שרשור התחדשויות

לא משהו רציני

בנות דיווחו שהגיעו דיסקיות פגומות (אחת או שתיים) והן פשוט שלחו מייל וקיבלו דיסקיות חדשות במקום.
לי פשוט לא היה חשק להתעסק עם זה במידה ויקרה אבל זה לא קרה.
ברגע שהגיעו פתחתי את כולן ובדקתי אותן ולשמחתי חסכתי התעסקות.
אם את רוצה להזמין אין לך ממה לחשוש לדעתי וזה אפילו ממש משתלם עכשיו. (אני כיאה לישראלית טובה ממש מתבאסת שהזמנתי לפני שבוע ועכשיו יש הנחה
)

TONY MOLY

מימין לשמאל:
GS08
GS09
GS10
הזמנתי באיביי, משהו כמו 5 דולר כ"א ומשלוח חינם והגיע עם מתנות מדבקות לאף ועוד משהו שלא בדקתי אפילו עדיין ישירות לתיבת הדואר תוך כשבועיים.

trilliane

Well-known member
מנהל
אפשר למצוא אותו באיביי די בקלות... אבל יקר

ואחרי שקראתי סקירה בבלוג שבה נראה שהחיקוי התעלה על המקור... כבר לא יכולתי להרשות לעצמי לקנות את המקור (שאף שאני דווקא מחבבת את רבלון).

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אני הזמנתי אותם מאיביי בשבוע שעבר!

אבל עוד לא הגיעו, מן הסתם. קניתי את שלושתם יחד במבצע של $18 ומשלוח חינם, לא מצאתי זול יותר.

איך המברשת שלהם?
זה הדבר היחיד שקצת הטריד אותי, כי מישהי בבלוג כתבה שהיא די גרועה...

neurotica

New member

מהממים! תתחדשי! :)
אפשר לינק? ממש בא לי על הסגול. או אולי הורוד. בעצם גם הירוק יפה. אוי לא.

KIKO

גיסי המקסים היה יומיים בספרד והלך בשבילי לחנות KIKO.
כבר רשמתי שאני מאוד אוהבת את המרקם החולי ומאוד מאוד אהבתי את הקולקציה SUGAR MAT שלהם.
וגם, הם לא משעממים כי אם נמאס מהמרקם אז מורחים טופ והם גם מהממים והם גם מאוד יפים עם חותמות.
הוא הוסיף לי כצ'ופר לק הולוגרפי בדיוק בצבע שרציתי בלי שביקשתי

מימין לשמאל ותסלחו לי שאני לא רושמת את השמות מפאת ילדודס חסרי סבלנות ברקע
:
400
646
644
642
634
635
637

יש עוד כמה התחדשויות מהארץ כולל ה BLUE WISH של ג'ייד שאחרי שכיכב פה במניקור סילוטייפ הייתי חייבת שיהיה לי אותו

תודה, אני מחתימה עם בוקי סטייל

הבעיה שהוא מתייבש סופר מהר, לאחרונה הוספתי לבקבוק קצת לק לבן אטום רגיל כי הוא היה מתייבש לי עוד לפני שהייתי מספיקה להזיז את המברשת

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אני! אבל שלי לא מתקבל כ"כ מרשים כמו שלך

מכיוון שגם אין לי בעיות של ייבוש מהיר מדי אני מסיקה שהלק אצלך הרבה יותר סמיך משלי... לטוב ולרע. אולי אני צריכה לתת לו להתייבש קצת באמת.

אני חושבת שזה נראה ככה בגלל המרקם של הלק

אני חושבת שההחתמה מדהימה על הלק המחוספס
ובלק רגיל אני בדר"כ מחתימה אחרי שמרחתי כבר מייבש כי לדעתי זה הרבה יותר יפה.
האמת שאני רוצה לקנות עוד בוקי אז אני אדווח אם הוא יהיה שונה

למעלה