שרשור התחדשויות!

שרשור התחדשויות!

אם אני לא יכולה לפתוח אז אני ממש מצטערת.
פשוט רציתי ליידע אתכן שיש בסופר פארם מבצע (לפחות בסניף של שבעת הכוכבים) שני לקים של לייף ב16 שקל, והרבה לקים של ESSIE .
אז קפצתי על המציאה, למרות שאת ESSIE לא קניתי כי 50 שקל ללק זה יותר מדיי בשבילי (למרות האהבה הגדולה),
אבל קניתי שני לייף מטאלים מהממים
אחד סגול מטאלי 251 - קרדיט ל"מעבדה" על התמונה -
http://hamaabada.files.wordpress.com/2011/01/dscf0698.jpg

והשני וורוד לילך מטאלי 243 שאני לא מוצאת תמונה שלו.

אני הרבה זמן חיפשתי לקים מיוחדים ופשוט לא מצאתי,
אבל הם היו כל כך יפים שפשוט לא יכלתי. הם משנים את הצבע כזה, ברחה לי המילה.
אני פשוט מאוהבת בלקים האלו.. נו אוף איפה המילה הזאת. :(

trilliane

Well-known member
מנהל
תתחדשי! לייף 251 סגול חצילי נהדר, אחד האהובים

עליי. כבר העליתי תמונות שלו לפורום אבל לא נקי, תמיד עם איזושהי שכבה מנוצנצת מעליו, אז אני יכולה רק לאשר את דברייך באשר למוצלחותו ולתרום תמונה של הבקבוק (עם פלאש, אז הוא נראה בה בגוון יותר קר):
http://img2.tapuz.co.il/forums/1_159494065.jpg

Plushable

New member
קצת לא קשור אבל

ראיתי בתמונה את מסיר הלק TWIST
איך הוא? שווה לקנות? באמת עושה את החיים קלים? ואיך הוא מתמודד עם לקים מלאים בנצנצים עקשניים?

trilliane

Well-known member
מנהל
כתבתי עליו סקירה מפורטת, חפשי TWIST בחיפוש

ותמצאי אותן (החיפוש אצלי לא עובד מאז השדרוג האחרון בתפוז
). בקצרה: מבחינת מסיר לק אני לא חושבת שהוא מוצלח יותר מאחרים (הוא בלי אצטון) ונצנצים אני מעדיפה להסיר בשיטת האלומיניום; השוני (לטוב ולרע) הוא בעיקר צורת ההסרה שהיא לדחוף את כל האצבע (אבל רק אותה) לתוך הצנצנת.

trilliane

Well-known member
מנהל
שיטה להסרת לקים עיקשים שהוזכרה כאן לא מעט

הכוונה היא להצמיד לציפורניים צמר גפן / פד ספוג במסיר באמצעות נייר אלומיניום (פשוט עוטפים מסביב). אני משתמשת כיום בפדים העגולים, גוזרת כל אחד לשניים, מקפלת (לרבע) טובלת במסיר, מצמידה לכל ציפורן, סוגרת עם חתיכת אלומיניום ומחכה 10 דקות. לאחר מכן מושכים את העסק החוצה והרוב כבר ירד, מקסימום צריך לנקות בקצוות מסביב. זה חוסך את המאבק המייגע בנצנצים לסוגיהם.

התחדשויות!

אז בשבוע שעבר התחדשתי באנדארה 211 הכעור שכבר העליתי סווץ' שלו לפורום אז לא אלאה אתכן.
השבוע קיבלתי את ההזמנה שלי מטרנסדיזיין, ובה הלקים המצורפים בתמונה:
essie- action הוא נראה קצת רדיואקטיבי, אני מפחדת למרוח אותו! אם מישהי זוכרת את יוגורט המשמש שהיה לעתים רחוקות בחדר האוכל הצבאי, אז יש לזה צבע כזה.
china glaze- kinetic candy תכלת בייבי שעל ציפורניי כעת ועל כן תקבלו גם סווץ' שלו. זה הCG הראשון שלי! אהבתי את הפורמולה ואת המברשת, כעת יש לבחון את העמידות. כרגע בהחלט נראה שאקנה עוד לקים של החברה.
china glaze- snowglobe הלק הזה בווישליסט שלי מאז שיצא ב2010, ולא הצלחתי להשיג אותו בשום מקום (וזה כלל אימייל לצ'יינה גלייז וסיבוב שופינג בארה"ב). אני ממש מאושרת שיש לי אותו. כמובן שברגע שהחזקתי אותו הפלתי אותו לרצפה, אבל אל דאגה- לבקבוק שלום. אחרת הייתי בוכה, בחיי.
color club- magnetic force מודה שכבר מרחתי אותו, הסתובבתי איתו יומיים, הסרתי ושכחתי לצלם. נתחיל מזה שהוא פשוט הורס גם בלי המגנט. צבע מהמהם שאין לי דומה לו באוסף. גם את הבקבוק הזה הפלתי, ושברתי טיפה את המשענת של המגנט- אבל זה עדיין שמיש. השתמשתי בשיטה שהומלצה כאן, מריחת שכבה אחת על כל האצבעות ואז מריחה ומגנוט של אצבע אצבע. דורש קצת סבלנות אבל יוצא מאד מאד יפה. זה הקולורקלאב הראשון שלי וללא ספק יהיו עוד.
וכמובן קניתי גם מגנט, כי לא ידעתי שהלק של קולורקלאב מגיע כבר עם מגנט. לא נורא, זה יאפשר לי להתנסות בלקים מגנטיים של עוד חברות.

Osnatz1

New member
וואי הכתום של אסי נראה כזה כיפי!

מה זה מפחדת למרוח?? תכף ומייד!

אהבתי את הרכישות שלך ממש!
הSNOWGLOBE ממש מעניין. אולי תמרחי את אסי ועליו הSNOWGLOBE לקבלת אפקט אפיליפסיה מיידי, אני אוהבת

Osnatz1

New member
חחח, לגמרי מניפולציה!

אני לא פוסלת לגמרי, נראה כמה יתחשק לי כשיגיע התאריך..
לא הייתי במפגש פורום מאז שהייתי בת 18 או משהו (וגם אז זה היה מפגש תפוזי!
) אבל אם את באיזור הדרום את מוזמנת לקפה ומאפה!

poynter

New member
מישהו אמרו דרום?

פיה תתחדשי..
האמת אני לא נפלתי מטרנד המגנטים שאופף אותנו.. לא יודעת למה

למעלה