כחודש פלוס מינוס.
אפשר לשלם בפייפאל. יש הנחה מסויימת ללקוחות שנרשמים לאתר, מקבלים נקודות שאפשר להמיר אותן להנחה ישר בקניה הראשונה עם ההרשמה. לאחר מכן כל קנייה מקנה לך נקודות, וכשאת מגיעה לסכום מסויים את יכולה לממש את הנקודות בתור הנחה.
הדיסקיות עצמן זולות, בסביבות 2 דולר לדיסקית, והמשלוח גם כן זול, לפי המשקל.
קניתי שתי דיסקיות והמשלוח עליהן היה 0.8 דולר, אבל קיבלתי הנחה של 1 דולר בזכות ניצול הנקודות של ההרשמה לאתר אז יצא משלוח בחינם.
בסך הכל נראה אתר אמין, קראתי ביקורות על דיסקיות שנקנו באתר הזה ונראה שטוב, אבל עשיתי הזמנה קטנה בכל זאת בשביל פעם ראשונה.
בתחום הדיסקיות באתר, לא מצאתי שם דברים מדהימים אבל יש כמה דיסקיות שלא נתקלתי בהן בעבר והיו כמה עיצובים שנראו נחמדים. את הדיסקיות באמת קשה לראות בתמונות, אז חיפשתי אותן בגוגל כדי לראות אותן מקרוב.

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה על הפירוט!

באמת מעניין איך יצאו הדוגמאות הגדולות... אני לא מתחברת לאייקונים של חג המולד, אבל השנייה ממש מגניבה! אני בטוחה שתמצאי דרך יצירתית להחתים איתן, מחכה למניקורים המושקעים שלך.

אגב, כשנכנסים לכל עמוד דסקה אפשר ללחוץ על התמונה ונפתח חלון חדש ואחרי כמה שניות היא עולה בגדול (השקיעו דווקא בקובץ תמונה כבד יחסית) אבל זה אומר להיכנס לכל אחת ואחת... בדפי התפריטים התצוגה של הדסקות נראתה לי קצת קטנה מדי (הגדלתי מעט את הזום ועדיין לא היה לי נוח להתרשם מהדוגמאות כך) וכמובן להיכנס לכל אחת מהן זה חת'כת פרויקט...

שמתי לב שהזמנות מסין אורכות זמן רב...
בסוף אוקטובר הזמנתי מאיביי שני עגילים פשוטים וזולים משני מוכרים שונים (בסין) ושניהם עוד לא הגיעו... אני לא חוששת לכסף, כמובן (ובכל מקרה מדובר בפרוטות) ועדיין הציפייה מעיקה.
דווקא אתרים כמו BIC או BPS שולחים במהירות סבירה, שבועיים-שלושה כמדומני (הם במזרח הרחוק אבל אולי לא בסין, אין לי כוח לבדוק).

yaelgon

New member
דיסקיות

תודה רבה! תמיד כיף לגלות אתר חדשים להזמין שטויות
. אני מחפשת כרגע על חותמות לכל הציפורן (כמו שכבר הזכירו כאן). יש לך המלצה על כאלה? וגם העיצובים שאת עושה פשוט מדהימים

yaelgon

New member
תודה!

בדקתי את כל האתרים שכתבת בזמנו ואפילו הזמנתי את הדיסקה החינמית. אני מעדיפהלהזמין דיסקיות בודדות ולא מארזים שאני לא צריכה חלק גדול ממה שיש שם. יש לי מס' דיסקיות מקונאד אבל הן יקרות וחיפשתי חלופה זולה וכפי שאמרתי קודם אני מחפשת דיסקה של דוגמאות לכל הציפורן. המון תודה בכל מקרה!

trilliane

Well-known member
מנהל
בשני הקישורים הראשונים יש חיקויי קונאד זולים

עם דסקות שיש בהן דוגמאות לכל הציפורן. אני עצמי הזמנתי מהם כמה כאלה...

yaelgon

New member
צודקת!!

הסתכלתי שוב וראיתי שיש די הרבה דיסקיות כאלה!! איזה כיף! עכשיו צריך רק לבחור

פיגרו1

New member
תתחדשי
הכל מקסים. שאלה על הלקים של ORLY

אין שום מצב להשיג את 2 הלקים האלה בארץ או שהם אמורים להגיע, יש לך או למישהי מושג?
תודה.

trilliane

Well-known member
מנהל
כרגע לא, אבל אולי יש תקווה לגבי Miss Conduct

היא מקולקציית Naughty or Nice Collection שהפולישהוליקית סקרה כבר לפני שלושה חודשים (באוגוסט) אבל ציינה בסוף הרשומה שזו קולקציית חגים ושהיא אמורה להיות בחנויות בנובמבר, אז מי יודע, אולי בטעות תגיע לישראל...

לגבי Space Cadet אין סיכוי; זו קולקציה ישנה (2010) שלא הגיעה לישראל (למיטב ידיעתי). למעשה גם בחו"ל לא קל להשיג אותו (בגלל הזמן שעבר) וברוב החנויות שחיפשתי הוא לא נמכר. באיביי מצאתי מעט תוצאות וכולן היו יקרות; בסופו של דבר הזמנתי ממוכר באמזון.

פיגרו1

New member
המון תודה על התגובה!

מקווה מאוד שגם לישראל הקטנה יגיעו מהדברים השווים מידי פעם

denush

New member
אני עדיין מחכה לחבילות :(

הזמנתי אחת לפני שלושה שבועות ואחת לפני שבועיים, ואני כל יום כבר בודקת דואר מרוב ציפיה! חח

yaelsn

New member
חחח תופעה מוכרת

אני גם מחכה להזמנה מMUA ולעוד איזה משהו קטן

denush

New member

הזמנתי חבילה מארה"ב של 4 גליטרים של קולור קלאב, מקולקציה ישנה יחסית,
עוד חבילה מאנגליה של A-England שאני מחכה לה כבר יותר מ-3 שבועות! זה הזמנתי אחרי הפוסט אצל מרינה - http://thereisbeautyinallofus.blogspot.co.il/2012/10/a-england.html
ופשוט לא יכולתי להתאפק! חח

וגם החבילה מ-MUA אבל אני מניחה שייקח לה עוד זמן...

ואני ממש רוצה גם להזמין מדבקות לציפורנים - water decal אבל אני חושבת שהחשבון הבנק שלי יעריך אם אני יחכה עד למשכורת של חודש הבא :) חח

GeneticTorture

New member
קצת מהזמן האחרון

אבל רק קצת. כי אני לא מטורפת.
מימין לשמאל:
Nfu.Oh - FS06 (עומד להחלפה), 533, 52.
MAC - Formidablei, Mean & Green.

GeneticTorture

New member
המשך...

לא. בכלל לא מטורפת.
מימין לשמאל:
China Glaze - I'm with the lifeguard, Let's groove.
Inglot - 024, 980, 964, 985.

וזהו! התחיל העוצר. עד לפעם הבאה שאשבר. ;[

trilliane

Well-known member
מנהל
סחתיין על השלל, תתחדשי! השקעת ביקרים

גם אני קניתי את Nfu Oh 52 ואת China Glaze - I'm with the lifeguard ואני מרוצה מהם מאוד, אחלה לקים!

פףף איזה יפים!!

תתחדשי. נראה לי שאני אשבר ואקנה בסוף איזשהו נפו מהסגנון של 52...
איפה קנית אותו? (כן, יש מצב ששאלתי ואמרת שאיפשהו בראשון, אבל אני לא בטוחה שזו את אז אני לא אניח ששאלתי
) וגם כמה הוא עלה?

למעלה