שרשור התחדשויות

איזה כיף הרבה חדש

הגיעו הדיסקיות באנדל מאנסטר ואני כ"כ מאושרת שהזמנתי אותן אחרי חודשים של התלבטויות.
אני פשוט אוהבת את כל הדוגמאות ולמרות חששותי הגיע תוך פחות משבוע וכולן תקינות.
מצרפת קישור לפוסט עם כל הדוגמאות למרות שכולכן בוודאי מכירות:
http://crazy-nail.blogspot.co.il/2012/07/review-bundle-monster-set-3.html#more

הזמנתי מהאתר שלהם ועכשיו אני רואה שהם בהנחה :

http://www.bundlemonster.com/25pc-nail-art-stamping-image-plates-2012-collection.html

מצאתי גם באינטרנט קופון הנחה אז ירדו לי 2.20 דולר.
משלוח עלה עוד 5.5 דולר.
סה"כ שילמתי 25.29 ל 25 דיסקיות כולל משלוח שזה יוצא יותר זול מהחיקויים שאני מזמינה אבל זה בתנאי שאת אוהבת את רוב הדוגמאות.

trilliane

Well-known member
מנהל
אויה, עכשיו הכנסת אותי לדילמה אם להזמין...

קניתי את הבאנדל השני שהם הוציאו (2011) וגם בו אני מגלה שאני בסופו של דבר משתמשת רק בדסקיות מסוימות וזהו... ובבאנדל השלישי יש כמה דוגמאות מוצלחות אבל לא יותר מדי, וברור לי ששוב לא אשתמש ברוב הדסקיות וסתם חבל על הכסף...
חבל שאי אפשר לקנות אותן בבודדות. סביר להניח שהייתי משלמת יותר על כל אחת אבל לפחות נשארת רק עם כאלה שרלוונטיות לי.

נ.ב.
עשיתי טעות ונכנסתי לגוגל לחפש תמונות של דסקיות שלא היו ברורות לי הדוגמאות שלהן. חלקן הרבה יותר מוצלחות משחשבתי... אני מרגישה את כרטיס האשראי שלי מתחיל להבהב...

trilliane

Well-known member
מנהל
ומקץ 3 שעות: התמונה מתהפכת...

אז הזמנתי, נו, ברור שנשברתי בסוף... גררתי ומשכתי את זה והתלבטתי ובדקתי עוד ועוד תמונות (אף שהכתובת כבר הייתה על הקיר ורק חיפשתי תירוצים...
) ובסוף אף הוספתי חטא על פשע והזמנתי גם את תיקיית הדסקיות שלהם...
(זה לא הגדיל את עלות המשלוח אז כבר התקשיתי לעמוד בפיתוי
).
http://www.bundlemonster.com/nail-stamping-plate-zipper-synthetic-leather-case-organizer.html
צק צק צק, חלשת אופי שכמותי.

מגניב

תתחדשי, הן באמת ממש יפות.
בכל דיסקית יש לפחות דוגמא אחת מאוד שימושית.
ואיזה כיף לך על התיקייה, בשבילי זה כבר היה טו מאצ׳ לבזבז אז הכנתי תקייה בייתית.
אולי תציעי למכירה את הדיסקיות שאת לא אוהבת?

עם נרתיק של דיסקים

גזרתי לחצי ושידכתי כל עמוד באמצע כך שאני מכניסה בכל אחד 2 דיסקיות אבל אני לא מרוצה אז אני אחליף לאחת מהשיטות הבאות:

נרתיק של כרטיסי ביקור, עד עכשיו לא קניתי לא היו לי מספיק דיסקיות אבל אני אלך אחה"צ עם דיסקית ואוודא שמתאים ואקנה (ואצלם כמובן)
ויש גם אלבומי איסוף של קלפים שמאוד מתאימים רק שלא מצאתי באיזורי.

זה מה שיש לי בינתיים

trilliane

Well-known member
מנהל
סחתיין על היצירתיות!

עד שראיתי את המוצר באתר של BM בכלל לא חשבתי על הכיוון... ואחרי שראיתי עברה לי מחשבה לנסות להכין משהו, אבל הגעתי למסקנה שגם אם 40 ומשהו ש"ח (זה מה שיוצא לי לשלם על התיקייה שהזמנתי מבאנדל מנסטר) זה לפחות כפול ממה שזה באמת אמור לעלות, אני כבר מעדיפה לשלם עוד 20 ש"ח ולוותר על ההתעסקות. זה אמנם מחיר קצת גבוה בעיניי אבל נסבל, ובטווח הארוך זה לא נורא.

yaelsn

New member
אוף בנות אתן מדרדרות אותי!

למרות שידעתי שהיום הזה יגיע, כי בסט הזה יש את אחת הדוגמאות האהובות עליי

סה"כ יצא 83 ש"ח אם אני לא טועה. קצת פחות מדולר אחד לדיסקה

עכשיו רק צריך למצוא לקים טובים להחתמה ולקנות גם את הדיסקה של נטלי שאני ממש רוצה:)

תודה, האמת שאני לא כ"כ יצירתית

וגם קצת עקומה
בגלל זה אני כ"כ אוהבת את ההחתמות.
אני פשוט עושה גוגל תמונות ו"מעתיקה" פחות או יותר מה שאני אוהבת

yulka303

New member
סליחה שאני שוב נדחפת, אבל איזה חששות? יש

איזשהי בעיה עם הדסקיות או האתר?

למעלה